Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(*Dancer @ 2012 10 09, 16:39)
Mergaitės, gimdžiusios KMUK, tokį durną klausimą turiu.. blush2.gif  blush2.gif  g.gif  ar daro prieš gimdymą klizmutę? blush2.gif  ar geriau namuose prieš tai pačiai pasidaryti tą Microlax? blush2.gif  doh.gif

Nedaro 4u.gif , ir bent mano gydytoja, nerekomendavo daryt nei namie (vienom pries gimdyma naturaliai pradeda valytis zarnynas, ir gydytoja sako geriau naturaliai suformuotas turinys, nei po klizmos buna neissivalo viskas ir pareina fontanai) .
Jei kas ir nutiks gimdymo metu, viska ten greitai sutvarko, niekas nekreipia i tai demesio 4u.gif
Atsakyti
Apie mokamas palatas kainas jau parase,taciau jei guli ilgesni laika(as pvz gulejau 7 dienas,tai man pigiau isejo,3 po 120 ir kitos dienos po 70Lt). Bet mokama palata-idealus variantas,jau geriau kazko nepirkti,bet leisti sau si malonuma. Nei pasoneje tau vaikas kitos verks,nei lankytojai sedes,galu gale pridekim galimus kaimynes knarkimus ir tt.
Del klizmuciu tai tikrai nereikia darytis,sesutes ten taip viska suvarko,kad nejauti diskomforto visai.
Atsakyti
QUOTE(*Dancer @ 2012 10 09, 17:39)
Mergaitės, gimdžiusios KMUK, tokį durną klausimą turiu.. blush2.gif  blush2.gif  g.gif  ar daro prieš gimdymą klizmutę? blush2.gif  ar geriau namuose prieš tai pačiai pasidaryti tą Microlax? blush2.gif  doh.gif

nedaro, aš pati dariaus, bet nesuveikė man smile.gif
Atsakyti
noreciau gimdyti kauno klinikose. bet girdejau atsiliepimu is anskciau, kad kartais ten priimamajame ima ir isvaro, sakydami, kad nera vietu, nors buna pustustes palatos. kazin dabar taip daro? baisu butu atvaziavus gimdyt dar kazkur vaziuot kitur.
Atsakyti
Nesu girdėjusi, kad KMUK ką nors išvarytų. Nebent gimdymas dar neprasidėjęs, tada pasiūlo namuose sulaukti pradžios. Bet išvaryti iš priimamojo - nelabai tikiu tokia istorija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte1984 @ 2012 10 14, 18:52)
noreciau gimdyti  kauno klinikose. bet girdejau atsiliepimu is anskciau, kad kartais ten priimamajame ima ir isvaro, sakydami, kad nera vietu, nors buna pustustes palatos. kazin dabar taip daro? baisu butu atvaziavus gimdyt dar kazkur vaziuot kitur.

Jūsų turima informacija absoliučiai klaidinga doh.gif , jei kada nors kurią nors ir persiuntė į kitus gimdymo namus, vadinasi tikrai neturėjo vietų. Kokia prasmė laikyti pustuštes palatas ir nepriimti pacienčių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte1984 @ 2012 10 14, 18:52)
noreciau gimdyti  kauno klinikose. bet girdejau atsiliepimu is anskciau, kad kartais ten priimamajame ima ir isvaro, sakydami, kad nera vietu, nors buna pustustes palatos. kazin dabar taip daro? baisu butu atvaziavus gimdyt dar kazkur vaziuot kitur.

Palatos gali būti tuščios, o gimdyklos tik 7 tėra, tai jei jos užimtos, palatoj juk negimdysi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 10 16, 08:30)
Palatos gali būti tuščios, o gimdyklos tik 7 tėra, tai jei jos užimtos, palatoj juk negimdysi wink.gif

Bet vis tik, tikite, kad gimdančios moters klinikos nepriimtų?
Atsakyti
QUOTE(Radado @ 2012 10 16, 09:04)

su stangom turbūt priimtų, bet su sąrėmiais ar nubėgusiais vandenimis gali siųsti į kitus GN, jei nėra vietų. mano draugę siuntė į antrą ligoninę.

kai trečią gimdžiau iškart po manęs buvo duotas nurodymas nukreipinėti greitąsiais su gimdyvėmis į kitus GN>
Atsakyti
QUOTE(Radado @ 2012 10 16, 10:04)

Jei nėra vietų, taip, nukreipinėja į II, aš kaip gimdžiau irgi nukreipinėjo.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 10 16, 14:07)
Jei nėra vietų, taip, nukreipinėja į II, aš kaip gimdžiau irgi nukreipinėjo.

o dieve doh.gif tai ka reiskiasi as nukeliauju jau su nubeguseis vandenim ir su skausmais,man gali tekti keliauti kitur? unsure.gif noriu ten gimdyti,gimdymas jau ant nosies,tai net dabar baisu pasidare...
Atsakyti
Na bet jūs pagalvokit logiškai, jei nėra vietų, tai koridoriuj ant kušetės negimdysit g.gif Pasiskambinkit galų gale prieš važiuojant.
Atsakyti