Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(klakšt @ 2011 10 15, 21:50)
o teko gimdyt klinikose paskutiniu metu?  g.gif  jei ne, tai nelabai suprantamas poziuris, o jei teko, tai butu idomu isgirst priezastis  ax.gif
As tik klinikas rekomenduociau, viskuo buvau patenkinta ir jauciausi saugiai  4u.gif , nors kitur neteko  blush2.gif

as taip man ten viskas buvo thumbup.gif tiek aplinka tiek personlas, ir akusere pakliuvo superine, kiap mama ateidavo vis klausdavo domedavos, tokia rami svelni taktiska. net kai baiges jos budejimo laikas nors jau jai nepriklause dar papildomai su manimi pasiliko. o del saugumo taip pat sutinku manau ten ir technika visa geriausia ir jei kas nenumatyto nutiktu vistiek is kitu GN veza i klinikas, tai kam rizikuot jei gali buti vietoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas merginos!
As is Klaipedos, noriu gimdyti Kauno klinikose. Gal galite patarti pas kuri gidytoja geriau kreiptis? Noreciau gimdyti susitarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatusia23 @ 2011 10 31, 15:55)
Labas merginos!
As is Klaipedos, noriu gimdyti Kauno klinikose. Gal galite patarti pas kuri gidytoja geriau kreiptis? Noreciau gimdyti susitarus smile.gif

As pati rosiuosi gimdyti pas Vytauta Abraiti, bet tam tikros patologijos nes jis tos srities spec.
Siaip labai rekomendavo man gyd. Laima Bagušytė, KMUK, superine speceliste. Netekomman suja bendrauti, bet gydytojai ja rekomendavo kaip savo srities thumbup.gif
Atsakyti
sveikos as pirma gimdziau klinikose ir esu patenkinta su nieko nesitariau ir niekam nedaviau ,as maniau tai ligonine ,o ne viesbutis kad aplik visi supsotusi ,jus labai sypsotumetes kokie dvidesimtai pacijantai ,o as ir antra ten gimdysiu sausi jai viskas gerai ,nes jai gimdai kur kitur ,o vaikeliu ar jum kas atsitinka vistiek ves i klinikas kam taip rizikiauti ,kiekviena minute gali buti svarbi .o beto ten labai saunios akuseres kurius pagrindini darba padaro
Atsakyti
man teko bendrauti su gyd Bagušyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir gyd. Biržietis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o pati gimdžiau abi dukrytes, kaip ir Paulal ketina prie to pačio gyd thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dalyte30 @ 2011 11 02, 18:25)
sveikos as pirma gimdziau klinikose ir esu patenkinta su nieko nesitariau ir niekam nedaviau ,as maniau tai ligonine ,o ne viesbutis kad aplik visi supsotusi ,jus labai sypsotumetes kokie dvidesimtai pacijantai ,o as ir antra ten gimdysiu sausi jai viskas gerai ,nes jai gimdai kur kitur ,o vaikeliu ar jum kas atsitinka vistiek ves i klinikas kam taip rizikiauti ,kiekviena minute gali buti svarbi .o beto ten labai saunios  akuseres kurius pagrindini darba padaro

Aisku sypsociausi... Nors pas mane darbe ne pacientai, o klientai, net ir po 12val darbo neleidziu sau nesisypsot ar but nemadagi. O kai gimdai, tai stresa gali ivaryt susiraukusios ir burbancios akuseres ar daktares. Ir tikrai nieks nesitiki viesbucio paslaugu, tiesiog elementaraus zmogiskumo ir silumos, visgi i pasauli ateina stebuklas.. 4u.gif Bet siaip KMUK'e, o ypac per antra gimdyma visi tikrai sypsojosi ir buvo labai paslaugus. O kai gera atmosfera, abiem pusem dirbti lengviau. 4u.gif
Atsakyti
laba diena visosms gavau del gestacinio diabeto siuntima gimdyti kauno klinikose visa beda kad vaikas jau virs 4 kg pagal ehoskopa labai bijau naturalaus gimdymo ir noriu cezario nes bijau plisti ar kaip kitaip kad susizalos ten ir vaikas jau treces bet pirmi abu normalaus svorio su kokia is ten esanciu daktariu galima susitarti del cezario neplaninio kiek suprantu i kauna jau pirmadieni vaziuosiu padekti patarkit ir kainos kokios jei cia nepatogu parasykit i az os anksto labai aciu beja vaikas paskutinis noreciau ir kiausides kad perkirptu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazojifeja2011: 04 lapkričio 2011 - 15:51
QUOTE(dalyte30 @ 2011 11 04, 15:46)
tiesiog as esu girdejus kad gimdykloja susimoka ,o paskiu nori kad naujagimiu skyriu aplink jas sokinetu ,tai tos seseles ir sako kam mokejai ta ir sokdink

Jums neatrodo, kad teiginys "esu girdejus" nelabai itikinamai skamba? g.gif biggrin.gif ir ka reiskia seseliu "sokinejimas"? Beje KMUK seseles ir be mokejimu labai mielos, svelnios ir rupestingos. Is savos patirties sakau, tame skyriuj gulejus tikrai ne viena ir ne 2 kartus mirksiukas.gif Tai drasiai galeciau sakyt, kad labiau nestukes ar mamytes buna per daug ispindeje ir nezino, ko nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazojifeja2011 @ 2011 11 04, 15:49)
laba diena visosms gavau del gestacinio diabeto siuntima gimdyti kauno klinikose visa beda kad vaikas jau virs 4 kg pagal ehoskopa labai bijau naturalaus gimdymo ir noriu cezario nes bijau plisti ar kaip kitaip kad susizalos ten ir vaikas jau treces bet pirmi abu normalaus svorio su kokia is ten esanciu daktariu galima susitarti del cezario neplaninio kiek suprantu i kauna jau pirmadieni vaziuosiu padekti patarkit ir kainos kokios jei cia nepatogu parasykit i az os anksto labai aciu beja vaikas paskutinis noreciau ir kiausides kad perkirptu

Sveikute, oi tik nebijok! Man nuo pat 10 savaiciu sake, kad vyrukas yra didesnis nei vidutinis, o per paskutine apziura, beje, viena diena iki nustatytos datos, echoskopas parode beveik 5 kg blink.gif O pagimdziau 4,2kg toki visa mazuti (bent jau man taip atrode) grazuti berniuka. Buvau susitarus su gyd. T.Birzieciui, jis kaip tik ta diena budejo ir padejo mano leliukui pasauli isvysti. Labai viskas profesionaliai vyko, sako bandyk, jei nepavyks, bet kada galim cezari padaryt, nors as jo tai fui fui kaip nenorejau, bet ir neprireike. Siaip ne taip isstumiau thumbup.gif Nors, zinoma, kirpo, koki menesi normaliai nesedejau, bet dabar vel kaip mergaite, o pilvas nepjautas, juk negali zinot kas ir kaip.
Echoskopas melavo daugiau nei puse kg del to, kad galvyte didele buvo, beveik 39cm.
Taigi, tik daugiau drasos ir viskas bus ok!!! assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Krist@ @ 2011 11 06, 21:47)
Sveikute, oi tik nebijok!

Labai pritariu drinks_cheers.gif
Jei tik yra galimybe nepjaut, tai naturaliai yra geriausia 4u.gif . Zinoma, jei jau reikia, tai reikia, bet vien del to, kad prognozuoja stambu leliuka, nesiprasykit to CP 4u.gif . Man irgi zadejo didesni leliu, gimdziau 38sav., mano zuikis gime 4040g,. bet nei kirpo (nors su pirmuoju 3500g buvau kirpta), nei plysau. Buvo paprasciausias nubrozdinimas su petuku, kuris greitai uzgijo, normaliai sedet galejau jau kita ryta (gimdziau pavakare). Tie visi plysimai/kirpimai labai nuo akuseres priklauso, kaip ji sugebes "isvairuot" ir dar svarbu jos klausyt gimdymo metu, kada stumt, kada ne. Zodziu, KMUK tikrai yra superiniu akuseriu mirksiukas.gif . Linkiu lengvai ir greitai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Viskuo labai patenkinta, taciau man perdetas tas naturalus zindymas... Mano maze nevalge kelias dienasir nieko nedare...nusilpo...tai galiausiai leido nusitraukti... Ir maitinti is buteliuko. Vaikas neteko daug svorio 330 g. Gimus svere 3350 kg. tai tenka mums cia dar pabuti.
Siaip viskas gerai thumbup.gif gimdymas sunkus visai, bet profesionaliai priimtas ir puikiai jauciuosi.
Atsakyti
Na, siaip tai tikrai, ten biskeli perdeda del to maitinimo. Gerai kai viskas gerai einasi, pieno yra, vaikiukas noriai zinda, bet jei kokia nestandartine situacija, o vis tiek bando igrust i bendrus remus- maitink ir viskas...
Svarbu dabar viskas gerai 4u.gif , greitai sustipresit ir namuciu dumsit mirksiukas.gif
Ar susitarus gimdei? Ir jei ne paslaptis, pas ka?
Atsakyti