QUOTE(mazojifeja2011 @ 2011 11 04, 15:49)
laba diena visosms gavau del gestacinio diabeto siuntima gimdyti kauno klinikose visa beda kad vaikas jau virs 4 kg pagal ehoskopa labai bijau naturalaus gimdymo ir noriu cezario nes bijau plisti ar kaip kitaip kad susizalos ten ir vaikas jau treces bet pirmi abu normalaus svorio su kokia is ten esanciu daktariu galima susitarti del cezario neplaninio kiek suprantu i kauna jau pirmadieni vaziuosiu padekti patarkit ir kainos kokios jei cia nepatogu parasykit i az os anksto labai aciu beja vaikas paskutinis noreciau ir kiausides kad perkirptu
Sveikute, oi tik nebijok! Man nuo pat 10 savaiciu sake, kad vyrukas yra didesnis nei vidutinis, o per paskutine apziura, beje, viena diena iki nustatytos datos, echoskopas parode beveik 5 kg

O pagimdziau 4,2kg toki visa mazuti (bent jau man taip atrode) grazuti berniuka. Buvau susitarus su gyd. T.Birzieciui, jis kaip tik ta diena budejo ir padejo mano leliukui pasauli isvysti. Labai viskas profesionaliai vyko, sako bandyk, jei nepavyks, bet kada galim cezari padaryt, nors as jo tai fui fui kaip nenorejau, bet ir neprireike. Siaip ne taip isstumiau

Nors, zinoma, kirpo, koki menesi normaliai nesedejau, bet dabar vel kaip mergaite, o pilvas nepjautas, juk negali zinot kas ir kaip.
Echoskopas melavo daugiau nei puse kg del to, kad galvyte didele buvo, beveik 39cm.
Taigi, tik daugiau drasos ir viskas bus ok!!!