Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

Na į ligoninę planuotai gulamasi ryte, apie 8-9 val.
O kokiu pagrindu gultis? Su siuntimu? Gal apžiūrėję ir neguldys dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 09 18, 07:20)
Na į ligoninę planuotai gulamasi ryte, apie 8-9 val.
O kokiu pagrindu gultis? Su siuntimu? Gal apžiūrėję ir neguldys dar g.gif

Sveika 4u.gif
Taip, su siuntimu ax.gif is kito miesto.
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2012 09 18, 09:44)
Sveika  4u.gif
Taip, su siuntimu  ax.gif  is kito miesto.

Tai dėl visa ko pasiskambink
Gimdyvių priėmimas
8-37 32-6270
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 09 18, 08:49)
Tai dėl visa ko pasiskambink
Gimdyvių priėmimas
8-37 32-6270

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arietė @ 2012 09 17, 21:00)
Sveikos  4u.gif
Kita savaite tureciau gultis i KMUK, turetu buti CP (manau, kad gydytoja rasys siuntima daryti CP, nes laukiuosi dvyniu, pirmas CP darytas 2010 m.).
Kokia tvarka gulantis? I koki skyriu guldo-patologini ar kur?  g.gif  ar yra mokamu palatu?
Kada reiktu vaziuoti-is ryto-ar didelio skirtumo nera? Juk gimdyti reiks ne ta pacia diena tikriausiai?  g.gif 
Kur aplamai reikia pirmiausia kreiptis, kur eiti?  g.gif  ar reikia pasiskambinti pries tai?
Aciu iskart atsakiusioms  4u.gif

Skambinausi ir as, tai pasake, kad reikia kreiptis i moteru konsultacijos registartura, tada sius pas gydytoja konsultacijai, ir tik po to gydytoja sius i skyriu guldymui.
O jei butu ekstra atvejis, nubegtu vandenys ar butu prasidejes gimdymas, tada tiesiai i priimamaji. 4u.gif O del guldymo, tai sake individualus atvejai, bet jei gydytoja siuncia tam tikra data, tai ne be reikalo ji tai daro.
Atsakyti
Na, as turiu israsa V. Gintauto, kad 37 sav. mane reikia stacionarizuoti, t.y. guldyti i ligonine, nes laukiuosi dvyniu. Zinoma mano gine israsys siuntima, As ne medike-nezinau ka ji jame parasys, vargiai ar ji gali nurodyti tikslia data, kada mane operuoti, cia turbut turetu spresti tie, kas atliks CP g.gif
Suprantu, butu paprasciau, jei nubega vandenys ir tada kelio atgal nera ax.gif

Aciu uz atsakymus merginos 4u.gif
Atsakyti
Tai su išrašu ir siuntimu ir paguldys ramiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Pries 3sav. pagimdziau leliuka KMUK. Zinokit likau labai patenkinta, lyginant su Mazylio GN(ten gimdziau pirmaja). Atvykus paryciais i priemima patekau pas ta akuseri vyra, jis ramiai valge obuoli ir ziurejo "Labas rytas" ir man sako:tai gulsies i ligonine? Lyg as tureciau nuspresti:),bet uzpilde dokumentus, pamatavo tonus,iskviete bud.ginekologe,ji ivertino atsidaryma ir pakviete nauja akusere,kuri nuvede i gimdykla ir dar ji mano tase nunese,nes as buvau viena:).
Gimdykloje akusere ateidavo kas 15-20min., vis pamatuodavo tonus, kaklelio atsidaryma vertindavo gyd. kas valanda. Vyras jau buvo atvaziaves,tai as ramiausiai gulejau,nors siule vonia,kamuoli ir tt. Gimdymo metu akusereDovile atliko viska puikiai,jokio pakelto tono,nieko,vis gyre ir tt., sesele irgi tokia rupestinga,viska sutvarke,apiplove, akusere po gimdymo man valgyti atnese pietus, pati uzmove man tinklines kelnaites ir po 2val atvaziavusi sesute perveze i palata. Jokiu padeku pries gimdyma nebuvo ir visas personalas dirbo SUPER.
Po gimdymo as gulejau mokamoj palatoj, tai ten is viso gerai, valytojos auksines,vis klausdavo"ponia,ar nieko netruksta?"-man net nepatogu,as sakydavau,jus manes taip nevadinkit. akuseres puikiai priziuredavo leliuka. zodziu,abejoju ar dar gimdysiu,bet jei tektu taiu tik klinikose.
Atsakyti
O sakykit kokia kaina mokamos palatos? niekaip neapsisprendziu ar verta ja pasiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(,,giedra,,,2012 10 05, 19:41)
O sakykit kokia kaina mokamos palatos? niekaip neapsisprendziu ar verta ja pasiimti smile.gif

120lt para,trecia para 80lt
Atsakyti
Labas mergaitės, gal galite parekomenduoti ginekologą, kuris prižiūri visą nėštumą ir daro planinį pačiai pageidaujant, jei nenorite viešai skelbti galite rašyti į až, labai praverstumėt, nes kaip tik dabar reikia apsispręsti pas ką lankytis. Aišku norėčiau KMUK. ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, gimdžiusios KMUK, tokį durną klausimą turiu.. blush2.gif blush2.gif g.gif ar daro prieš gimdymą klizmutę? blush2.gif ar geriau namuose prieš tai pačiai pasidaryti tą Microlax? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Dancer: 09 spalio 2012 - 16:39