Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

na, mano manymu ne visas personalas malonus vien tik todėl, kad jiems atsilyginta, arba kad to ,,prašosi".... juk yra žmonių, kurie tikrai dirba iš rūpesčio, iš pašaukimo su meile, atsidavimu...
o jau tie kurie ,,prašosi", tai būna matyti iš pradžių pagal nelabai malonų bendravimo toną...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 06 15, 22:25)
Vaikščiojo kasdien  matyt, kad atsilygintum, nes kiek girdėjus taip daro smile.gif

Pas mane irgi vaikščiojo, net ir savaitgalio dienom atvažiavo, visą savaitę, bet už tokius pinigėlius ir aš vaikštinėčiau smile.gif

Nesutinku schmoll.gif Tikrai ne visi vaiksto ir yra malonus vien tam, kad pacientas atsilygintu. Tie, kurie laukia "padekos", matosi is karto.

QUOTE(sidrulka @ 2012 06 15, 23:30)
na, mano manymu ne visas personalas malonus vien tik todėl, kad jiems atsilyginta, arba kad to ,,prašosi".... juk yra žmonių, kurie tikrai dirba iš rūpesčio, iš pašaukimo su meile, atsidavimu...
o jau tie kurie ,,prašosi", tai būna matyti iš pradžių pagal nelabai malonų bendravimo toną...

drinks_cheers.gif Ir man buvo visi malonus be jokiu "padeku". Ziuresim, kaip sikart bus, jei tik pavyks gimdyt sioje ligonineje rolleyes.gif
Atsakyti
o as dekojau tik vienai akuserei, kuri labai nuosirdziai parode, kaip rupintis naujagimiu, papasakojo mano mityba, saves prieziura ir tausojima(as po CP) ir naujagimio rupinimasi smile.gif o atsidekpjau kai viso labo gelemis ir keliasdesimt litu, nes skyriuje praleidau nepilnas 3paras, trecioje paroje vaziavome namo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as pries menesi gimdziau KMUK ir galiu atsiliepti tik teigiamai, isskyrus priimamajam esanciam vyrui, Lukosevicius lyg tai jo pavarde, jau gerokai pagyvenes, zilas. Kadangi atvykom su vyru ryte, buvo 5 val. jis miegojo toj nesciuju kedej ir matyt buvo labai nepatenkintas, kad as ji prikeliau, bet deja laiko nepasirinksi g.gif visas jo bendravimas, atgrasumas ir ziurejimas kaip i tokia "ko cia man sutrugdei skanu miega" buvo tikrai nefaina, bet kadangi man ne tas galvoj, stengiausi nekreipti demesio. Viska pilde labai letai, dar gavau pastabu, kad nepasimatavau temperaturos, nors jis to man net nepasake padaryti, matyt susapnavo biggrin.gif nu zodziu, nebesvarbu, kai atejo akusere ir nusivede i gimdykla viskas buvo ok, akusere labai maloni, silta, ne vieno blogo zodzio nepasakyciau thumbup.gif deja keitesi pamaina ir ja pakeite kita, bet ir ji buvo faina, kadangi saremiu metu pradejo dingineti vaiko tonai atejo gydytojas ir dar kazkas i pagalba, jau nebezinau kas, nes man ne tas galvoj buvo, visi labai atidziai viska seke, ziurejo ir viskas praejo labai sklandziai, vaikiukas gime gana greitai ir be jokiu vaistu ir svarbiausia sveikas smile.gif man gimdant dalyvavo 4 zmones is personalo ir + mano vyras, visa gimdyma jie stengesi palaikyti gera nuotaika, juokavo ir tas labai padejo, tad jei gimdyciau dar karta rinkciausi tik klinikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 05 11, 14:52)
Iškraustys iš gimdymo palatos tą, kuri tuo metu gimdo nesusitarusi biggrin.gif

Kad beda buna ne gimdyklose, o palatu ir vietu skaiciuje po gimdymo mirksiukas.gif Sita dalyka isprendzia pagulde i kita skyriu mirksiukas.gif Zodziu... jei buciau nesitarus irgi buciau nieko nepesus KMUK, nes tuo meytu vietu nebuvo...
Atsakyti
As su niekuo nesitariau, tiesiog atvaziavau ir pagimdziau ir niekam jokiu pinigu nedaviau nei pries nei po biggrin.gif gal pasiseke, kad gimdyviu buvo mazai ir pirma diena galejau dziaugtis palatoj vienatve, atkele tik kita diena kita kolege, pasitaike deja ne kokia ji, bet juk toj ligoninej tik 3 paras tereikia buti, tai negi jau taip sunku su kazkuo palara dalintis?
Atsakyti
Kai tris paras, be komplikacijų, tai ok. Bet kai man netikėtai prasitęsė iki savaitės, temperatūra aukščiausia, pilvas pjautas, neina pajudėt, vaiko net pakelt, tai nekas būtų vienai...
Atsakyti
Pries savaite gimdziau antra vaika ir vel pasirinkau klinikas. Ir sikart tikrai nenusivyliau smile.gif Nors mums atvykus beveik visos gimdyklos buvo uzimtos, musu niekas neisvare, mane pagulde i prieslaikiniams gimdymams skirta palata (sake, pas juos tokia iprasta tvarka), ir nors pati nepagimdziau ir vel prireike CP, prieziura tiek gimdymo, tiek po jo likau patenkinta thumbup.gif Ir be jokiu pakisu ir atsidekojimu smile.gif Ir nors palata gavau ne tokia puikia, kaip pirma karta, bet palatos kaimyne pasitaike nuostabi, susibendravom, matyt, man siuo atveju pasiseke thumbup.gif Aisku, pasitaike ne itin maloniu personu, kaip viena vaiku gydytoja (akivaizdziai laukusi "dovaneles" is palatos kaimynes) ir anesteziologe (tokia pagyvenusi moteriske, su kuria tiesiog nuo pirmu minuciu nesutapo musu biolaukai schmoll.gif ) ir, be abejo, "valytoju karaliene", apie kuria legendos sklando jau seniai rolleyes.gif Visas kitas personalas, tiek akuseres, tiek slauges, tiek gydytojai buvo labai malonus, nuodeme butu skustis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2012 07 01, 17:39)
Pries savaite gimdziau antra vaika ir vel pasirinkau klinikas. Ir sikart tikrai nenusivyliau smile.gif Nors mums atvykus beveik visos gimdyklos buvo uzimtos, musu niekas neisvare, mane pagulde i prieslaikiniams gimdymams skirta palata (sake, pas juos tokia iprasta tvarka), ir nors pati nepagimdziau ir vel prireike CP, prieziura tiek gimdymo, tiek po jo likau patenkinta thumbup.gif Ir be jokiu pakisu ir atsidekojimu  smile.gif Ir nors palata gavau ne tokia puikia, kaip pirma karta, bet palatos kaimyne pasitaike nuostabi, susibendravom, matyt, man siuo atveju pasiseke thumbup.gif Aisku, pasitaike ne itin maloniu personu, kaip viena vaiku gydytoja (akivaizdziai laukusi "dovaneles" is palatos kaimynes) ir anesteziologe (tokia pagyvenusi moteriske, su kuria tiesiog nuo pirmu minuciu nesutapo musu biolaukai schmoll.gif ) ir, be abejo, "valytoju karaliene", apie kuria legendos sklando jau seniai  rolleyes.gif Visas kitas personalas, tiek akuseres, tiek slauges, tiek gydytojai buvo labai malonus, nuodeme butu skustis  smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif geresnio apibudinimo ir nesurasi biggrin.gif Rimtai, toks jausmas, kad ji ten uz visas sesutes ir gydytojas virsesne doh.gif
O sakykit, remontai jau bagti KMUK? Gal pagaliau ramybe palatose smile.gif
Atsakyti
Kad skaičiau, jog gavo parama iš Šveicarijos ir labai modernizuosis, tai remontai vėl.
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 07 02, 02:37)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif geresnio apibudinimo ir nesurasi  biggrin.gif Rimtai, toks jausmas, kad ji ten uz visas sesutes ir gydytojas virsesne  doh.gif
O sakykit, remontai jau bagti KMUK? Gal  pagaliau ramybe palatose  smile.gif

Kol kas, kiek maciau, niekas neremontuojama, kaip buvo dalis palatu suremontuota, taip ir liko, o kitos laukia savo eiles (bent jau antrame aukste). Patys gydytojai laukia nesulaukia remonto smile.gif Tikekimes, kad greitai ir likusi neremontuota dalis bus sutvarkyta smile.gif
Atsakyti
Valytoju karaliene thumbup.gif lotuliukas.gif oj, ji nereali thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti