Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

Ten kabinetas šalia registratūros pats pirmas.
Atsakyti

ir as ten buvau ir as ten klausiausi ir ziurejau video...super patiko parode filmuka apie gimdyma parode gimdymo palatas labai grazios na viena parode superrrrr is tikro ir dusas ir kamuolys ir kreslas ir balkonas ir sienu spalva grazi 4u.gif 4u.gif 4u.gif rami tokia biggrin.gif biggrin.gif visai nesijaucia, kad gimdykla ten, o isivaizdavau kitaip biggrin.gif .jokio konvejerio nesijaute smagus visi ramus akuseres gydytojas kaip supratau siandien Cernius budejo.ir kudikeliui toks kambariukas yra na nekambariukas, bet panasei ten sildytuvas toks palutes adialiukai silti ,ten sake daktarai apziuri kudikeli gimusi jei reikalinga pagalba suteikia biggrin.gif .Ir teciams ar artimam zmogui yra kur atsisest biggrin.gif.paskaitas vede labai maloni akusere ar gydytoja neisiskaiciau pavardes labai aiskiai viska paaiskino na tikrai maloniai bendravo jokiu priekaistu neturiu biggrin.gif .Dar sarasiuka gavom ka reikia tureti atvykstant butiniausius daiktu kokius .Pati gimdyma labai atvirai parode nuo......iki.... bet ne Lt o USA filmuota matyt.ir ne taip kad ziurejom tiktai, bet viska aiskino stabde filmuka pasakodama viska sklandziai.tikrai SUPERRRR!!! Parode kur atvykt kur nueit kas po ko kur priimamasis,parode kur dok pildyt reikes smile.gif smile.gif smile.gif na man tikrai patiko.dar pratimuku parode ,na masaziuka koki gali atlikt artimas (vyras),
Atsakyti
Gal žinančios parašytumėt, kaip yra su atsidėkojimais. Jei tariesi su gydytoju, tai jam paduodi vokelį ir jis atsiskaito su kitu personalu, prisidėjusiu prie gimdymo. Ar atskirai dar atsidėkoji ir dalyvavusiai akušerei?
Atsakyti
Jei tariatės tik su gydytoju, tai vokelį tik gydytojui ir paduokite. mažiausiai rūpinkitės kitu personalu. Juk nesitarėte nei su akušere, nei su sesele, nei su naujagimių gydytoja.
Aš tariausi tik su gydytoju, tad padėka buvo skirta tik jam.
Atsakyti
Aš irgi visiems daviau atskirai, gydytojui, akušerei, anesteziologei, jos seselei, nes labai lakstė ir daug žiūrėjo, o po gimdymo, tai išvis kiek kam daviau sunku pasakyt, nes oi daug, bet buvo abiems komplikacijos, akušerės ir medikai ėjo būriais savaitę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 06 04, 08:44)
Jei tariatės tik su gydytoju, tai vokelį tik gydytojui ir paduokite. mažiausiai rūpinkitės kitu personalu. Juk nesitarėte nei su akušere, nei su sesele, nei su naujagimių gydytoja.
Aš tariausi tik su gydytoju, tad padėka buvo skirta tik jam.

Labai teisingai pastebėjote thumbup.gif Aš irgi taip dariau. Visi kiti tiesiog dirbo savo darbą savo pamainos metu. Niekam nieko nesijaučiau esanti skolinga.
Atsakyti
O kaip su epidūro rinkiniu
Jei naktis ir nusipirkti nėra kur, ar duoda jie?
Atsakyti
Duoda, ryte reikia atnešt nupirktą.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 06 09, 21:09)
Duoda, ryte reikia atnešt nupirktą.

Dėkui, nes nenoriu pirkti iš anksto, gal neprireiks smile.gif (viltis durnių motina hihihi.gif)
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2012 06 09, 21:45)
Dėkui, nes nenoriu pirkti iš anksto, gal neprireiks  smile.gif  (viltis durnių motina  hihihi.gif)

Man taip ir nutiko. Nusiunčiau vyrą rinkinio epidūrui. Ir ką? Kol sugalvojau, kad man jo reikia, atsidarymas 8 cm, pavėlavau pasiprašyt anesteziologo pagalbos. Nieko nenutiko: nei plyšau, nei kirpo, nei siuvo. Ir stuburas šįkart sveikas liko wink.gif
Atsakyti
Visai neseniai ir aš gimdžiau Klinikose (tiksliau, darė "extra planini" CP). Su niekuo nieko nesitariau. Likau labai patenkinta personalo darbu. Tiek gydytoja, tiek akušerės labai prižiūrėjo, rūpinosi, po gimdymo vaikštinėjo kelis kartus per dieną paklausti ar viskas gerai (gulėjau savaitę). Iš akušerinio buvau perkelta į naujagimių skyrių, ten dar 4 dienas praleidau- personalas taip pat labai paslaugus, atsakė į visus klausimus, išmokė maitinti lelių, davė patarimų. Išeinant sugrįžau į akušerinį atsidėkoti (nupirkau po dėžę saldainių akušerėm ir gydytojai) - visi puikiausiai prisiminė kas aš tokia, koks mano vaikas. Čia pasijutau esanti ne eilinė gimdyvė- kiekviena čia yra unikali asmenybė.
Atsakyti
Vaikščiojo kasdien matyt, kad atsilygintum, nes kiek girdėjus taip daro smile.gif

Pas mane irgi vaikščiojo, net ir savaitgalio dienom atvažiavo, visą savaitę, bet už tokius pinigėlius ir aš vaikštinėčiau smile.gif
Atsakyti