Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(Audry @ 2012 05 09, 18:39)
nebūtinai su greitosiomis taip. Žinau atvejį, kai prieš gerą mėnesį žmonės nuvažiavo į KMUK su taksi. O juos iš ten gražiai išprašė, liepdami važiuoti į II ligoninę, kadangi tuo metu KMUK nebuvo vietų.
Papildysiu -važiavo gimdyti su gydytoju nesitarę. Įdomu, kaip vietų atsirastų jei būtum susitaręs  g.gif

mano gydytoja mane nuramino, kad jei kas, cia jos reikalas pasirupint, kad atsirastu ta vieta blush2.gif , o kokiais budais, neisivaizduoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 05 09, 18:22)
mano gydytoja mane nuramino, kad jei kas, cia jos reikalas pasirupint, kad atsirastu ta vieta  blush2.gif , o kokiais budais, neisivaizduoju  rolleyes.gif

Iškraustys iš gimdymo palatos tą, kuri tuo metu gimdo nesusitarusi biggrin.gif
Atsakyti
KMUK visada turi vieną gimdyklą rezerve.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 05 11, 14:59)
KMUK visada turi vieną gimdyklą rezerve.

g.gif o jei atvaziuoji ir ta rezervine palata uzimta? biggrin.gif O is tikro tai tokiu labai ekstra atveju gmdai pagalbinej patalpoj prie pirmo auksto operacines arba pacioj operacinej, jei tik saremiai, tai daug sansu, jog iki TO momento atsilaisvins gimdykla. Nes tikrai jau neisvarys, jei pvz pilnas atsidarymas ar dar koks ekstra atvejis. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos visos smile.gif o as galiu tik pasidziaugti, kad nusprendziau gimdyti KMUK smile.gif gulejau 3dienas iki gimdymo ir 3 po gimdymo smile.gif abiem etapais likau patenkinta viskuo smile.gif gyd. tikrai saunus, prieziure taip pat, nes buvo atliekami visi reikalingi tyrimai tiek man, tiek mano mazyliui smile.gif beto, man buvo atliktas cp, bet taip pat galiu pasidziaugti visais gyd. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukiustebuklo: 15 gegužės 2012 - 19:56
bet jei neturi siuntimo ir vaziuoji nesusitarus su gyd.i KMUK gimdyt ar gali nepriimti?ta prasme pasakyti ko cia nori nera vietu vaziuok kitur ax.gif ax.gif ? doh.gif doh.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupiniukas @ 2012 05 24, 10:53)
bet jei neturi siuntimo ir vaziuoji nesusitarus su gyd.i KMUK gimdyt ar gali nepriimti?ta prasme pasakyti ko cia nori nera vietu vaziuok kitur ax.gif  ax.gif ? doh.gif  doh.gif  4u.gif  blush2.gif

Jei vietu nera, tai visur gali nepriimt, ne tik KMUK mirksiukas.gif Jei palatos ir gmdyklos perpildytos, negi guldys gimdyve koridoriuj, kai tuo tarpu kitose ligoninese vietu yra? jei vietu yra, visur priims be problemu, manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupiniukas @ 2012 05 24, 10:53)
bet jei neturi siuntimo ir vaziuoji nesusitarus su gyd.i KMUK gimdyt ar gali nepriimti?ta prasme pasakyti ko cia nori nera vietu vaziuok kitur ax.gif  ax.gif ? doh.gif  doh.gif  4u.gif  blush2.gif

Taip, jei visos 7 gimdyklos užimtos - aišku nepriims. O 7 tai labai nedaug visgi smile.gif
Atsakyti
o tai jei vaziuoji nesusitarus su gydytoju kur reik vaziuot i priimaji kur visus veza ar ten kazkur i atskira skyriu kazkoki???ir dar tos paskaitos antradieni 13val vyksta na KMUK kada gimdyklas parodo ir papasakoja.?gal kas lanketes ?tai gal reik tiesiog nuvaziuot ir uzsiregistruot , kad nori gimdyt KMUK,ar cia jau butinai to siuntimo is gines reikia ?na paskirs gydytoja koki ar kokia apziurai ir busi jau kap ir prisidavus KMUK biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip tai kelis puslapius atgal viską rašiau, ir kur važiuot ir kaip paskaitos vyksta, reikia nepatingėti paskaityti.
Per paskaitas parodo gimdyklas, papasakoja ką reik turėt, ką atsivežt, kur važiuot. Atvažiuoji ir pirmam aukšte yra specialus nėščiųjų priėmimas, ten su dokumentais ir eini.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 05 25, 09:44)
Šiaip tai kelis puslapius atgal viską rašiau, ir kur važiuot ir kaip paskaitos vyksta, reikia nepatingėti paskaityti.
Per paskaitas parodo gimdyklas, papasakoja ką reik turėt, ką atsivežt, kur važiuot. Atvažiuoji ir pirmam aukšte yra specialus nėščiųjų priėmimas, ten su dokumentais ir eini.

jo jo paskaiciau visa tema tik pamirsau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=pupiniukas,2012 05 25, 14:55]
jo jo paskaiciau visa tema tik pamirsau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ax.gif ax.gif

ar kas vaziuojat i KMUK siandien 12kab vykstancias paskaitas?tikiuosi rasiu biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nes jau tokia vepla pasidariau:D.beda tik su masinos pastatymais ten pastoviai unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti