Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(pupiniukas @ 2012 05 07, 12:26)
ta prasme idomu procedura kai vaziuoji gimdyt susitarus ir nesusitarus su gydytoju.ar geriau greitaja kviestis ir sakyt kad i klinikas veztu ar su sava masina vaziuot?

Del registravimosi i paskaitas nezinau, nes nelankiau, bet gimdyt vaziavau su niekuo nesitarus, prasidejus gimdymui issikvietem taksi, be problemu nuvaziavom ir buvo viskas ok, prieme be jokiu problemu smile.gif O del greitosios, tai gandu lygyje girdejau, kad gali nebutinai i klinikas nuvezt, o ten, kur "priklauso" pagal rajona ax.gif Del to ir nerizikavom su greitaja, o emem taksi blush2.gif
Atsakyti
Į paskaitas galima ir nesiregistruoti.

Dėl greitosios vežimo į KMUK< gali visko būt. Nes prieš mėnesį, visas greitąsias iš KMUK nukreipinėjo į II, nes KMUK vietų nebuvo, ir šiaip greitoji nebūtinai į KMUK veža.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 05 07, 13:32)

Dėl greitosios vežimo į KMUK< gali visko būt. Nes prieš mėnesį, visas greitąsias iš KMUK nukreipinėjo į II, nes KMUK vietų nebuvo, ir šiaip greitoji nebūtinai į KMUK veža.

Vadinasi mano girdeti pletkai pagristi buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2012 05 07, 13:32)
Vadinasi mano girdeti pletkai pagristi buvo  smile.gif

čia ne pletkai, o faktas - jei nėra vietos, nelauks juk greitoji prie gimdyklos. net ir su savo mašina ar taksi atvažiavus gali nepriimti nesant vietos.
Atsakyti
ir beja, nežinau kaip sy gimdyklom, bet kitų skyrių pacientų yra grafikai, vieną savaitę pv veža į KMUK, kitą į kitą ligoninę greitosios, antraip KMUK viena dirbtų. Tai gal ir su nėščiom taip pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 05 07, 16:29)
čia ne pletkai, o faktas - jei nėra vietos, nelauks juk greitoji prie gimdyklos. net ir su savo mašina ar taksi atvažiavus gali nepriimti nesant vietos.

Ne, tai savaime aisku, kad jei nera vietu, tai siuncia kitur, bet cia kalba ejo apie tai, ar VISADA greitosios veza i KMUK, net jei paciente to ir labai pageidauja, ar dazniau veza ten, kur "priklauso" g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2012 05 07, 16:34)
ir beja, nežinau kaip sy gimdyklom, bet kitų skyrių pacientų yra grafikai, vieną savaitę pv veža į KMUK, kitą į kitą ligoninę greitosios, antraip KMUK viena dirbtų. Tai gal ir su nėščiom taip pat g.gif

O jeigu kitos ligonines negali suteikti tokios pagalbos kaip KMUK, vistiek veza i kita ligonine, jei grafikas toks? g.gif Kazkaip nelabai itikinamai skamba unsure.gif O del nesciuju, tai manau, kad jei tik yra laisvu vietu, tai visada priims tiek klinikos, tiek kita ligonine. Juk ne visos tas pacias klinikas renkasi, as pati dabar labiau linkstu link kitos ligonines, nors pirma KMUK gimdziau.
Atsakyti
jeigu reikia pagalbos, kurią tik KMUK suteikia, tai jau kažkaip suranda vietos.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 05 07, 20:29)
jeigu reikia pagalbos, kurią tik KMUK suteikia, tai jau kažkaip suranda vietos.

Ta ir norejau isgirst drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo tokio grafiko, kad viena savaite veztu ten kita ten, tai nera. Kiekviena miela dienele klinikose gimdo wub.gif O greitajai galima pasakyti kad pageidauji i klinikas i ji tada iraso popieriuose kad pacientes pageidavimu vezama i KMUK.

Beje, tuo atveju jei susitarta su tam tikru gydytoju, tai geriau neskubeti taip is karto pulti skambinti tik gimdymo veiklai prasidejus. Mes buvome sutare su gydytoja, kad pirmiau patikrins budinti gydytoja, pasakys kokia situacija ir tada as jau jai skambinsiu. Mano atveju tai pasiteisino, nes dar kelias valandas veikla vyko labai letai (pirmas gimdymas), gydytoja atvyko ryte, o pagimdziau tik velai vakare.
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2012 05 07, 22:11)
Man atrodo tokio grafiko, kad viena savaite veztu ten kita ten, tai nera. Kiekviena miela dienele klinikose gimdo wub.gif  O greitajai galima pasakyti kad pageidauji i klinikas i ji tada iraso popieriuose kad pacientes pageidavimu vezama i KMUK.

Beje, tuo atveju jei susitarta su tam tikru gydytoju, tai geriau neskubeti taip is karto pulti skambinti tik gimdymo veiklai prasidejus. Mes buvome sutare su gydytoja, kad pirmiau patikrins budinti gydytoja, pasakys kokia situacija ir tada as jau jai skambinsiu. Mano atveju tai pasiteisino, nes dar kelias valandas veikla vyko labai letai (pirmas gimdymas), gydytoja atvyko ryte, o pagimdziau tik velai vakare.

sutinku,as ir neskambinau dkatarei tik nuvykus,nes visa nakti veikla nevyko lotuliukas.gif o paskambinau daktarui ryte,jam jau atejus i darba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 05 07, 12:32)

nebūtinai su greitosiomis taip. Žinau atvejį, kai prieš gerą mėnesį žmonės nuvažiavo į KMUK su taksi. O juos iš ten gražiai išprašė, liepdami važiuoti į II ligoninę, kadangi tuo metu KMUK nebuvo vietų.
Papildysiu -važiavo gimdyti su gydytoju nesitarę. Įdomu, kaip vietų atsirastų jei būtum susitaręs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 09 gegužės 2012 - 17:42
Tai jo, kai aš gimdžiau kovo 23, naktį miegojo gimdyklose pagimdžiusios, nes pogimdyviniuose skyriuose nebuvo nė vienos vietos. Tada greitąsias nukreipinėjo į II ligoninę dėl anšlago. Aš sutaupiau ir atlaisvinau kažkam vietą, nes iškėlė į intensyviosios terapijos palatą į 4 aukštą.
Atsakyti