O mamai ir nemokamose palatose palu duoda kiek reik?
Kad mokamose viska duoda tai zinau, idomu ar nepatempia seseles lupos, jei is nemokamos vis paprasytum
Man palos po gimdymo tikrai geriau atrodo, nei celofaniniai iklotai
QUOTE(Siges @ 2012 05 01, 15:24)
O mamai ir nemokamose palatose palu duoda kiek reik?
Kad mokamose viska duoda tai zinau, idomu ar nepatempia seseles lupos, jei is nemokamos vis paprasytum
Cia gal nuo personalo pamainos priklauso tas lupos patempimas, ant ko uztaikai , man visas dienas tikrai malonios papuole ir slaugutes, ir akuseres, pacios klausinejo ar netruksta paluciu, o pritrukus paprasydavom ir be jokiu grimasu atnesdavo (cia kalbu apie nemokamas palatas)
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 05 01, 14:36)
Cia gal nuo personalo pamainos priklauso tas lupos patempimas, ant ko uztaikai , man visas dienas tikrai malonios papuole ir slaugutes, ir akuseres, pacios klausinejo ar netruksta paluciu, o pritrukus paprasydavom ir be jokiu grimasu atnesdavo (cia kalbu apie nemokamas palatas)
O super, labai padejai
O kaip su vyro apranga, ar jis gimdyme gali dalyvauti apsirenges kuo atvaziavo, ar jam isideti persirengti ir slepetes?
Beja, kai pagimdai kudikeli, tai ka reik vyrui is karto paduoti akuserei: kepuryte pampersiuka ir kojinytes? O po tu 2 val. kai paguli ant krutines drabuzelius?
Beja, kai pagimdai kudikeli, tai ka reik vyrui is karto paduoti akuserei: kepuryte pampersiuka ir kojinytes? O po tu 2 val. kai paguli ant krutines drabuzelius?
QUOTE(mama Lina @ 2012 05 01, 20:54)
O kaip su vyro apranga, ar jis gimdyme gali dalyvauti apsirenges kuo atvaziavo, ar jam isideti persirengti ir slepetes?
Mano vyras dalyvavo abiejuose gimdymuose, buvo su savo drabuziais, tik ant batu dave tokius celofaninius maiselius apsimauti . O del daikteliu leliukui, tai musu prase tik pampersiuko ir kojinyciu, turejau isidejus viska ant tases virsaus, vyras padave, kepurytes nei karto nedejo, kitoms sako ir dvieju prireikia, tai del visa ko turekit . Man abu gimdykloj renge liginines drabuzeliais pusiau suvystytus, paskui pogimdyvinej palatoj perrengdavau pati.
QUOTE(sidrulka @ 2012 05 01, 11:53)
bet kad ir į gimdyklą atneša bent jau pietus, tik mums jau nebe tas rūpėjo, nes jau džiaugėmės tik ką gimusia dukryte
na manau knyga reikalinga dar prieš gimdymą, o po jo, jua yra kas veikti, nebent knyga apie žindymą- tuomet ryte riji, kai reikia konkrečios info , o prieš gimdymą tokios knygos tai būna tik vakaro skaitiniai
na manau knyga reikalinga dar prieš gimdymą, o po jo, jua yra kas veikti, nebent knyga apie žindymą- tuomet ryte riji, kai reikia konkrečios info , o prieš gimdymą tokios knygos tai būna tik vakaro skaitiniai
šiaip tai neduoda gimdykloj valgyt, o ir negalima net, dėl CP jei extra. Leido tik šokolado ir vandens. O pietus atnešė ko gero todėl, kad jau pagimdžius buvai, tada priklauso jau.
QUOTE(mama Lina @ 2012 04 30, 19:10)
Laba diena,
Man teks gimdyti Kauno klinikose, norejau paklausti, ka reikia pasiimti vaziuojant gimdyti, viso saraso nereikia vardinti, bet gal ka patarsite is tokiu dalyku apie, kuriuos nepagalvoji, o prisireikia?
Man teks gimdyti Kauno klinikose, norejau paklausti, ka reikia pasiimti vaziuojant gimdyti, viso saraso nereikia vardinti, bet gal ka patarsite is tokiu dalyku apie, kuriuos nepagalvoji, o prisireikia?
Svarbiausia yra tureti butent vilnones kojinytes, kepurytes, pampersiuku ir rubeliu na dar marliuku prie veiduko, nors ten duoda palas, bet man kazkaip su savo smagiau
rubeliu leliukui juk tureti nebutina.. duoda ten..
Sveikos, mergaites,
kalusykit, o KMUK leidzia gimdymo poza pasirinkti ar visas varo ant gimdymo stalo?
kalusykit, o KMUK leidzia gimdymo poza pasirinkti ar visas varo ant gimdymo stalo?
QUOTE(Deimantuke* @ 2012 05 05, 15:39)
Sveikos, mergaites,
nėra ten gimdymo stalų, yra specialios lovos, kurias galima visaiip transformuoti.
Šiaip nueikit į nemokamą Gimdymo paskaitą KMUK antradieniais 12 kabinete prie registratūros, sekančios durys - 13 val. (trunka valandą su trupučiu tik). Tikrai verta, parodo gimdyklas, papasakoja ką turėt, parodo filmuką apie gimdymą, kur atvažiuot, kur nusirengt, per kur įeit, kur dokumentus susipildyt ir t.t.
[/quote]
sveiki ,
cia ar registruotis reikia i saias paskaitas telefonu ar ateini ir viskas?dar klausimas :nuo ko prasideda viskas?ta prasme as noriu gimdyti klinikose.bet nzn nuo ko pradeti ta prasme nuvaziuoti reikia uzsiregistruoti...pasakai:laba diena as noriu gimdyti klinikose ar galima uzsiregistruoti ten uzpildai popierius paskiruia gydytoja gal nu nzn proceduros tos.?ar teisingai suprantu.cia jei nesusitarus su kokiiu gydytoju.o jei pvz turi gydytojo nr pasiskmbini susitari su juo kada kas ir registruotis nereikia?is anksto .ta prasme idomu procedura kai vaziuoji gimdyt susitarus ir nesusitarus su gydytoju.ar geriau greitaja kviestis ir sakyt kad i klinikas veztu ar su sava masina vaziuot?