Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(jbs @ 2012 04 20, 10:09)
Tai ne vaikas paimti nemokėjo, o mamytė nemokėjo paduoti smile.gif Juk vaiko "mokymasis" vyko dar negimus - čiulpiant pirštuką  ax.gif

nesutinku su jumis. zinau atveji, kai mamyte pirmaji leliuka maitino kuo puikiausiai, nes jis pats paimdavo kruti (galvytes nereikedavo "uzmauti"), o su antruoju buvo beda - reikejo ir kruti paduot ir galvyte "uzmauti", ir tai po keliu min zindymo vel taisyti, nes mazius pasikabindavo ant speniuko galo.
Beje, mano mazius irgi nelabai mokejo imti kruti, aisku, as ir nemokejau paduoti 4u.gif tai is dalies dziaugiuosi, kad isbuvau KMUK 11 paru (komplikuotas gimdymas, po to ir man uzkilo temp.), nes daug ko ismokau, pirmiausia - maitinti ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

Man teks gimdyti Kauno klinikose, norejau paklausti, ka reikia pasiimti vaziuojant gimdyti, viso saraso nereikia vardinti, bet gal ka patarsite is tokiu dalyku apie, kuriuos nepagalvoji, o prisireikia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Lina @ 2012 04 30, 18:10)
Laba diena,

Man teks gimdyti Kauno klinikose, norejau paklausti, ka reikia pasiimti vaziuojant gimdyti, viso saraso nereikia vardinti, bet gal ka patarsite is tokiu dalyku apie, kuriuos nepagalvoji, o prisireikia?  rolleyes.gif

na, man pvz naujiena buvo, jog į gimdyklą reikia leliukui būti pasiruošus dvi kepurytes, aš turėjua vieną, o kitą paksui teko atkuisti iš kito lagamino ir tiap susinepatoginau, kad nepasiruošus pilnai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Lina @ 2012 04 30, 18:10)
Laba diena,

Man teks gimdyti Kauno klinikose, norejau paklausti, ka reikia pasiimti vaziuojant gimdyti, viso saraso nereikia vardinti, bet gal ka patarsite is tokiu dalyku apie, kuriuos nepagalvoji, o prisireikia?  rolleyes.gif

pasiimk i gimdykla vandens ir ko uzkasti. mes nepasiemem, tai teko gerti vandenuka is krano ir su mb nevalge buvom visa para biggrin.gif
Atsakyti
pasiimkit knygą smile.gif aišku, ne į gimdyklą, o paskui palatoj skaityti.
Atsakyti
bet kad ir į gimdyklą atneša bent jau pietus, tik mums jau nebe tas rūpėjo, nes jau džiaugėmės tik ką gimusia dukryte thumbup.gif

na manau knyga reikalinga dar prieš gimdymą, o po jo, jua yra kas veikti, nebent knyga apie žindymą- tuomet ryte riji, kai reikia konkrečios info lotuliukas.gif , o prieš gimdymą tokios knygos tai būna tik vakaro skaitiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2012 05 01, 11:53)
bet kad ir į gimdyklą atneša bent jau pietus, tik mums jau nebe tas rūpėjo, nes jau džiaugėmės tik ką gimusia dukryte thumbup.gif

na manau knyga reikalinga dar prieš gimdymą, o po jo, jua yra kas veikti, nebent knyga apie žindymą- tuomet ryte riji, kai reikia konkrečios info lotuliukas.gif , o prieš gimdymą tokios knygos tai būna tik vakaro skaitiniai biggrin.gif

Nu ka as zinau, per gimdyma skaiciau "Zmones", o po gimdymo palatoj tikrai uzteko laiko ir knyga paskaityt, ir zurnalus smile.gif Gulejom savaite laiko, tai skaitiniai tikrai padejo laika praleist, kai nebudavo lankytoju smile.gif Gal man pasiseke, kad su lelia neturejom problemu, buvo rami, tik valgydavo, kakodavo ir miegodavo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuta: 01 gegužės 2012 - 11:03
QUOTE(daivuta @ 2012 05 01, 11:03)
Nu ka as zinau, per gimdyma skaiciau "Zmones", o po gimdymo palatoj tikrai uzteko laiko ir knyga paskaityt, ir zurnalus smile.gif Gulejom savaite laiko, tai skaitiniai tikrai padejo laika praleist, kai nebudavo lankytoju smile.gif Gal man pasiseke, kad su lelia neturejom problemu, buvo rami, tik valgydavo, kakodavo ir miegodavo bigsmile.gif

drinks_cheers.gif skaičiau Žmones, Starkaus Tuk tuk Indiją ir dar pritrūkau smile.gif vaikiai valgė, miegojo ir kakojo smile.gif su pirmu gal ir nereikia, su antru trečiu mėgstančioms skaityti literatūra praverčia - namo grįžus tiek laiko nebeturi.
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2012 05 01, 12:03)

aha, cia nuo lialiaus priklauso, musu pirmom parom tai tik verke, nes napasisotindavo is manes, tai tirs paras su vyru kaip zombiai buvom, dziaugdavomes, kad gaudavom valandele kokia nusnusti, apie knygas net nesvajojau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

O palatose ir nesuremontuotose yra kriaukle? Ar reikia pasiimti kudikiui ranksluostuka? O paluciu pasitiesti pervystymui duoda? rolleyes.gif
Atsakyti
na, kriauklė- tai jua ūtinos higienos reikals- manau tikria yra visose palatose, nepaisant koks tos palatos stovis...

kūdikiui rankšluostuko reikia 4u.gif nebent valysite su jų duodamomis palytėmis...

palučių pervystymui bent jau mokamose palatose, tai tikrai duoda... manua ir nemokamose paprašius duoda ax.gif

Atsakyti

Kaip Jums pasiseke bigsmile.gif , man valgyt ne tik, kad pries gimdyma nedave, bet ir po gimdymo pora valandu liepe nevalgyt, buvau valgius tik pusryciu, tai 22val. jau buvau isbadejus biggrin.gif
QUOTE(muminukas @ 2012 05 01, 12:05)
drinks_cheers.gif skaičiau Žmones, Starkaus Tuk tuk Indiją ir dar pritrūkau smile.gif vaikiai valgė, miegojo ir kakojo smile.gif su pirmu gal ir nereikia, su antru trečiu mėgstančioms skaityti literatūra praverčia - namo grįžus  tiek laiko nebeturi.

drinks_cheers.gif grizus is ligonines dar negreitai paemiau skaitinuka i rankas, o ligoninej galejau skaityt kiek pajegiau smile.gif
QUOTE(mama Lina @ 2012 05 01, 12:22)
O palatose ir nesuremontuotose yra kriaukle? Ar reikia pasiimti kudikiui ranksluostuka? O paluciu pasitiesti pervystymui duoda? rolleyes.gif

duoda ir medziagines, ir vienkartines palutes tiek mamai, tiek leliukui 4u.gif
Atsakyti