QUOTE(Eneila @ 2012 04 14, 22:02)
matau jusu vaikelis gime 2011.05.28, mano sunelis turejo gimti 2011.05.29, buvo tikimybe vienu metu gimdyti pas Abraiti
bet maniskis neskubejo, gime tik 06.03
tia mums pagal terminą irgi reikėjo ateiti į šį pasaulį birželio 2-4 d, bet tai va, apsikeitėm datomis, kad suspėtumėm abi be didelių stresų pas tą patį gydytoją
bet gal būtume abi suspėję, nes aš gimdžiau gan greitai- sąrėmiai prasidėjo apie 20h vakare, 23h išsikviečiau gydytoją, o prieš 1h (vos tik įkopus į 28h) jau turėjua savo mažę ant krūtinės
tėvelis spėjo atlėkti 50 km, prieš pat prieš pat... bet sunkiai susivokė kas vyskta, nes jam šios valanos pats tas gilusis miegas
, o paskui tik ir laukė kada greičiau į palatą prigulti
pas ką norit gimdyti pasisakot gimdykloj... bent jau aš taip pasisakiau... nors aš jau pati prieš patenkant į gimdyklą buvau pasisikambinusi daktarui.... tai vat nežinia, ar Jūs pačios skambisnit, ar personalas paskambins Jūsų norimam gin...
beje, į gimdyklą atėjus, tai jau iškart ir sakykit pas ką, nes aš biskiuką uždelsiau, tai dar atlėkė ir budinti gyd... ir beje iškart reikia paskayti dėl vienutės
dėl nepagaidaujamų gyd parašysiu až