Na man irgi su paprasta palata nepasisekė, pusdienį teko pagulėt, tai tragiška palata, o šalia gulėjo vos 16 -os pagimdžiusi...
QUOTE(Aga @ 2012 04 06, 11:32)
Na man irgi su paprasta palata nepasisekė, pusdienį teko pagulėt, tai tragiška palata, o šalia gulėjo vos 16 -os pagimdžiusi...
laimės dalykas - pirmus du kartus gulėjau viena nemokamose, o trčią kartą KMUK buvo užgrūstos, bet pasitaikė labai faina kaimynė, dar dabar susirašom.
as pirma nakti viena buvau dvivietej palatoj, antra diea atveze dar viena mamyte,bet tokia faina, tik kad jos lelius visa nakti miegot nedave. tai vienintelis minusas.
Man didžiausias minusas, kad negali likt vyras, nes mano temperatūra pakilo labai stipriai, dėl pjūvio nepasikeliu, o vaiką tai reik žiūrėt. Gerai, kad vakare mokamą gavom, maniau nudurnėsiu jei viena nakčiai liksiu...
QUOTE(Aga @ 2012 04 06, 16:20)
Man didžiausias minusas, kad negali likt vyras, nes mano temperatūra pakilo labai stipriai, dėl pjūvio nepasikeliu, o vaiką tai reik žiūrėt. Gerai, kad vakare mokamą gavom, maniau nudurnėsiu jei viena nakčiai liksiu...
as irgi dziaugiausi del mokamos palatos (nors uz 11paru paklojom beveik 1000lt), nes taip pat kaip ir jus, viena, be vyro, buciau isdurnejus. pirmas vaikelis - sokas nemazas man buvo
Prieš tris savaites gimdžiau Kauno klinikose ir norėčiau pasidalinti savo įspūdžiais. Pati esu vilnietė, bet gavusi siuntimą turėjau gimdyti Kaune. Įspūdžiai patys nuostabiausi! Jei žinočiau, kad taip gera ir profesionalu, tai ir pirmą vaikutį būčiau gimdžiusi Kaune. Gaila, kad tai gali daryti tik gavus siuntimą. Pradėsiu nuo to, kad su niekuo nesitarėme, gimdymą priėmė tik akušerė (vardas Danguolė), kuri yra tiesiog nereali. Jokių nuskausminamųjų, tik begalinis rūpestis ir profesionalumas. Po visko atsidėkojome. Palatą gavome 7, kažkada taip išgirtą. Liaupsių ji tikrai verta, nes erdvi, patogi. Po gimdymo irgi viskas gražu, švaru. Akušerijos skyriuje akušerės nerealios, kiek pamainų keitėsi, visos geros. Gulėjau ligoninėje tris savaites, tad patikėkite visokių žmonių mačiau ir atsiliepimai patys geriausi. O kas blogo... Hm, yra ir nenormalių žmonių, pvz., valytojos, kurios baisiai didelės viršininkės Bet man į jas nusispjauti. Maistas akušerijos skyriuje neblogas, bet naujagimių skyriuje nekoks. Gal tiesiog per tiek laiko jis man atsibodo. Gulint normaliai 2-3 dienas, arba savaitę to neturėtų pasijusti. Visoms lengvo ir greito gimdymo, jei pasirinkote KMUK - tikrai nenusivilsite
QUOTE(Miklioji @ 2012 04 09, 07:32)
Prieš tris savaites gimdžiau Kauno klinikose ir norėčiau pasidalinti savo įspūdžiais. Pati esu vilnietė, bet gavusi siuntimą turėjau gimdyti Kaune. Įspūdžiai patys nuostabiausi! Jei žinočiau, kad taip gera ir profesionalu, tai ir pirmą vaikutį būčiau gimdžiusi Kaune. Gaila, kad tai gali daryti tik gavus siuntimą.
jus tuo tikra , nemanau, kad tik su siuntimu, nebent vietu nera, tada kmuk nepriima, o siaip ir be siuntimo galima gimdyt kmuk
QUOTE(Aga @ 2012 04 06, 12:32)
Pati palata tragiška ar kaimynė?
Berods minėjai, kad gulint bendroje palatoje reikia įrankių Tik įrankių ar ir indų? Na suprantu kad maistą su lėkštėmis atneša, o tai su kuo valgyti neduoda?
MB negalės su manim likti, tai kaip ir nematau tikslo imti vienvietę. Vienintelis pliusas tas, kad turi asmeninį wc ir dušą, o viso kito kaip ir nelabai man truktų
Jaučiu matysim pagal tuo metu susiklosčiusią situaciją
QUOTE(Daina @ 2012 04 10, 15:40)
Berods minėjai, kad gulint bendroje palatoje reikia įrankių Tik įrankių ar ir indų? Na suprantu kad maistą su lėkštėmis atneša, o tai su kuo valgyti neduoda?
MB negalės su manim likti, tai kaip ir nematau tikslo imti vienvietę. Vienintelis pliusas tas, kad turi asmeninį wc ir dušą, o viso kito kaip ir nelabai man truktų
yra tik šaukštas ir šakutė, todėl šaukštelį ir peiliuką iš namų pasiimk. ir dar kokį puoduką, nes yra tik viena stiklinė.
palatos gražios, suremontuotos. gimdant antrą, t.y. žinant, kas laukia, tikrai neverta imti mokamos - geriau kitur tuos pinigėlius išleisti aišku, visokių situacijų gali būti, bet aš kalbu apie normalų be komplikacijų gimdymą.
Papildyta:
QUOTE(klakšt @ 2012 04 10, 13:44)
jus tuo tikra , nemanau, kad tik su siuntimu, nebent vietu nera, tada kmuk nepriima, o siaip ir be siuntimo galima gimdyt kmuk
jei be siuntimo, tai jau reikia kraujuojant ar gimdant važiuoti, kitaip nepriims. o važiuoti iš Vilniaus prasidėjus gimdymui - nearti...
QUOTE(Miklioji @ 2012 04 09, 07:32)
tai ir pirmą vaikutį būčiau gimdžiusi Kaune. Gaila, kad tai gali daryti tik gavus siuntimą.
Nemanau.
Aš visus tris kartus važiavau iš kito miesto į KMUK.
QUOTE(muminukas @ 2012 04 10, 16:45)
jei be siuntimo, tai jau reikia kraujuojant ar gimdant važiuoti, kitaip nepriims. o važiuoti iš Vilniaus prasidėjus gimdymui - nearti...
ne apie atstumus kalba, kalba apie tai, kad gimdyti siuntmo nereikia ir galima rinktis kur nori
(siuntimus gimdymui raso esant komplikacijom ir pan., o kai viskas tvarkoj, vazuoji kur nori )
QUOTE(Daina @ 2012 04 10, 16:40)
Palata buvo baisiau nei baisi, kažkokia tragedija, prieš kelis dešimtečius geriausiu atveju remontuota....Kraupus vaizdas...Baldai žiaurūs, spintelės virto...
Įrankių nebuvo tik peilio, lėkštes duodavo, bet jei nori kažką savo suvalgyt, tai nebus iš ko jei neatsiveši, nes pavalgius surenka indus ir išsineša.