Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

na va, net perklausiau pas MB, kur jis ten mašiną laikydavo- tai naktimis atsivarydavo prie klinikų tvoros, nes nemokama, o ta aikštelė kur minėjau, tai visgi mokama, bet tik 2 lt visai diena, kai tuo tarpu prie KMUK valnada 2lt
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2012 03 16, 20:26)
na va, net perklausiau pas MB, kur jis ten mašiną laikydavo- tai naktimis atsivarydavo prie klinikų tvoros, nes nemokama, o ta aikštelė kur minėjau, tai visgi mokama, bet tik 2 lt visai diena, kai tuo tarpu prie  KMUK valnada 2lt

tai tos aiskteles nera jau uz 2lt dienai, dabar ji 1lt/val.
Atsakyti
Pavažiavus už klinikų maždaug vieną stotelę- ties kardiologijos klinika, galima plente ir aplinkinėse gatvelėse statyti mašiną nemokamai. Pėščiomis ateini per kokia 15min. iki ginekologinio korpuso.
Dar mačiau diskutavot apie kepurytes ir kojinytes- mums leliuką padėjo ką tik gimusį ant krutinės nuogut nuogutėlį ir apklojo, o po dviejų valandų pasvėrė,nuprausė ir aprengė, tai nereikėjo nei kelių porų kojinių nei kepurių- užteko vienų. O kepurytę ir pirštines išvis rekomendavo nuimti tą patį vakarą.
Atsakyti
o tos kuris dave anesteziologui, jei prireiktu Cp.. kada davet ir kaip? ax.gif as be MB busiu ir prie tokiu reikalu neptarus ,bet jei prireikt uCp nenoreciau rizikuot kad anestezilogas ko nepridarytu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuckaite @ 2012 03 23, 11:25)
o tos kuris dave anesteziologui, jei prireiktu Cp.. kada davet ir kaip?  ax.gif  as be MB busiu ir prie tokiu reikalu neptarus ,bet jei prireikt uCp nenoreciau rizikuot kad anestezilogas ko nepridarytu... 4u.gif

kas per sugedęs požiūris doh.gif medikui jo reputacija, ypač dirbant KMUK, o ne kokioj nors dievo užmirštoj vietoj, yra daug svarbesnė už nedidelę pakišą, kad "ko nepridarytų"... doh.gif

o jeigu jau ekstra CP prireiks natūralaus gimdymo metu, nelabai kaip ten išeis pačiai duoti, nes būsite gimdymo lovoj tik su naktiniais ir su būriu medikų aplinkui...
Atsakyti
labas smile.gif
as va labai bedavojau del savo gyd. ar duos man siuntima i klinikas smile.gif
tai vat, gavau be jokiu priekaistavimu bigsmile.gif
tik liepe dabar uzsiregistruoti ir nuvaziuoti smile.gif
Atsakyti
laukiustebuklo, tai jau dabar skambinkit, ar balandžiui dar gausit taloną... jei negausit, tiesiog gimdyt važiuokit smile.gif
Atsakyti
na va, balandzio 3d. varau i klinikas konsultacijai smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
Na rimtai mamukai del tokiu dalyku maziau parinkites - kur tase padeti, kur masina pastatyti,ar reiks tapkiu vyrui.....Man kazkaip nekylo jokiu tokiu klausimu,galvoje vienas buna kaip ten pats gimdymas ir kaip leliukas i ka panasus bus smile.gif
O tases leidzia pasiimti i gimdykla ,tikrai yra ten vietos ,tik leliaus drabuziukus ant pacio virsaus uzdejau,kad tetis paskui rastu smile.gif .Su antru lelium gulejau ligonineje ,tai i gimdykla ejau is palatos ,tai liepe daiktus visus susirinkti ir atejus i gimdykla ,pasidejau spintuteje.Chalato nereikejo ,vyras gavo politileninius batukus ir vsio ,striuke net nepamenu kur ikyso ,berods i ta pacia spintuke ikyso prie tases.Su pirmuoju gulejau mokamoje ,bet kai teko visa savaite praleisti tai nmz lituku gavosi ,tada su antraja jos neemiau ,bet gavau palata ,kurioje gulejau viena(mazai gimdziusiu buvo ) ,buvo ir tv ir saldytuvas ,ir vaikui kur pervystyti, ir kriaukle,tik dusas ir wc koridoriuje,bet man del tobedu nebuvo .
Sekmes besilaukiancioms ir lengvo jums gimdymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Gimdziau antra leliuka klinikose. Vaziavau nesitarusi su niekuo 4u.gif Vandenys nubego namie, po pusvalandzio jau gulejau gimdykloje, per sekancia valanda atejo vaikutis wub.gif Nespejom jokiu nuskausminamuju panaudot ax.gif Gimdziau prie akuseres, dar pora akuseriu ir kazkoks daktaras buvo atejes jau lendant paciam leliukui. Beje,pirma vaika gimdziau su epiduru, o si be, tai galiu palyginti, kad sis gimdymas buvo daug samoningesnis, sviesesnis.
I gimdykla atlekem su visa tase, dave chalata, naktinius, turejau sau sauskelniu, bet nesijauciau su jomis komfortiskai, del to duodavo palu. Ir rubeliu leliukui atnese, kai viena diena pritrukau blush2.gif Tiesa, Mazylyje pogimdyvinese palatose jaukiau ir nesijaucia konvejerio. pats gimdymas labiau patiko klinikose.
Masina pasistatem prie pagrindinio iejimo, su nesciosios forma ir pasakius, kad vaziuojam gimdyt, pro vartus ileido be problemu. Beje, diena pries tai pati vairavau, ir parodziusi forma, vartu sargui, mane taip pat ileido. Tiesa, pasakiau, kad tikriausiai jau gimdau, bet gal dar ir negimdau smile.gif tai tik paklause,ar bus kam masina paimt, jei pagimdysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Paulyte @ 2012 03 17, 13:41)

Dar mačiau diskutavot apie kepurytes ir kojinytes- mums leliuką padėjo ką tik gimusį ant krutinės  nuogut nuogutėlį ir apklojo, o po dviejų valandų pasvėrė,nuprausė ir aprengė, tai nereikėjo nei kelių porų kojinių nei kepurių- užteko vienų. O kepurytę ir pirštines išvis rekomendavo nuimti tą patį vakarą.

Man ant pilvo uzdejo nuoga leliuka, taciau kepuryte uzdejo. Ji aisku susitepe, nes vaikelis dar nebuvo nupraustas, tad vezant i pogimdyvine palata, prireike antros kepures.
Atsakyti
O aš be galo džiaugiuos, kad tariau, antraip nežinau kuo būtų pasibaigę, savaitę pragulėjau su žiauriai tyrimais po CP, bet priežiūra gavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 03 16, 13:23)
Kiek žinau jos dvivietės, wc ir dušas koridoriuje bendras.

Kai gimdziau, gyvenau dvivietej viena smile.gif Turbut gimdymu nedaug buvo smile.gif Palatoje balkonas, kriaukle. WC , dusas bendras.

Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2012 03 31, 23:13)
O aš be galo džiaugiuos, kad tariau, antraip nežinau kuo būtų pasibaigę, savaitę pragulėjau su žiauriai tyrimais po CP, bet priežiūra gavau thumbup.gif

na, kiekvienam savo blush2.gif man nestumo metu tyrimai buvo lb geri, jauciausi kaip ant sparnu, viduje zinojau, kad viskas bus gerai rolleyes.gif jei butu kirbejusi nors menkiausia abejone, buciau tarusis..

Smagu, kad gavote gera prieziura,kad viskas gerai baigesi.. Kaip matau, Jusu Jokubelis dar visai sviezias vaikas wub.gif Sveikatos jums abiems 4u.gif Beje, lb grazus vardas 4u.gif
Atsakyti