Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(Gerda93 @ 2012 03 07, 13:07)
gal galit parekomenduoti akusere KMUK , as uz dvieju sav. gimdyti turiu,bet kai dabar buvau nuvaziavus nes buvo apmazeja judesiai,tai labai nemaloniai prieme. tai net pasimeciau kur gimdyti... sad.gif

irnesakyk.gif priemime ten beveik visada nemalonios tetos sedi ir bamba, ko cia atvaziuoji doh.gif I jas maziausiai reik kreipt demesi, nes jos neatspindi likusio personalo bendravimo 4u.gif
Atsakyti
as labai jau ensugebu kazko prasyti.. o is gydytojo paprasyti siuntimo-zygdarbis
Atsakyti
QUOTE(laukiustebuklo @ 2012 03 07, 22:17)
as labai jau ensugebu kazko prasyti.. o is gydytojo paprasyti siuntimo-zygdarbis

na, juk ne pašalpos ar pan. prašai mirksiukas.gif sakyk tiesiai šviesiai griežtai, kad labai nori gimdyti pati, dėl to norėtum, kad apžiūrėtų KMUK gydytojai.
Atsakyti
QUOTE(Gerda93 @ 2012 03 07, 15:07)
gal galit parekomenduoti akusere KMUK , as uz dvieju sav. gimdyti turiu,bet kai dabar buvau nuvaziavus nes buvo apmazeja judesiai,tai labai nemaloniai prieme. tai net pasimeciau kur gimdyti... sad.gif

Nuostabi akušerė yra p.Zita, taip pat patiko p.Regina.
Atsakyti
Nesenai gimdžiau Kauno klinikose. Įspūdžiai geri- kokių ir tikėjausi smile.gif. Priėmimas pakeitęs vietą- dabar reikia eit iš priekio ginekologinio korpuso (prieš porą metų reikėjo užeiti iš nugaros pastato). Priėmime supildė dokumentus,pamatavo spaudimą, leliuko širdelės paklausė. Gerai būtų turėti tapkutes, iškart apsiauni ir palydi į gimdyklą. Gimdykloje duoda naktinius, chalatą- prieš ir po gimdymo. Po gimdymo nuvežė į palatą. Vienvietėje palatoje radau visus patogumus- dušas, tualetas(muilas, popieriniai rankšluosčiai, tualetinis-viskas yra-vežtis nereikia), kriauklė tiek palatoje tiek tualete, vystymo stalas, leliukui paklodėlės ir vienkartinės paklodėlės, mamai- paklodėlės, tėčiui miegoti lova, patalynė, dar TV, internetas, mikrobanginė, šaldytuvas, indai, įrankiai. Labai jau buitinis čia gavosi surašymas, bet tikriausiai kas gimdo pirmą kartą, visa informacija praverčia. Išvadoje- buvo viskas ko tikėjausi- profesionali pagalba, žmogiškumas, patogumas. Palyginus su gimdymu prieš porą metų - šiek tiek mažiau siūloma visokių paklodžių, vaistų (žvakučių, tablečių ar tepalų- nuo įvairių skausmų), maistas gal šiek tiek prastesnis- aišku gali būti tik man taip atrodė, nes pasitaikė savaitgalis (mažiau personalo), gal kai antrą kartą gimdai, kažkaip mažiau info teikia, sako jau viską žinai,bet visko ko trūko pasiprašiau ax.gif Sėkmės visoms gimdančioms klinikose.
Atsakyti
bet visi sie patogumai mokamoje palatoje smile.gif
Atsakyti
Taip visi išvardinti patogumai mokamoje. Bet, kad ir nemokamos tikrai geros, kai buvau prieš du metus, nebuvo tv, wc, dušo, interneto, mikrobanginės. Bet aš jų nepasigedau- man svarbiausia buvo wc ir dušas, nes kai reikėjo nueiti, atlikus reikalus nusiprausti ir pareiti, tai nors netoli, bet tikrai sunku ir skausminga ir akyse temo, tai šį kart apsidžiaugiau kad buvo laisva vienvietė.
Atsakyti
tai kaip suprantu wc ir dusas yra tik tose mokamose? g.gif
o guldo po dvi mamytes ar stengiasi kad po viena guletu?
Atsakyti
QUOTE(tuckaite @ 2012 03 12, 19:27)
tai kaip suprantu wc ir dusas yra tik tose mokamose?  g.gif
o guldo po dvi mamytes ar stengiasi kad po viena guletu?

jei yra galimybė, t.y. vietų, gali ir po vieną guldyti.
Atsakyti
Mergaites, turiu klausima. Kai atvaziuojat gimdyti i klinikas, ar tuos daigtelius, kuriu reiks palatoje po gimdymo nesates kartu i gimdykla, ar paliekat masinoj. Girdejau, kad kitur leidzia pasiimti tik tai, koreikes gimdant. O kaip klinikose? Ar reik i gimdykla chalata pasiimti?
Atsakyti
Į gimdyklą chalato reikia, tapkių, sau ir vyrui, nes jau koridoriuje liepia tapkes apsiauti, naktinius duoda gimdymui. Jei bus ten n tašių, tai geriau neimt į gimdyklą, palikt mašinoj, nes nėra ten spintų jose, po kojom nesimėtys tašės. Paskui kai perkels į antrą aukštą dvi valandos po gimdymo, atsinešit iš mašinos.
Atsakyti
na mūsų dvi tašės laisvai tilpo ten tose gimdyklos sintelėse, o lagaminimą su mažės daiktais pasidėjome ant palangės. beje, dar kaip tik prireikė iškuisti antrą kepurytę, nes buvau atskirame maišelyje paruošusi tik vieną 4u.gif
Atsakyti