Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

laukiustebuklo, jei atvažiuosi gimdydama ir bus laisvų gimdyklų, turėtų priimti. aišku ,reikia su savimi dokumentus turėti. jei nebus laisvų gimdyklų, gali tekti važiuoti į kitus gimdymo namus. o su sudėtingu gimdymu ir Alytus gali atvežti su greitąja iš savęs.
Papildyta:
QUOTE(Daina @ 2012 03 05, 18:59)
Kiek suprantu tai priklauso nuo to ką susitarei?  blush2.gif 
T.y. ta didesnė suma duodama sutarus planinį CP. O jei susitarei dėl natūralaus gimdymo, bet nepavyksta ir viskas baigiasi CP, tai irgi reikia tos didesnės sumos, ar kaip ir buvo sutarta duodi mažesnę?  g.gif

patarčiau labiau psichologiškai ruoštis gimdymui, o ne rūpintis sumomis mirksiukas.gif tikrai nuoširdžiai, be jokios ironijos.
Atsakyti
muminukas- na as ir alytuje galeciau gimdyti, bet velniskai nenoriu, nes turiu nemazai pazistamu ginek. skyriuje, o mane tai erzina. beto, man bus cp. manau reikia tik su savo gin tartis, kad duotu siuntima, nes kitaip manes tam Kaune niekas nenores.
Atsakyti
Na jei jau gimdysi, manau priims ir KMUK, ir be siuntimo, na nebent pilnos gimdyklos būtų. Mokėt nereik, dabar gi pasirinkimo laisvė kur gimdyt.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 03 06, 10:27)
Na jei jau gimdysi, manau priims ir KMUK, ir be siuntimo, na nebent pilnos gimdyklos būtų. Mokėt nereik, dabar gi pasirinkimo laisvė kur gimdyt.

bet ar nors man CP jie daryti?
Atsakyti
QUOTE(laukiustebuklo @ 2012 03 06, 10:42)
bet ar nors man CP jie daryti?

Ta prasme planuotą?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 03 06, 10:43)
Ta prasme planuotą?

na taip, gaunasi palanuotas, nes mano gine jau apsake, kad ,man reikes CP. va del to ir bijau, kad be siuntimo nepriims manes
Atsakyti
QUOTE(laukiustebuklo @ 2012 03 06, 11:11)
na taip, gaunasi palanuotas, nes mano gine jau apsake, kad ,man reikes CP. va del to ir bijau, kad be siuntimo nepriims manes

Tai prašyk siuntimo tada aišku, neturi teisės neišrašyti, sakyk aš tuo metu gyvensiu Kaune ir nelėksiu čia gimdyt jei nerašys.
Atsakyti
QUOTE(laukiustebuklo @ 2012 03 06, 11:13)
muminukas- na as ir alytuje galeciau gimdyti, bet velniskai nenoriu, nes turiu nemazai pazistamu ginek. skyriuje, o mane tai erzina. beto, man bus cp. manau reikia tik su savo gin tartis, kad duotu siuntima, nes kitaip manes tam Kaune niekas nenores.

Kadangi aš jau turėjusi CP Kmuk ir šiuo metu laukiuosi, ir jeigu vėl gydytojai patars darytis CP, kaip tik darysiuosi savo mieste smile.gif , o nebevažiuosi Kaunan. Nežinau, kaip tavo situacija, bet mano vyrui taip išėjo tada, kad po gimdymo jis su manimi ištisai negalėjo pabūt, o reikėjo tai to, tai ano ir vienai kažkaip sunkoka buvo. O savo mieste ir vyras bus šalia ir mama, manau žymiai sklandžiau viskas klosis smile.gif , nes po CP pirmas dvi paras tikrai ta pagalba yra reikalinga smile.gif ir aišku gimdymo kainos truputėlį skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laukiustebuklo @ 2012 03 06, 10:13)

tai tada reikia siuntimo. bet tikrai apgalvokit, ar reikės artimųjų pagalbos, ar bus kam pirmą vaikiuką pažiūrėt. aišku, kiti kartu atsiveža, bet man kraupu buvo klausytis, kai ateidavo lankyti mamą su dvejų -trejų metų pipiru,o paskui klykia per visą kmuk tas pipiras, kai reikia mamą palikti ir išeiti...
Atsakyti
QUOTE(laukiustebuklo @ 2012 03 06, 10:55)
labas. as dar tik gimdysiu balandzio men., bet mane domina tokie klausimai.
as esu ne kauniete, gyvenu alytuje. bet labai noriu gimdyti Kaune. ar gyd. duos siuntima-nezinau.
o jeigu as neturiu siuntimo, o atvaziuoju gimdyti i KMUK, tai man moketi reikes, ar priims ir taip? gyd. visai nesvarbu koks bus.

Gimdyti Kaune jokio siuntimo nereikia, su nesciosios kortele vaziuojat ir viskas.As taip pat esu is alytaus, bet gimdziau Kaune, tik su gydytoja as jau buvau susitarusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vera25 @ 2012 03 06, 12:03)
Gimdyti Kaune jokio siuntimo nereikia, su nesciosios kortele vaziuojat ir viskas.As taip pat esu is alytaus, bet gimdziau Kaune, tik su gydytoja as jau buvau susitarusi  mirksiukas.gif

bet tai jeigu be siuntimo nuvaziuosiu susitarti del cp, tai kiek man tada moketi reikes? blink.gif o tokiu pinigu kaip daktaram i kisene dejimas as tikrai neturiu, kad metytis jiems ten uz grazias akis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukiustebuklo @ 2012 03 06, 13:17)
bet tai jeigu be siuntimo nuvaziuosiu susitarti del cp, tai kiek man tada moketi reikes? blink.gif  o tokiu pinigu kaip daktaram i kisene dejimas as tikrai neturiu, kad metytis jiems ten uz grazias akis... g.gif

Jeigu daktarė rekomenduoja daryti CP, tai pasiprašyk siuntimo. Nes kitaip turi tartis su gydytoju pati iš anksto, ir siuntimo tada nereiks, bet reikės atsidėkoti už tą malonumą smile.gif
Atsakyti