o as jau rimtai svarstau apie gimdyma kitur ne klinikose... nors gimdyti turiu siandien/ryt... pasimetus.
QUOTE(Ritandra @ 2012 02 29, 20:14)
o as jau rimtai svarstau apie gimdyma kitur ne klinikose... nors gimdyti turiu siandien/ryt... pasimetus.
o tai ko pasimetet,kmuk gimdysit pas rezidente ir akusere,jei kas blogai pakvies gydytoja(aciu tokio gimdymo man tikrai nereikai) uztai gimdziau susitarus.
QUOTE(nuotakyte @ 2012 03 03, 17:02)
o tai ko pasimetet,kmuk gimdysit pas rezidente ir akusere,jei kas blogai pakvies gydytoja(aciu tokio gimdymo man tikrai nereikai) uztai gimdziau susitarus.
O buna ir taip?
O rezidentai ką blogai? Tai lygiai toks pat gydytojas gaunantis algą ir dirbantis.
Žiūrint koks gydytojas 500-1200 už natūralų, kiek daugiau už CP.
jei gimdymas normalus, pagrindinis darbas tenka akušerei.
Papildyta:
QUOTE(ara7 @ 2012 03 05, 11:18)
Sveikos,
Norėjau pasitikslinti, kokia yra vienvietės palatos paros kaina? 120 lt už vieną parą? Ir jei gimdymas praeina sklandžiai, kiek parų laiko klinikose?
Ačiū už atsakymą
Norėjau pasitikslinti, kokia yra vienvietės palatos paros kaina? 120 lt už vieną parą? Ir jei gimdymas praeina sklandžiai, kiek parų laiko klinikose?
Ačiū už atsakymą
maksimum tris.
QUOTE(ara7 @ 2012 03 05, 12:18)
Sveikos,
Ačiū už atsakymą
Ačiū už atsakymą
pirmas 3 paras kaina 120, veliau para 70 lt. Ne vien nuo gimdymo priklauso kiek jus laiko laikys, o ir nuo vaikelio busenos, jei pvz vaikui nukrenta daugiau nei 10% svorio, gali greitai ir nepaliesti
QUOTE(Aga @ 2012 03 05, 09:55)
Žiūrint koks gydytojas 500-1200 už natūralų, kiek daugiau už CP.
Kiek suprantu tai priklauso nuo to ką susitarei?
T.y. ta didesnė suma duodama sutarus planinį CP. O jei susitarei dėl natūralaus gimdymo, bet nepavyksta ir viskas baigiasi CP, tai irgi reikia tos didesnės sumos, ar kaip ir buvo sutarta duodi mažesnę?
QUOTE(Daina @ 2012 03 05, 18:59)
Kiek suprantu tai priklauso nuo to ką susitarei?
T.y. ta didesnė suma duodama sutarus planinį CP. O jei susitarei dėl natūralaus gimdymo, bet nepavyksta ir viskas baigiasi CP, tai irgi reikia tos didesnės sumos, ar kaip ir buvo sutarta duodi mažesnę?
Na jau gydytojai sumų tikrai neįvardina, natūralus gimdymas visad pigiau, CP brangiau.
labas. as dar tik gimdysiu balandzio men., bet mane domina tokie klausimai.
as esu ne kauniete, gyvenu alytuje. bet labai noriu gimdyti Kaune. ar gyd. duos siuntima-nezinau.
o jeigu as neturiu siuntimo, o atvaziuoju gimdyti i KMUK, tai man moketi reikes, ar priims ir taip? gyd. visai nesvarbu koks bus.
as esu ne kauniete, gyvenu alytuje. bet labai noriu gimdyti Kaune. ar gyd. duos siuntima-nezinau.
o jeigu as neturiu siuntimo, o atvaziuoju gimdyti i KMUK, tai man moketi reikes, ar priims ir taip? gyd. visai nesvarbu koks bus.