laba diena,turim pirma vaika ir jau dairomes maitinimo kedutes,noreciau suzinoti mamyciu nuomone apie sia kedute transformeri.kokie jusu nuomone pliusai,minusi ar verta pirkti.
foto skolinta.
QUOTE(ddzuikaa @ 2012 02 20, 12:44)
laba diena,turim pirma vaika ir jau dairomes maitinimo kedutes,noreciau suzinoti mamyciu nuomone apie sia kedute transformeri.kokie jusu nuomone pliusai,minusi ar verta pirkti.
foto skolinta.
foto skolinta.
Nu man ji per didelis griozdas atrodo jau jei rinktis dvieju daliu,tai tada medine geriau,kur paskiau transformuojasi i staliuka su kedute.
QUOTE(ddzuikaa @ 2012 02 20, 14:18)
man ji patinka vien del to,kad atrodo vaikiskai,bet laukiu ir kitu mamyciu nuomoniu. ar verta tokia pirkti?
Mes turejom tokia antrajai mergaitei, ar bent jau manau, kad buvo tokia tai pliusas tik tas, kad ji veliau issideda i staliuka ir kedute.Minusai - didziulis griozdas, kedutes nugarele neatsilenkia, viena vienintele padetis, 90 laipsniu kampu. Kol dar mergaite buvo kokiu 4-5-6 men tai tas staliukas jai buvo ties kaklu. Musu tas padekliukas taip pat nesislankiodavo, na sitoj foto matau, kad prisitraukia ir atsitraukia, ir kad daug tobuliasnis variantas nei buvo pries 10 metu, bet...nepirkciau as jos daugiau tai tikrai O man neteko pasinaudoti ta jos ,,antraja,,funkcija, nes tiek jau buvom ,,atsidziauge,, jos gabaritais, kad kazkam ir atidavem.
Nesigailiu ne trupucio,kad pirkau chicco polly 2in1.Atitinka visus mano lukescius. O be to,mazasis toj kedutej taip linguojasi,kai isijaucia,kad kita,pigesne, butu senai turbut ir suluzusi O ir pirkau kazkaip per akcija, internetu: namo atveze iki duru,uz 349lt.
QUOTE(Evitina @ 2012 02 25, 19:25)
Mes nupirkome Concord Slim - labai smagi ir stilinga, bei patogi kedute! Esame labai patenkinti!
Ne Slim, bet Spin kedute
Mes turim Bebe Confort Woodline kedute. Labai patenkinti . Ji medine, galima naudoti nuo 6men. iki 10metu
Pas mus pametinukai, tai Peg Perego pirkta nauja atlaike, kai antram vaikui vos metukai suejo. Sutrukinejo neperslampantis virsus, krenta vata kazkokia. Nors nedraskem mes jos jau taip. Tikejausi geresnes kokybes. Pas pazystama irgi pametinukai, pirko padeveta paprastos firmos tai dar laiko. Va tau ir kokybe, gerai, kad gavom dovanu, nuo seneliu, nes kaina nemaza
as mamyciu norejau paklausti kokia maitinimo kedute geriau pirkti ar tik su dirzais, ar su bomeliu? mano suneliui 8 men.greit auga, jau 10kg. kitos suprantu nesega dirzais leliuku...
iki kiek laiko naudojotes tomis maitinimo kedutemis?
iki kiek laiko naudojotes tomis maitinimo kedutemis?
internete radau diskusiją (ši tema gal jau uždaryta) apie Hoppop krepšį-kėdutę, mamos domisi, ar ji naudinga, saugi ir pan. Gal kažką sudomins, jei ieškote kelioninės kėdutės ir krepšio viename. Aš ją naudojau nuo tada, kai vaikas ėmė stabiliai sėdėti (t.y. nuo kokių 9 mėn), kadangi ji skirta iki 15 kg, tai galima naudoti iki maždaug 3 metu, jei vaikas nėra labai judrus. Aišku reikalinga priežiūra vaikučiui sėdint kėdėje, bet nereikia jo laikyt ant kelių maitinant, patogu vežtis važiuojant atostogaut ar pas senelius, kur namuose nėra maitinimo kėdutės. Į krepšį įeina ir pervystymo patiesaliukas. Dabar kaip tik parduodu šį daiktą ir skelbima patalpinau čia, supermamose.
Mes turim Chicco kedute, kuri skirta nuo gimimo. Yra specialus idekliukas gulimoj padeti laikyti mazyli, tai labai pasiteisino sis pirkinys Nors pirkdama labai abejojau ar prireiks ten toki maziuka guldyti, bet dziaugiausi jau nuo pirmuju savaiciu