Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo kėdutės

Sveikos, o gal kas nors girdejo apie PEG PEREGO MIRENDA maitinimo kedute? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperLaura @ 2012 02 05, 10:44)
Mums eina 4 mėnesiukas, tačiau jau dabar dairausi maitinimo kėdutės, tad nežinau kokie joms reikalavimai, į ką svarbu atkreipti dėmesį ax.gif Gal kas patars.. 4u.gif

1. Geriau brangesnė firma, patvari, nei lenkiška ir pan pigi. Jau tada geriau gera dėvėta.
2. Kad atsiloštų.
3. reguliuotūsi aukštis.
4. patvarios medžiagos, lengvai plaunamos medžiagos.

pas mus bebe confort omega. Neplanavau tokiam daiktui leist pinigus ir išvis abejojau ar teik, bet radau dėvėtą tai paėmiau. Ir mum labai pasiteisino. Dukrai 2 metai ir 2 mėn. Tai čia jau jos sostas smile.gif Ir valgo prie stalo pristumta. Ir paimsi... O jetau, ji buvo ir miegot kėdutėj susigalvojus. Nu žodžiu.

Atsakyti
galiu ir as jau apsidalinti patirtimi del maitinimo kedutes smile.gif
paskaicius patarimus, nusprendem pirkti Chicco polly maitinimo kedute.Privalumai jau buvo vardinti, sutinku su visais, ypatingai man patinka pakojukas, kad ji gali reguliuoti pagal vaiko ugi, ir vaikuciui nereikia tabaluoti kojomis.Mes is viso uzkelem,tai sededavo istiestom kojom , nes kol dar normaliai nesedejo, ji susmukdavo kedej. Na o nepatinka tai labiausiai kedes svoris, kadangi nelaikome jos isskleistos, kiekviena karta ja atsinesti ir po to vel nunesti doh.gif , bandem laikyti isskleista, ir nors vietos trukumu nesiskundziam, ji vistiek uziima labai daug vietos.Ir dar vienas trukumas, uzdeti maitinimo staliuka-padekliuka, jis isstato i tokius griovelius ir reikia ji isstumti, tai kai vaikas sedi ir stumiu ta staliuka, labai jau nesmagiai, nes atrodo kad jis tuoj prispaus vaika, nors taip ir nera doh.gif
Atsakyti
Turim Bloom kede jau antri metai,geriausias pirkinys.Mazai buvo kaip lopsys.As virtuveje ruosdavau maista,o maze patenkinta sau guledavo,svarbiausia kad mama mato.Gulet siaip kieta,patiesdavau dekiuka.
O dabar didele panele valgo iki siol keduteje.

Vienintelis bloom minusas,sedimoji vieta labai issitryne,smarkiau pavalysi ir nusitryna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mcoco @ 2012 02 07, 19:31)
gal kas bande fisher price easy clean kedute?

turim, esu patenkinta. Aisku labai nustebau ja gavus, nes rasoma kad ji nuo gimimo iki 23 kg, atrode tokia leliukiska (lyginau su piries tai tureta labai placiu vidum). Bet metuku vaikinui puiki, o ir 2,5 metu sese ten puikiai telpa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dorade: 12 vasario 2012 - 12:23
Mes turim ir naudojau Babylo bella maitinimo kedute. Esu ja tikrai patenkinta. thumbup.gif Ir nemanau,kad reikia rinktis butinai geru firmu g.gif reikia tiesiog gerai pasinagrineti,ko nori is kedutes,o ne pirkti bet kokia,galima ir ne tokia zinoms firmos kedute,nusipirkti gera.
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2011 12 10, 14:33)
Galima sakyti, kad tai yra detales kedutes kojų prailginimui, kurios prisitvirtina prie grindu ir kedute tada stovi stabiliai visiskai nejuda, nepasistumia i kita vieta ir jos papildomai nekainuoja wink.gif

g.gif o ar patogu, kai kėdutė gaunas pritvirtinta vienoj vietoj? aš galvoju, kad ji turėtų būti mobili ax.gif
Žiūrinėjuos ir aš maitinimo kėdutės. Tikrai žinau, kad nenoriu jokios plastikinės schmoll.gif , o šita tripp trapp man labai labai graži, tačiau jei ji pasidaro nepajudinama, tada irgi schmoll.gif . Vis labiau tuomet linkstu prie Hauck Alpha... Ir kaina jos geresnė blush2.gif
Atsakyti
kuomet as rinkausi kedute tai labiausiai norejau kad nusiimtu buomelis (nu tas daiktas tarp koju). Nes kada vaikutis paauga ir jau pats vaiksto, jam taip bus daug patogiau paciam isesti i kedute
Atsakyti
QUOTE(SuperLaura @ 2012 02 05, 11:44)
Mums eina 4 mėnesiukas, tačiau jau dabar dairausi maitinimo kėdutės, tad nežinau kokie joms reikalavimai, į ką svarbu atkreipti dėmesį ax.gif Gal kas patars.. 4u.gif

Priklauso, kaip Jūs žadate valgyti, prie bendro stalo, ar ne. Pvz man labai svarbu, kad šeima valgo prie bendro stalo, gaunasi toks ritualas, kada galima ir šauniai pabendrauti wink.gif Todėl ir renkuosi medinę kėdutę, kuri neturi savo padėkliuko, o yra stumiama prie stalo - tokia tiesiog kėdutė ir daugiau nieko bigsmile.gif . O jei nežadate valgyti prie bendro stalo (ne visi juk virtuvėse stalus valgymui turi), tuomet visai logiška pirkti tą belekiek visko viename plastikinę kėdutę.
Na, o reikalavimus juk pati keliate mirksiukas.gif Dėmesį siūlyčiau atkreipti į kokybę, stabilumą, saugumą ax.gif
Atsakyti
Mes įsigijome Peg Perego Siesta, kolkas esam tikrai patenkinti ax.gif
Atsakyti
Įsigijome Chicco Polly 2in1 , kol kas esame patenkini, nes mažiukas dar tik 4 mėn bet atlošiu jį ir jis puikiai sėdi thumbup.gif
Atsakyti

cia manau vienas svarbiausiu kriteriju : kaip isivaizduojate valgymo procesa, Nes tos plastikines turi menkus skirtumus tarpusavy. Visose kedutese vaikai pavalgys,kaip ir visuose vezimuose gali uzaugti. Sita atributika renkama pagal patoguma tevams. Vienos grazesnes, kitos plastikas tvirtesnis, vienos skalbiamu paminkshtinimu, kitos nuvalomos skudureliu.
Man vienos graziausiu chicco polly 2in1, bet tikrai neverta tu pinigu.
Plius mazesnej erdvej ji gargaras, ir dar naujausias modelis tik su dviem ratukais,kas apsunkina judejima. Jei rinkciausi dbr,tai butu- Stokke, tuo labiau,kad ji tinkama lb ilgai ir patogiai prisistumia prie stalo.
Atsakyti