Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo kėdutės

QUOTE(mama_ayda @ 2011 11 23, 21:11)
Sita kedute atrodo labai simpatiska - negriozdiska ir patogi. O kur pirkote?

NO wink.gif

QUOTE(Agatka @ 2011 11 23, 21:42)
Gal but viena minusa galiu pasakyti apie trip trap, tai kad nelabai auksta. ir video youtubej kiek ziurejau tai kudikis sedi ir tik galva kyso is po stalo...

Mes pradejome naudoti ja nuo 7men., tai nosiukas tikrai nebuvo palindes po stalu biggrin.gif, o kudikiams yra pirkti specialus kreslas, kuris tvirtinasi prie tos kedutes, tai ji isaugus pakeiciama i balna.

QUOTE(Lyraaa @ 2011 12 01, 21:54)
*Na nezinau,nezinau... Mano drauge turi trip trap kedute ir tikrai vaikas sedi normaliai jam du su puse metuku,prie stalo,nekiso nosis is po jo. Drauge labai patenkinta.
**Tas nesaugumas,tai manau ir su bet kokia kita kedute gal taip imano atsispirti vaikui,ne? O kitur,tai jo kazkaip zemai smile.gif

*Ir mes labai patenkinti drinks_cheers.gif
**Kas liecia sauguma, tai jeigu butu jos nesaugios, tai manau, kad butu uzdrausta ju prekyba. Pas mus darzeliuose vaikams naudojomas butent Tripp Trapp. Youtubes klipuke kedute yra nepritvirtinta prie grindu, todel vaikui atsispyrus i stala ji nera stabili, nes perkant prie kiekvienos kedutes komplekte pridetos dvi detales, kurios tvirtinamos prie grindu, kad kedute tvirtai stovetu ir tokiu atveju vaikui atsispyrus i stala kedute net nesujudetu 4u.gif Turbut kazkam buvo reikalinga antireklama arba patys tevai nusprende paeksperimentuoti jeigu yra nesilaikoma visu saugumo reikalavimu, tai manau nereikia sakyti, kad daiktas nera saugus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(draugasvd @ 2011 12 09, 22:03)
*Galbūt taip atsispyrus į stalą ir įmanoma apvirsti (teoriškai ir tai kai vaikas nevalgo!), bet gamintojai tikriausiai irgi matė šį filmuką, todėl dabar prie rinkinio kūdikiui prideda specialius kėdės kojų prailginimus, kad jau tikrai tikrai kėdė nevirstų  drinks_cheers.gif
**Na o dėl žemumo, tai ta mama tiesiog taip sudėjo kėdę, kaip jai patogiau. Užpakalio lentelę galima būtų dar smarkiai kilstelti aukštyn. Vaikas, kai tik pradeda sėdėti, t. y. apie 6 mėn., jau iš karto gali sėdėti pasidėjęs alkūnes. Tikrai sakau, nes mūsų vaikai sėdėjo ir tebesėdi Stokke Tripp Trapp kėdėse  thumbup.gif

* drinks_cheers.gif visu 100%
**Mano dukrytei beveik 1.5metuku ir po siai dienai sedimoji lentele ant pacio virsutinio kantelio ir pakolkas dar nereikia zeminti, nes sedi aukstai ir patogiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maran: 09 gruodžio 2011 - 22:15
as neparduodu jokiu kedziu ir jokiais tokiais bizniais neuzsiemu smile.gif
neturejau L formos kedes, turejau prisukama prie stalo ir dabar ta A formos. pamaciau video youtubej kaip atsispiria vaikas, ir iskart man akyse mano vaikas, nes manoji lygiai taip pat bando atsispirti, ir jeigu butu L formos kedute butu buve kaip tame video. ne visi vaikai taip daro, taciau manoji daro, ir kadangi forma A kedutes, ji neapsivercia tada stumiasi tik stalas (gaunas kad kedute patvariau stovi negu virtuvinis stalas).
sakot detales prie grindu kad isvis nejudetu???ar taip supratau? tai praktiskai nebutu labai patogu... dar rasot kad prailginimai,tai cia jau logiskiau, saunuoliai kad stokke susieme. taciau jei visi priedai papildomai kainuoja, tai gyventi lietuvoj ir pirkti kedute uz 800 ir visus priedus - ne lietuviskas variantas, kuomet vidutinis atlyginimas lt nesiekia 2000. jei stokke pasirupino saugumu ir ji nebera jau pavojinga, tai saunu. tiesiog butent as, jei buciau didele suma ismetus tai kedutei ir maniske taip apsiverstu, tai buciau labai pikta, taciau jei vaikas net nebandytu taip atsispirti irgi buciau labai ja gyrusi. ir tikiu kad ji sauni naudojime, man ji labai grazi, minimalistine, man tokios patinka ir norejau panasios. gerai kad su mano pirmu, atsispirianciu vaiku turiu butent A formos smile.gif
kai gyvensiu norvegijoj arba svedijoj nusipirksiu arba stokke su visom detalem arba brio kedute (ji labai panasi).
Atsakyti
Galima sakyti, kad tai yra detales kedutes kojų prailginimui, kurios prisitvirtina prie grindu ir kedute tada stovi stabiliai visiskai nejuda, nepasistumia i kita vieta ir jos papildomai nekainuoja wink.gif
Atsakyti
tai kam man tada stacionari L kedute už 800, jei galiu pigiau A formos ir kuria plaudama grindis galiu pakelt, pristumt vaika kur noriu negalvodama apie papildomas detales. as esu pries plastikines margas griozdiskas, bet uz normalias apgalvotas grazias minimalistines medines kedutes, svarbiausia saugias
Atsakyti
QUOTE(okeanasjd @ 2011 10 05, 21:52)
Sveikos mamos! kokia jusu nuomone apie Bumbo kedutes? Girdejau labai geru atsiliepimu. Gal kas turite?

turim, naudojam, labai patinka, na mum tik 6 mėn ir dar pati mažylė nesėdi bet toj kedutėj kai reikia laisvu ranku pasodinu, ir galiu uzsiimt svais darbais nors trumpam
Atsakyti
musu Bebe Confort Omega. tai jokiu nusiskundimu neturiu
Atsakyti
nuo kokio amziaus pradejot naudot maitinimo kedute?
Atsakyti
As renkuosi tarp siu dvieju ax.gif

Peg -perego Prima papa dinner
user posted image

arba

Bebe Confort Omega
user posted image

Gal kas turit kokiu pasiulymu ar pastebejimu? Idomu kuri is ju uzima maziau vietos, nes musu virtuve mazyte, tai bijau, kad neuzgriozdintu puse virtuves ... doh.gif
Atsakyti
O turit kas Kokiu atsiliepimu apie BAby Bjorn kedute?
Atsakyti
Mums eina 4 mėnesiukas, tačiau jau dabar dairausi maitinimo kėdutės, tad nežinau kokie joms reikalavimai, į ką svarbu atkreipti dėmesį ax.gif Gal kas patars.. 4u.gif
Atsakyti
Mano berniukui 2,3men augo be maitinimo kedutes, valgo prie stalo kaip ir visi, nemanau kad tai reikalingas daiktas ax.gif
Atsakyti
gal kas bande fisher price easy clean kedute?
Atsakyti