mamos, o apsaugas galima skalbimo masinoje skalbti?

QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 06, 08:23)
aisku, kad galima

mes naudojam irgi, bet del to, kad ji kaip vijurkas sukiojaisi, griuna vis maziau gal uzsigauna nei taip i plikas groteles

QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 06, 10:23)
nebandžiau, bet jaučiu galima, juk ten paralonas, bent jau pas mus

Mes už.
Pirmais mėnesiais, aišku daugiau dėl grožio buvo. O dabar jau atlieka savo tiesioginę funkciją. Mažasis vartosi nuolat po lovytę. Būna randu skersą ar net ant pilvuko apsivertusį. Tai, jei nebūtų apsaugų, jau ne vieną guzą turėtume.
Net teko pirkti naujas apsaugas, nes turėtos anksčiau dengė tik dalį.

QUOTE(deizi @ 2007 02 13, 15:14)
Mano vaikas kojytes iskisa virs apsaugos
As ir uz apsauga ir del skersveju ir del galvytes susitrenkimo. Mano vaikas miegodamas atsiduria ir skersai lovytes ir i koju gala. 

Pas mus ta pati istorija

tiktai už
Maniškis jau malasi lovoje, tai baisu, kad kojos tarp virbų neužsigautų

mes uždėjome apsaugas, kai pamatėm, kad kojos kyšo pro virbus. Kažkaip sūnus sugeba įkišt abi pėdutes ir užsukt, o paskui nebegali įtraukt atgal į vidų. Baisu, kad smarkesniu judesiu kojytės nesusižalotų.
neblogas dalykas butu, jei mazius ju nenuluptu,nenutraukytu ir t.t
kojas virs ju pakelia ir tada i tarpus tarp groteliu sukisa....taip kad nelabai jos mums apsaugoja,kol mazesnis buvo na kazkur 3 men tai buvo gerai,o dabar
siuvineju siuvineju as jas,o jis iskart nutraukia

Kaip gali būti prieš ...
nuo gimimo apsaugėlės padėjo apsaugot nuo katino žvėries
o vėliau mano mažylė pradėjo miegodama labai muistytis, rankytėm daužytis į lovytę
taip kad apsaugėlės būtinos...
o dėl baldakimo kita kalba

o dėl baldakimo kita kalba

[FONT=Arial]
Labutis. Apsaugele tai tikrai reikalingas daiktas, o del baldakino...manau kad jo visai nereikia
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 03 14, 20:15)
Laba diena.
Kad yra tokie dalykai ne per seniausiai tesužinojau.
Ar tikrai reikia įsigyti tuos daiktelius, ar tai tik mados reikalas?
Ačiū
Kad yra tokie dalykai ne per seniausiai tesužinojau.
Ar tikrai reikia įsigyti tuos daiktelius, ar tai tik mados reikalas?
Ačiū
Labutis. Apsaugele tai tikrai reikalingas daiktas, o del baldakino...manau kad jo visai nereikia
Baldakimas reikalingas kol vaikutis jo nepasiekia, nes po to tik tempia ir kiša burnon, o apsaugos geras ir reikalingas daiktas.
apsaugėlėmis labai patenkintas, nes mano spinduliukas vis nusisipiria kur į kampą, remiasi galvytė į apsaugėles, o tai tikrai gerai, o ir kojyčių per strypus iškišt negali, o baldakymas tai ir naudingas, apsaugo nuo teliko, šviestuvo šviesa į akytes nelenda ir pan.