Įkraunama...
Įkraunama...

Apsaugos lovytei ir baldakimas

mamos, o apsaugas galima skalbimo masinoje skalbti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 06, 08:23)
mamos, o apsaugas galima skalbimo masinoje skalbti?  ax.gif

aisku, kad galima ax.gif
mes naudojam irgi, bet del to, kad ji kaip vijurkas sukiojaisi, griuna vis maziau gal uzsigauna nei taip i plikas groteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 06, 10:23)
mamos, o apsaugas galima skalbimo masinoje skalbti?  ax.gif

nebandžiau, bet jaučiu galima, juk ten paralonas, bent jau pas mus smile.gif
Atsakyti
Mes už. thumbup.gif Pirmais mėnesiais, aišku daugiau dėl grožio buvo. O dabar jau atlieka savo tiesioginę funkciją. Mažasis vartosi nuolat po lovytę. Būna randu skersą ar net ant pilvuko apsivertusį. Tai, jei nebūtų apsaugų, jau ne vieną guzą turėtume. doh.gif Net teko pirkti naujas apsaugas, nes turėtos anksčiau dengė tik dalį.
Atsakyti
QUOTE(deizi @ 2007 02 13, 15:14)
Mano vaikas kojytes iskisa virs apsaugos  biggrin.gif As ir uz apsauga ir del skersveju ir del galvytes susitrenkimo. Mano vaikas miegodamas atsiduria ir skersai lovytes ir i koju gala.  doh.gif

Pas mus ta pati istorija drinks_cheers.gif
Atsakyti
tiktai už thumbup.gif Maniškis jau malasi lovoje, tai baisu, kad kojos tarp virbų neužsigautų unsure.gif
Atsakyti
mes uždėjome apsaugas, kai pamatėm, kad kojos kyšo pro virbus. Kažkaip sūnus sugeba įkišt abi pėdutes ir užsukt, o paskui nebegali įtraukt atgal į vidų. Baisu, kad smarkesniu judesiu kojytės nesusižalotų.
Atsakyti
neblogas dalykas butu, jei mazius ju nenuluptu,nenutraukytu ir t.t doh.gif kojas virs ju pakelia ir tada i tarpus tarp groteliu sukisa....taip kad nelabai jos mums apsaugoja,kol mazesnis buvo na kazkur 3 men tai buvo gerai,o dabar doh.gif siuvineju siuvineju as jas,o jis iskart nutraukia unsure.gif
Atsakyti
Kaip gali būti prieš ... doh.gif nuo gimimo apsaugėlės padėjo apsaugot nuo katino žvėries doh.gif o vėliau mano mažylė pradėjo miegodama labai muistytis, rankytėm daužytis į lovytę ax.gif taip kad apsaugėlės būtinos...
o dėl baldakimo kita kalba biggrin.gif
Atsakyti
[FONT=Arial]
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 03 14, 20:15)
Laba diena.

Kad yra tokie dalykai ne per seniausiai tesužinojau.
Ar tikrai reikia įsigyti tuos daiktelius, ar tai tik mados reikalas?

Ačiū

Labutis. Apsaugele tai tikrai reikalingas daiktas, o del baldakino...manau kad jo visai nereikia
Atsakyti
Baldakimas reikalingas kol vaikutis jo nepasiekia, nes po to tik tempia ir kiša burnon, o apsaugos geras ir reikalingas daiktas.
Atsakyti
apsaugėlėmis labai patenkintas, nes mano spinduliukas vis nusisipiria kur į kampą, remiasi galvytė į apsaugėles, o tai tikrai gerai, o ir kojyčių per strypus iškišt negali, o baldakymas tai ir naudingas, apsaugo nuo teliko, šviestuvo šviesa į akytes nelenda ir pan.
Atsakyti