Įkraunama...
Įkraunama...

Apsaugos lovytei ir baldakimas

Mes naudojam. Ir nuo skersvėjų, ir kai bando stovėti (ne tik vartosi) kojyčių neikiša thumbup.gif
Atsakyti
Mano vaikas kojytes iskisa virs apsaugos biggrin.gif As ir uz apsauga ir del skersveju ir del galvytes susitrenkimo. Mano vaikas miegodamas atsiduria ir skersai lovytes ir i koju gala. doh.gif
Atsakyti
Nenaudojam - nematau reikalo rolleyes.gif
Atsakyti
mažajam kolkas dar nenaudojam.
Naudojom dukrai, kai pradėjo stotis lovytėje- stodavosi ir staigiai griūdavo. Va, tada ir buvom tokį ploną vaikišką čiužinuką ant lovytės galinės sienelės prisiuvę.
Atsakyti
Tai zinoma,kad reikia.Taigi kai pradeda vartytis tai gali uzsigauti,o be to tai graziai atrodo ir nuo sviesos prdengia,pvz.kai nakti uzdengi naktine lempute,kad paduot soskyte ar buteliuka...... wub.gif
Atsakyti
ojej monyte, koks tavo avataras (ar kaip jis ten vadinasi) fainas.... thumb_yello.gif

vat mes apsaugeliu neturim, bet manau, kad reikia nusipirkt, nes naktim mano princessa ropineja per miegus, stojasi, tai buna kartais bum, nors ir nesmarkiu, o dabar jaunoji akrobate jau bando pastovet nesilaikydama, tai irgi traumu neisvengia...kazi ar buna tu apsuagu pirkt atskirai, be patalynes?
Atsakyti
mes ir naudojam,kadangi mano pupa labai aktyvi,rankom kojom makaluojasi ir kelia pilva tilteliu,atrandu ja kitoj lovos pusej doh.gif baisu kartais kai pagalvoji,jei nebutu tu apsaugu doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes uzdejom apsaugeles ant sunelio lovytes, manau jam taip saugiau, nes besivartydamas gali uzsigauti i lovytes krastus, be to grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2007 02 13, 23:21)
Nenaudojam - nematau reikalo  rolleyes.gif

Gerai, kad ANDOS nemato reikalo, o stai as tik dziaugiuos thumbup.gif , kad naudoju apsaugas. Tiesa, nuo gimimo iki kokiu 4 men. tai tikrai nebuvo reikalo, bet veliau musu vyriukas pradejo gan siautulingai duotis. Na, girdedami su vyru barskant zaisliukus virs lovytes, galvojom - duksta lotuliukas.gif , na, ir tegul, pamanem tongue.gif . Bet kai priejom, tai pamatem dukimo rezultatus: kleckas su galvyte jau bedauzas lovytes galvugali doh.gif . Musu lovele pinta - gal nieko cia pavojingo, bet tuo metu as dziaugiausi ir tebesidziaugiu, kad tas apsaugas prikabinom. Pamenu, vasara - karsta - paskutinis menuo iki maziuko gimimo, o as vargstu 100-kart perrisinedama apsaugas, kol pagaliau lieku patenkinta rezultatu smile.gif
Atsakyti
as irgi uz apsaugas,tikrai geras daiktas,ypac tada kai maziukas pradeda vartytis,sedet ar stovet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistike @ 2007 02 13, 17:09)
ojej monyte, koks tavo avataras (ar kaip jis ten vadinasi) fainas.... thumb_yello.gif

vat mes apsaugeliu neturim, bet manau, kad reikia nusipirkt, nes naktim mano princessa  ropineja per miegus, stojasi, tai buna kartais bum, nors ir nesmarkiu, o dabar jaunoji akrobate jau bando pastovet nesilaikydama, tai irgi traumu neisvengia...kazi ar buna tu apsuagu pirkt atskirai, be patalynes?

apsaugėls galima pirkti atskirai. Jei esi iš Kauno tai bazėje tikrai nusipirksi kokias norėsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darata: 15 vasario 2007 - 00:37
Apsaugos tikrai gerai,o tai ta galvele taip ir nori trinktelt,o dabar kai pradejo stotis tai ir papildomu apsaugu reik biggrin.gif dabar lovyte dekiais apkabineta lotuliukas.gif
Atsakyti