Mes naudojam. Ir nuo skersvėjų, ir kai bando stovėti (ne tik vartosi) kojyčių neikiša

Mano vaikas kojytes iskisa virs apsaugos
As ir uz apsauga ir del skersveju ir del galvytes susitrenkimo. Mano vaikas miegodamas atsiduria ir skersai lovytes ir i koju gala.

Nenaudojam - nematau reikalo

mažajam kolkas dar nenaudojam.
Naudojom dukrai, kai pradėjo stotis lovytėje- stodavosi ir staigiai griūdavo. Va, tada ir buvom tokį ploną vaikišką čiužinuką ant lovytės galinės sienelės prisiuvę.
Naudojom dukrai, kai pradėjo stotis lovytėje- stodavosi ir staigiai griūdavo. Va, tada ir buvom tokį ploną vaikišką čiužinuką ant lovytės galinės sienelės prisiuvę.
Tai zinoma,kad reikia.Taigi kai pradeda vartytis tai gali uzsigauti,o be to tai graziai atrodo ir nuo sviesos prdengia,pvz.kai nakti uzdengi naktine lempute,kad paduot soskyte ar buteliuka......

ojej monyte, koks tavo avataras (ar kaip jis ten vadinasi) fainas....
vat mes apsaugeliu neturim, bet manau, kad reikia nusipirkt, nes naktim mano princessa ropineja per miegus, stojasi, tai buna kartais bum, nors ir nesmarkiu, o dabar jaunoji akrobate jau bando pastovet nesilaikydama, tai irgi traumu neisvengia...kazi ar buna tu apsuagu pirkt atskirai, be patalynes?

vat mes apsaugeliu neturim, bet manau, kad reikia nusipirkt, nes naktim mano princessa ropineja per miegus, stojasi, tai buna kartais bum, nors ir nesmarkiu, o dabar jaunoji akrobate jau bando pastovet nesilaikydama, tai irgi traumu neisvengia...kazi ar buna tu apsuagu pirkt atskirai, be patalynes?
mes ir naudojam,kadangi mano pupa labai aktyvi,rankom kojom makaluojasi ir kelia pilva tilteliu,atrandu ja kitoj lovos pusej
baisu kartais kai pagalvoji,jei nebutu tu apsaugu

Mes uzdejom apsaugeles ant sunelio lovytes, manau jam taip saugiau, nes besivartydamas gali uzsigauti i lovytes krastus, be to grazu

QUOTE(andos @ 2007 02 13, 23:21)
Gerai, kad ANDOS nemato reikalo, o stai as tik dziaugiuos

QUOTE(Aistike @ 2007 02 13, 17:09)
ojej monyte, koks tavo avataras (ar kaip jis ten vadinasi) fainas....

apsaugėls galima pirkti atskirai. Jei esi iš Kauno tai bazėje tikrai nusipirksi kokias norėsi

Apsaugos tikrai gerai,o tai ta galvele taip ir nori trinktelt,o dabar kai pradejo stotis tai ir papildomu apsaugu reik
dabar lovyte dekiais apkabineta