mes iki pat dabar naudojam ir apsaugas ir baldakima
[QUOTE] Aš turiu ir apsaugėles ir užuolaidėlės.Man abu jie praverčia.Užuolaidėlės nuo šviesos ir televizoriaus, o apsauga aplink visą lovytę pradėjo tarnauti tik kai mažoji pradėjo vaikščioti po lovelę.Apsauga jei neleidžia įkišti kojeles tarp virbų.Kai buvau nuėmusi jas išplauti,tai dažnai įkišdavo vieną kojelę ir neištraukia-pradeda verkti,tai ir lakstydavau kojas traukinėdama, o kai vėl uždėjau , ta problema išnyko.[QUOTE]
Pritariu šiai nuomonei
, tačiau sutinku, kad baldakimas renka dulkes, bet juk ir plauti reikia karts nuo karto ir su drėgnu skudurėlių kas antrą dieną nuvalyti, tai ir dulkės nesirinks. O šiuo metu kai saulytė vis dažniau pasirodo languose, ta baldakimas
, nes kai kudikėlis eina sau pietučių miegoti, tai nespigina į akytes, juk užuolaidų kambaryje tai nesinori traukti, džiaukimės saulyte
.
Pritariu šiai nuomonei

Apsaugeles tikrai naudingas daiktas
,o baltakimo nepirkome prisiskaite,kad tik dulkiu surinkejo funkcija atlieka
.
Bet niekad,kiek mazoji miegojo mazoj lovytej jo ir nepasigedom
.
Taip ,kad mano nuomone baltakimas nereikalingas

Bet niekad,kiek mazoji miegojo mazoj lovytej jo ir nepasigedom

Taip ,kad mano nuomone baltakimas nereikalingas

http://parduotuve.ti...ig/43756310.jpg
http://parduotuve.ti...ig/43756410.jpg
viskas is tindi rindi parduotuves
gal kas turi ir gali pasakyti ar kokybiska ir ar tikrai verta pirkti, nes kaina
http://parduotuve.ti...ig/43756410.jpg
viskas is tindi rindi parduotuves

gal kas turi ir gali pasakyti ar kokybiska ir ar tikrai verta pirkti, nes kaina

Sveikos,
ar naudojote lovelės apsaugas? Jei taip, iki kurio amžiaus? Kokie argumentai už ir prieš?
ar naudojote lovelės apsaugas? Jei taip, iki kurio amžiaus? Kokie argumentai už ir prieš?
mes pirkom tokį komplektą kur buvo viskas: patalynė, apsaugėlės ir baldakimas.Kol kas nepasigailėjau nei dėl vienos dalies, o dėl dulkių tai nežinau, gal tik pas mus, bet dažnai nevalinėju ir nieks man nesikaupia.Labai gerai kai saulytė šviečia ir šiaip gražiai atrodo

Mes naudojam nuo pat gimimo tas apsaugas ir iki dabar (7 mėn). Bet jau pradėjau galvoti kad nebereikia, nes mažė jau stojasi ir visiškai nesėdi lovytėje. O šiaip galėjom ir nepirkti, vis tiek mažė visą laiką per vidury gulėjo, prie kraštų net nelindo ir šiaip labai mažai laiko ten praleidžia, tik tai kad miega.
mums maniau nereikės, nes kaip paguldai taip ir miega, tačiau neseniai įsigijom katytę tai jai maga mažiukui į suguloves siųlytis
tai gali apsaugos pasitarnaut nuo katės
bet jei vaikutis lovelėje praleidžia daug laiko dieną nemiegodamas ir jau vartosi gali nelaimė nutikt-mano sesutė besivartydama kojytę įkišo į tarpus, norėjo vėl verstis ir užsilaužė ją
esu girdėjus porą mamų kaip mažiukai galvytes į tarpus įkišo

mes naudojame apsaugeles ir saugumui tinka ir nuo sviesos pridengia ir grazu

nors ir turiu baldakima su apsaugom, bet dabar jis man nereikalingas mum 1 men. Bet ateiti manau pravers. O del tu dulkiu kaupimo, tai daugelis turim skalbimo masinas, tai tik imetei ir vargo nera ir švaru, jokiu dulkiu

As tai uz, bet gal ne tiek, kad apsaugo, nors maniskis kaip vejarukas lovyteje duodasi ir ratu sukasi ir vartosi, bet as tai daugiau del oro vaiskciojimo(skersvejo) ir saules. Man tai labai gerai

Mes naudojam. Patinka, nes apsaugo nuo šviesos, nuo galimo skersvėjo.