Įkraunama...
Įkraunama...

Apsaugos lovytei ir baldakimas

apsaugeles labai geras daiktas. bent jau man labai reikalingas. o baldakimas? buvau uzdejusi keleta kartu, o veliau paslepiau. nuo pat pradziu zinojau, kad man nereikalingas, bet vyras nupirko, kai dar buvom GN. nebent del grozio...
Atsakyti
Na mes apsaugėles naudojom tik kol dukrytė pradėjo suprasti, kad jas galima nutempti biggrin.gif . Kol mažiukė būdavo, tai labai geras daiktas - nesusidaužia į lovytės strypelius. O va baldakimo nepirkau, nes, mano nuomone, jis reikalingas tik dulkėms virš vaiko galvytės kauptis.
Atsakyti
Apsaugeles, tai mus labai reikalingos thumbup.gif , es mazoji nakti labai blaskosi po lova, tai bent jau galva sveika lieka lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as bent jau naudoju.Baldakymas-apsaugele pravercia,kai nakti mano pupa niega,o as ziuriu pvz.Tv,ar ka nors veikiu su silpna sviesa,pvz.skaitau...
Atsakyti
Apsauga lovelei, tai labai praverčia, mažoji vis į virbus mažiau susimuša vartydamasi, o baldakimo net nepirkom, nes man nereikalingas daiktas, tik dulkes kaupti lotuliukas.gif .
Atsakyti
Vat as ilgai dvejojau pikt arne tas uzuolaidas, siaip jos man ne prie duses.Nebent gali praverst kai mazius paaugs, del sviesos, kad ji jam nemaisytu 4u.gif
Atsakyti
Apsaugos mums tikrai reikalingos, nes vaikas būdamas penkių savaičių pradėjo kojas kišti per tarpelius ir kai nesugaba ištraukti, tai verkia.
Norėjau prisegti nuotrauką, bet nepavyksta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipeda: 28 spalio 2006 - 13:45
Aš apsaugėles pati siuvau, kas pamato, sako kad gersnės negu kad būna pirkti.Labai geras dalykas nuo skersvėjų.
Atsakyti
Baldakimas - dulkiu surinktuvas ir visiskai nereikalingas besimaskatuojantis dalykas, o va apsaugeles musu maziui praverte. Jos atliko ne tik apsaugine funkcija, bet ir buvo smagus zaisliukas leliukui. Su piesinukais ant apsaugeliu mazius "kalbedavosi", juos minkydavo, zodziu, draugaudavo.
Atsakyti
baldakimo net nepirkau ir jis visai nereikalingas man, o apsaugos naudingos tuos, kad galvytes neuzsigauna, kai nuslenka i lovytes virsu ir soske neislekia, per tarpus ax.gif
Atsakyti
niu mes gavom dovanu pilna komplekta - baldakima, apsaugas aplink visa lovyte, patalyne ir patalus. tai viskas iskart ir uzdejau. Tiesa, baldakimas gerai tuo kad nakti kai vaikutis neramus buna apsaugo nuo sviesos ( biski ryskoka sviesa pas mus ). O apsaugas kol buvo mazulis tai buvau uzdejus visas, bewt nemaciau vaiko, tada ta puse kur i musu lova nuemiau, viskas buvo ciki. Bet viena nakti pradejo rekti, nes matyt malesi ir perkiso kojas pro virbus, tai teko gelbet. Pas mus jis toks nenuorama ir vijurkas, kad teko uzdet atgal apsaugas - tai dabar gali duotis lovytes ir nesusitrenks nei galvos, nei koju perkis.

Man tai thumbup.gif
Atsakyti
Ir pirmam vaikučiui buvau nupirkusi apsaugas ir baldakimą,man asmeniškai labai reikalingi thumbup.gif ,todėl nedvejodama pirkau ir savo dūkrytei.Baldakimas reikalingas,kad šviesa nešviestų į akytes,o vasarą saulė wub.gif ,kažkaip nesinori leisti ruletus ir užsitamsinti viso kambario mirksiukas.gif
Atsakyti