Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Fanfanė @ 2011 09 18, 10:18)
Requiem for a dream - spragas taisau biggrin.gif Viskas labai patiko, gal tik į pabaigą per daug efektų prikrovė, bet šiap super.

As irgi visai neseniai paziurejau si filma, anksciau net nezinau kodel neprisiruosdavau ziuret, g.gif nors komentarai tai beveik vienbalsiai buvo- super filmas!
Ir isties, labai patiko ir man. Galbut kinomanes galetumet pasiulyti ka nors panasaus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 09 18, 10:36)
rutrackeris ir rusu vertimas netinka?nes visi ten yra

vat kad anglų k. reikia. buvau visuos tuos filmus originalus radus, bet jau esu sau pasižadėjus kalba kuria nesuprantu nežiūrėt, nieko gero iš to nesigauna biggrin.gif
QUOTE(Tin-tin @ 2011 09 18, 11:50)
As irgi visai neseniai paziurejau si filma, anksciau net nezinau kodel neprisiruosdavau ziuret,  g.gif  nors komentarai tai beveik vienbalsiai buvo- super filmas!
Ir isties, labai patiko ir man. Galbut kinomanes galetumet pasiulyti ka nors panasaus?  rolleyes.gif
Spun, Trainspotting (dabar kaip tik jį žiūriu biggrin.gif). Gal dar Enter the void kažkas į tą pusę. Bet requiem for a dream geriausias iš šitų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 09 18, 12:04)
Spun, Trainspotting (dabar kaip tik jį žiūriu biggrin.gif). Gal dar Enter the void kažkas į tą pusę. Bet requiem for a dream geriausias iš šitų  cool.gif

Va ir man daznai buna- paziuri filma ir jis taip suzavi, kad po to visi kiti panasus nebepajegus pranokti mano lukesciu biggrin.gif
Aciu, Trainspotting girdetas, o Spun- ne. Bandysiu ziuret thumbup.gif
Atsakyti
laba.

QUOTE(Evelincik @ 2011 09 18, 10:36)
blogai googlinat  cool.gif
sio iesakot?

taip, šito bigsmile.gif ačiū labai 4u.gif (ir prašau tujinti mirksiukas.gif )

As irgi visai neseniai paziurejau si filma, anksciau net nezinau kodel neprisiruosdavau ziuret,  g.gif  nors komentarai tai beveik vienbalsiai buvo- super filmas!
Ir isties, labai patiko ir man. Galbut kinomanes galetumet pasiulyti ka nors panasaus?  rolleyes.gif

Į Requiem for a Dream savo tematika panašus Candy. Man jie abu labai patiko.
Atsakyti

Be jau minėtų Trainspotting ir Candy, siūlyčiau: Basketball Diaries, Blow, It's all Gone Pete Tong. Man kažkuo taip pat panašūs Alpha Dog, Amores Perros.

Kiek žinau, čia nemažai azijietiško kino mylėtojų esama. Parekomenduokit ką gero ir gražaus. Tokio kaip Empty Houses, The Bowl, Okuribito. Nebūtinai romantinio, bet geriau ne istorinio. Arba ką nors tokio piktesnio, kaip Oldboy ar didžioji dalis Kim ki Duk kūrybos. ;] Nu arba visiškai crazy kaip I'm a Cyborg, but that's Ok. Žodžiu: gero azijietiško ;] Dėkui.
Atsakyti
W. Allen. Meilė ir mirtis. Filosofiniai monologai, dialogai apie karą, mirtį, religiją, politiką ir, žinoma, meilę.
Labai ironiškai.
Man patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 18 rugsėjo 2011 - 15:06
I've Loved You So Long (2008) - man labai patiko. Jausmingas, tylus, bet toks šiltas filmas apie moterį, grįžusią iš kalėjimo. Skaudokas
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 18, 16:10)
I've Loved You So Long (2008) - man labai patiko. Jausmingas, tylus, bet toks šiltas filmas apie moterį, grįžusią iš kalėjimo. Skaudokas

wub.gif manau drasiai galima rekomenduot visom merginom,moterim
Atsakyti
Candy - man jis autrališkas requiem for a dream http://www.imdb.com/title/tt0424880/

Hesher - siaubas kaip jis man patiko http://www.imdb.com/title/tt1403177/
Atsakyti
QUOTE(laur* @ 2011 09 17, 00:02)
sveikos 4u.gif  gal galėtumėte pasiūlyti kokių istoriniu ar šiaip panašių filmų kaip šindlerio sąrašas, Nekalti balsai, Bėgantis paskui aitvarą ir pan. ar šiaip kokių realistinių, paremtų tikrais faktais ir pan.  na kažką tokio,  4u.gif ax.gif  blush2.gif

Hotel Rwanda (Ruandos viešbutis, 2004)
In the time of the butterflies (Drugelių metas, 2001)
Imagining Argentina (Įsivaizduojant Argentiną, 2003)
Salvador (Salvadoras, 1986)
The lost city (Prarastas miestas, 2005)
The bang bang club (2010)
Welcome to Sarajevo (Sveiki atvykę į Sarajevą, 1997)
Live from Baghdad (Tiesiogiai iš Bagdado, 2002).
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2011 09 18, 12:06)
Va ir man daznai buna- paziuri filma ir jis taip suzavi, kad po to visi kiti panasus nebepajegus pranokti mano lukesciu  biggrin.gif
Aciu, Trainspotting girdetas, o Spun- ne. Bandysiu ziuret  thumbup.gif

spun labai baisus filmas, iškrypimas, o ne filmas, o aš ko gero vienintelis žmogus pasaulyje, kuriam requiem nepatiko. na bet aš ir brave heart labai smerkiu.

o candy labai geras filmas, nei kiek nebanalus ir įdomiai pastatytas, kažkodėl net ir praėjus porai metų po žiūrėjimo vis dar atsitiktinai atsimenu kai kurias scenas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinas.rozz: 18 rugsėjo 2011 - 20:03
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 09 18, 21:01)
spun labai baisus filmas, iškrypimas, o ne filmas, o aš ko gero vienintelis žmogus pasaulyje, kuriam requiem nepatiko. na bet aš ir brave heart labai smerkiu.

spun ka tik bandziau ziureti... isjungiau ir istryniau biggrin.gif
o kodel jums reguiem nepatiko? beje, kodel ir brave heart jums ne prie sirdies?
Atsakyti