Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Rasma @ 2011 09 17, 18:24)
Aš tuo pačiu paklausiu..gal kur kas esat užmatę filmą "Elingas" (pagal Ingvar Ambjornsen'o romaną)? ax.gif

Elling (2001) - štai šitas

as! as! Elingas mano meile smile.gif))) !!!! geras filmas (ir knygos, zinoma)

Galadriele, del retu filmu, as jei nerandu vienakart, tai metodiskai vis kas kazkiek laiko piktybisksai tikrinu - a vdrug idejo jau kas smile.gif jokiu slaptu geru vietu nezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 17 rugsėjo 2011 - 17:32
QUOTE(Rasma @ 2011 09 17, 18:24)
Aš tuo pačiu paklausiu..gal kur kas esat užmatę filmą "Elingas" (pagal Ingvar Ambjornsen'o romaną)? ax.gif

Elling (2001) - štai šitas

Elingą esu trumpai aprašiusi mirksiukas.gif

QUOTE(Evelincik @ 2011 09 17, 18:48)
Mane dar gelbsti rutrackeris,pirate bay kazka galima rast,deazniausia google padeda .kas ten per filmai tokie reti?

Negelbėja nei vienas kanalas biggrin.gif Randu tik originalo kalba, kas manęs visai netenkina. Tie filmai - už savo šalies ribų dažniausiai neišėję perliukai arba pasirodę tik smulkiuose kino festivaliuose. Kai kurie jų - Toronto, San Sebastijano, Venecijos festivalių prizininkai. Visokių ten yra, bet faktas, kad nerandu nei vieno biggrin.gif

LEEja, tikrinu praktiškai kas mėnesį, kai kuriuos jau labai ilgą laiką, o kaip nėr taip nėr... verysad.gif Nors gal mano susidomėjimą jais dar labiau kelia tai, kad jie nepasiekiami, nes juk nepasiekiamas vaisius pats saldžiausias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 09 17, 18:30)
as! as! Elingas mano meile smile.gif))) !!!! geras filmas (ir knygos, zinoma)

QUOTE(Galadrielė @ 2011 09 17, 19:35)
Elingą esu trumpai aprašiusi  mirksiukas.gif

O kaip jį pamatėt?

Aš jo nerandu man žinomose svetainėse, kur galima susimedžioti filmus peržiūrai g.gif

Knygų serija, tai man kažkas tooookio - dievinu, taip noriu pamatyti filmą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 09 17, 18:41)
O kaip jį pamatėt?

Aš jo nerandu man žinomose svetainėse, kur galima susimedžioti filmus peržiūrai g.gif

Knygų serija, tai man kažkas tooookio - dievinu, taip noriu pamatyti filmą ax.gif

O kaip dėl torrentų? Pvz http://thepiratebay....torrent/4199933
O filmas tai tikrai gerulis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2011 09 17, 19:51)
O kaip dėl torrentų? Pvz http://thepiratebay....torrent/4199933
O filmas tai tikrai gerulis  thumbup.gif

Ačiū už pagalbą 4u.gif

Berods pavyko ir jau siunčiuosi bigsmile.gif

Labai gėda prisipažinti, bet IT srityje aš labai 'mėgėjiškame' lygyje..dar daug ko nesuprantu, nemoku blush2.gif Aš nesuprantu kaip tų torrent'ų ieškoti, bet džiaugiuosi tuo, kad sugebėjau perprasti kaip naudojantis µTorrent programa juos atsisiųsti, jei tik man parodo nuorodą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 09 17, 20:03)
Ačiū už pagalbą 4u.gif

Berods pavyko ir jau siunčiuosi bigsmile.gif

Labai gėda prisipažinti, bet IT srityje aš labai 'mėgėjiškame' lygyje..dar daug ko nesuprantu, nemoku blush2.gif  Aš nesuprantu kaip tų torrent'ų ieškoti, bet džiaugiuosi tuo, kad sugebėjau perprasti kaip naudojantis µTorrent programa juos atsisiųsti, jei tik man parodo nuorodą blush2.gif

Ten labai paprasta, į google suvesti: torrent "filmo pavadinimas", jei koks egzotiškesnis tai dar english subtitles pridėt.
Gero filmo, tikrai smagus žiūrėjimas turėtų būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 09 17, 00:45)
o ką rodė? aš pražiopsojau  unsure.gif

Rodė Itaną Londone. Jis išgirsta kažką šaukiant jį vardu, atsisukęs pamato Darsę, skubančią prie jo ir nuo jos pabėga. Ir pasirodo užrašas "Laukite tęsinio". Kiek paskaičiau- ta scena tikrai priklauso filmo tęsiniui, jei tik jis bus sukurtas, aišku.

QUOTE(Galadrielė @ 2011 09 17, 17:19)
Beje, kažkada jau klausiau, tačiau niekas neatsakė, tai klausiu dar kartą - kur ieškote itin retų filmų? Turiu kelis filmus, kurie turėtų būti neblogais perliukais, deja, niekur nėra jų - iššniukštinėjau visas man žinomas filmų bazes ir niekur... verysad.gif

Būtų labai įdomu tų filmų pavadinimus sužinoti. Gal ir daugiau kas jais susidomėtų.
Atsakyti
nu pažiūrėsim, toliau skaitau knygą, tai jau išvis susipainiojau, atrodo, kad ta knyga yra filmo tęsinys biggrin.gif
Atsakyti
Requiem for a dream - spragas taisau biggrin.gif Viskas labai patiko, gal tik į pabaigą per daug efektų prikrovė, bet šiap super.
The house of sand and fog - irgi patiko, bet didelis minusas už pradžią (nu kokio velnio pirmą minutę parodyt kuris tapo "nugalėtoju" toj jų kovoj?)
Hunger (2008, Airija) - filmas apie airių didvyrį Bobby Sands, kuris už Airijos nepriklausomybę kovojo badavimu. Filme rodomi įvykiai ne tokie ir seni,~1981, bet tai kaip baisu. Kas mėgsta tikrais įvykiais paremtus filmus turėtų patikti.
QUOTE(Galadrielė @ 2011 09 17, 17:19)
Beje, kažkada jau klausiau, tačiau niekas neatsakė, tai klausiu dar kartą - kur ieškote itin retų filmų? Turiu kelis filmus, kurie turėtų būti neblogais perliukais, deja, niekur nėra jų - iššniukštinėjau visas man žinomas filmų bazes ir niekur... verysad.gif
Niekuomet ilgai prie vieno filmo nesicackinu, vis tiek esu prisikrovus 400 filmų kuriuos noriu pažiūrėt + susigalvojau tokią zabovą peržiūrėt IMDb top 250, tai ilgai galvot ką pažiūrėt netenka biggrin.gif
Mano ieškomiausi: italų "Bicycle thieves", norvegų "Hawaii, Oslo" ir prancūzų "Paris, I love you". Ir jei ką vis dar ieškau! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 09 18, 10:18)

Mano ieškomiausi: italų "Bicycle thieves", norvegų "Hawaii, Oslo" ir prancūzų "Paris, I love you". Ir jei ką vis dar ieškau! biggrin.gif

rutrackeris ir rusu vertimas netinka?nes visi ten yra
Papildyta:
QUOTE(Stusia @ 2011 09 17, 17:54)
Sorry Eve del tavo sugaisto laiko.

nesikankinom ziuret visa sia nesamone. biggrin.gif
QUOTE(laTulipe @ 2011 09 17, 18:18)
Bet google nelabai padeda šiuo klausimu  unsure.gif

blogai googlinat cool.gif
sio iesakot?
user posted image

11 seriju rusu kalba online

tos pacios 11 serioju rusu kalba online kitur
Atsakyti
ar yra kas nors protingesnio nei IMDB Watchlist? bet susieto su IMDB biggrin.gif nu niekaip neiveikiu to IMDB Watchlisto tvarkymo.. taip man nepatogu.. ar per daug noriu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 18 rugsėjo 2011 - 10:12
yra toks dalykas panasus i IMDB - Rotten Tomatoes smile.gif
Atsakyti