Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 09 15, 06:02)
aš vakar pažiūrėjau Something Borrowed, visai nieko romantinė komedija, iš esmės ta blondinė, kaip ten ji? idealiai tinkama tokio tipo filmams (kažin ar yra bent vienas ne tokio tipo filmas su ja biggrin.gif ?), tik didžiausias sielos skausmas mane ištiko filmo pabaigoje, kai paaiškėjo, kad kaip tik šiuo metu skaitau pagal knygą, pagal kurią ir buvo šis  filmas pastatytas...tik tiek, kad jis prasidėjo atvirkštine tvarka nei knyga...tai  dabar knygą teks mest laukt  verysad.gif

be tai koks sutapimas biggrin.gif

Something Borrowed man tai nelabai.. nes jau nuo pradziu buvo aisku kaip ten kas ka issidalins. ir tas bernas ne mano skonio biggrin.gif ir groziu, ir tokiu nevyrisku charakteriu biggrin.gif
Atsakyti
jo jo, toks jaunasis tomas kruzas :žiaukt:

o kas dėl aiškumo, tai tokio tipo filmuose visada viskas būna aišku, bet kartais norisi kažko lengvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinas.rozz: 15 rugsėjo 2011 - 08:29
Neseniai aptikau gerą puslapį, kur galima žiūrėti filmus nemokamai. Štai čia
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 09 11, 21:19)
Jeigu kas norit pamatyt nuostabų filmą ir dar nematėt, tai siūlau Guzaarish (2010) - tai nepakartojama..fantastiški vaizdai (niūrumas rodos čia pat mainosi spalvomis), savito grožio aktoriai....nepakartojama istorija apie meilę ir malonę mirti..apie kovą visomis prasmėmis...o kur dar žavi muzika (ir koks nerealus Etano šokis wub.gif .....). Įsimylėjau šį filmą, dar ne sykį jį žiūrėsiu nuo pradžios iki galo wub.gif
Filmas kur realybė mainosi su magijos pasauliu...kur neišvengiamums virsta juoku..nemoku atpasakot koks stiprus ir gilus įspūdis liko ax.gif

imbd nuoroda

Fantastiškas filmas, net jei ir neverkiau...tiesiog kartais man sunku tai daryti, tačiau tai tikrai filmas vertas ne vienas žiūrovų ašaros ax.gif

Žinot, tai paneigs visa ką jūs žinojot apie indų kiną...stebuklingas filmas savo kitoniškumu wub.gif

Buvau atsisiuntus, bet prastą versiją, pusės subtitrų nebuvo, tai po 15min jungiau lauk... Gal kada pakartosiu, bet įspūdis panašus į The Sea inside, paralyžiuotas ispanas kovojantis už teisę į eutanaziją.

QUOTE(Biancca @ 2011 09 11, 22:32)
P. Kaufman "Quills" ("Skandalingoji plunksna")[/b]. Man labai patinka ir yra įdomus filme vaizduojamas laikmetis - XVIII a. Filmas apie skandalingąjį rašytoją Markizą de Sadą (daug ką pasako cool.gif ). Neblogas, bet pabaiga unsure.gif Oda pagaugais ėjo, nes ten buvo taip stipriai, taip stipriai... Neina pamiršti iki dabar, vis stovi galvoj. rolleyes.gif

Pažiūrėjau, visai gerai tos dvi valandos susižiūrėjo, dar neseniai ir raštų jo buvau paskaičiusi cool.gif Beje, pagal istoriją Madeleine su de Sadu bendravo nuo 13-os metų 4 metus iki jo mirties jam sulaukus 74-ių metų.
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2011 09 15, 18:18)
Neseniai aptikau gerą puslapį, kur galima žiūrėti filmus nemokamai. Štai čia

www.kinoteatras.eu irgi leidžia žiūrėti nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 14, 20:38)
Grishkovec.

neziurejai su juo Satisfakcija filma?
Atsakyti
Skandinavų mėgėjoms - Laiškai tėvui Jokūbui (2009)/ Postia pappi Jaakobille/ Letters to Father Jaakob - labai šiltas, jaukus ir mielas filmas, nagrinėjantis gyvenimo prasmės, pašaukimo ir savojo aš atradimo klausimus. Didžiausias minusas - trukmė, nes tokius filmus norisi žirūėti ilgai smile.gif

Naujas pasaulis (2005)/ The New World - Terrenco Malicko "Pokahontos" interpretacija. Man labai patiko, nes filmas primena burtus, pasaką, šamanizmą ar meditaciją. Labai kruopščiai sukurtas ir sumontuotas filmas, kartkartėmis leidęs pagalvoti, jog tai savotiškas meno kūrinys. Man labai patiko pati juostos atmosfera ir puikus montažas, tačiau nedrįsčiau jo rekomenduoti daugeliui, nes tokius filmus mėgsta toli gražu ne visi.
Taip pat keletas įdomių faktų apie šio filmo kūrimą

Taip pat pranešu, jog pirmadienį (19 dieną) bus YOMAYO diena
Atsakyti
Tik tik perziurejau Guzaarish .Ir sugraudino verysad.gif ,o siaip per liudnus filmus zvengiu biggrin.gif Ir aplamai,net sunku apibudinti.Iki galo negalejau numatyti pabaigos.

Grazu wub.gif

Nors tokio zanro filmu megeja ir nesu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 09 16, 10:31)

o, dekui, kad priminei. buvau jau uzmirsus, kad norejau ziuret smile.gif tu ziurejai?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 16, 17:34)
o, dekui, kad priminei. buvau jau uzmirsus, kad norejau ziuret smile.gif tu ziurejai?

Ziurejau.Nepasakysiu,kad kazkas wow,bet visai patiko.O Griskovec man labai fainas diedas,talentingas,ir nors ir apzeles ir svepluoja,bet wub.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau ir aš Something borrowed. Bijojau, kad bus labai neįdomus, ir čia atsiliepimai daugelis nekokie buvo, bet man visai patiko. Pakankamai įtraukiantis, nebuvo nė vienos nuobodžios minutės. Tiesa, tas pagrindinis vaikinas ir man nelabai, nemačiau aš iš jo pusės didelės meilės nė vienai iš draugių, o jo neapsisprendimas ganėtinai erzino. Užtat labai patiko Itanas- ir pats personažas, ir aktoriaus vaidyba. Paplūdimio scena su tiesos sakymu- nereali, kaip reikiant prajuokino. Visą laiką mąsčiau, kodėl pagrindinė herojė su juo nesusideda, daug fainesnis už tą Dexą. Kai jis pagaliau prisipažino, iki pat filmo pabaigos tikėjausi, kad abu susieis. Deja... smile.gif
Ir dar nesupratau tos scenos, parodytos tarp baigiamųjų filmo titrų. Knyga, pagal kurią pastatytas filmas, turi tęsinį, tai gal ji tam tęsiniui ir priklauso?

Waiting for forever- keistokas, bet visai mielas filmas. Tik tiek, kad maniau, jog žiūrėsiu romantinę komediją, bet pasirodė, kad tai drama. Patiko, kad pagrindinis veikėjas toks netipiškas, lyg ne iš šio pasaulio. Ir garso takelis labai neblogas. Tik va ta meilės istorija- kažkaip neįtikino manęs iki galo (t.y. kad ji turi ateitį).
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 09 16, 13:49)
Skandinavų mėgėjoms - Laiškai tėvui Jokūbui (2009)/ Postia pappi Jaakobille/ Letters to Father Jaakob - labai šiltas, jaukus ir mielas filmas, nagrinėjantis gyvenimo prasmės, pašaukimo ir savojo aš atradimo klausimus. Didžiausias minusas - trukmė, nes tokius filmus norisi žirūėti ilgai smile.gif

Sio rezisieriaus(Klaus Härö ) dar labai rekomenduotini filmai Äideistä parhain ,lyg rasiau temoj apie ji ,ir Elina Visi 3 nuostabus.Dar elej stovi Den nya människan,manau ne ka prastesnis bus uz kitus matytus
QUOTE(katilina @ 2011 09 16, 21:14)
Užtat labai patiko Itanas- ir pats personažas, ir aktoriaus vaidyba. Paplūdimio scena su tiesos sakymu- nereali, kaip reikiant prajuokino. Visą laiką mąsčiau, kodėl pagrindinė herojė su juo nesusideda, daug fainesnis už tą Dexą. Kai jis pagaliau prisipažino, iki pat filmo pabaigos tikėjausi, kad abu susieis. Deja...  smile.gif

Ir man Itanas krito i aki,simpatiskas berniukas,ir personazas fainas.Gaila,kad neisejo tas kas pageltoninta,irgi tikejausi tokio siuzeto vingio .Ir is scenos papludimy irgi garsu juokiausi lotuliukas.gif
Atsakyti