QUOTE(Rasma @ 2011 09 11, 21:19)
Jeigu kas norit pamatyt nuostabų filmą ir dar nematėt, tai siūlau
Guzaarish (2010) - tai nepakartojama..fantastiški vaizdai (niūrumas rodos čia pat mainosi spalvomis), savito grožio aktoriai....nepakartojama istorija apie meilę ir malonę mirti..apie kovą visomis prasmėmis...o kur dar žavi muzika (ir koks nerealus Etano šokis

.....). Įsimylėjau šį filmą, dar ne sykį jį žiūrėsiu nuo pradžios iki galo
Filmas kur realybė mainosi su magijos pasauliu...kur neišvengiamums virsta juoku..nemoku atpasakot koks stiprus ir gilus įspūdis liko
imbd nuoroda
Fantastiškas filmas, net jei ir neverkiau...tiesiog kartais man sunku tai daryti, tačiau tai tikrai filmas vertas ne vienas žiūrovų ašaros
Žinot, tai paneigs visa ką jūs žinojot apie indų kiną...stebuklingas filmas savo kitoniškumu
Buvau atsisiuntus, bet prastą versiją, pusės subtitrų nebuvo, tai po 15min jungiau lauk... Gal kada pakartosiu, bet įspūdis panašus į
The Sea inside, paralyžiuotas ispanas kovojantis už teisę į eutanaziją.
QUOTE(Biancca @ 2011 09 11, 22:32)
P. Kaufman "Quills" ("Skandalingoji plunksna")[/b]. Man labai patinka ir yra įdomus filme vaizduojamas laikmetis - XVIII a. Filmas apie skandalingąjį rašytoją Markizą de Sadą (daug ką pasako

). Neblogas, bet pabaiga

Oda pagaugais ėjo, nes ten buvo taip stipriai, taip stipriai... Neina pamiršti iki dabar, vis stovi galvoj.
Pažiūrėjau, visai gerai tos dvi valandos susižiūrėjo, dar neseniai ir raštų jo buvau paskaičiusi

Beje, pagal istoriją Madeleine su de Sadu bendravo nuo 13-os metų 4 metus iki jo mirties jam sulaukus 74-ių metų.