Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Horrible Bosses (2011) - toks linksmas filmas, apie tris draugus, kurie nekencia savo bosu. nu man tai patiko smile.gif neipareigojantis, juokingas, net kazkiek gali pamastyt apie savo darba, ar tikrai tu ji megsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 05, 21:31)
The Motorcycle Diaries - be galo sužavėjo  wub.gif paremtas tikrais faktais apie dviejų draugų siekį motociklu įveikti pietų Ameriką, apie jų patirtus nuotykius, vietinių gyvenimą, tikslų siekimą...labaii gražus tas Ernesto  hihihi.gif

Tas Ernesto dar labai neblogas filme "Visi taškai ant i" arba "Tėvo Amaro nusikaltimas" smile.gif
Atsakyti
The English Patient - manau šiam filmui reikia kantrybės, bet mana labai patiko. C.Firth nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 11 05, 21:41)
Turėjau galvoj ne nuomonę, o jos pateikimą.
Sutinku, aš irgi nesupratau, kodėl jis taip gerai vertinamas. Eilinis veiksmo filmas ir tiek. Galbūt kaip tik dėl to veiksmo gausos.  g.gif
Kunigas niekur nedingo, filme jis toks pat svarbus, tik čia jis pavirto meru.  smile.gif

Nepatinka - neskaityk, turiu teisę į žodžio ir nuomonės laisvę bei jų pateikimą, necenzūrinių išsireiškimų nevartojau.
Atsakyti
Lengvu filmu diena smile.gif Easy A (2010) - amerikoniska komedija apie mokykla ir viena mergina, kurios vienas lyg ir nedidelis melas issauke virtine kitu melu. siaip toks puse velnio, kartais juokingas, bet siaip is tos amerikoniskos svajones tipo filmu. patiko man pagr herojes seima, pats bendravimas ir kai kurie bajeriukai. na, kai norisi kazko lengvo, tai tiks
Atsakyti
Patraukė mane ant kostiuminių dramų tai prisisiunčiau biggrin.gif

Amzing Grace
- labai paprastas filmas apie žmogiškumą. Iš pradžių buvo įdomu, bet kuo toliau tuo nuobodžiau, iš karto buvo aišku, kad gerai baigsis.

Bright Star
- vat šitas patiko gerokai labiau, biografinis, apie poetą John Keats ir jo gyvenimą, kuris buvo labai trumpas. Šį visai rekomenduoju. Be to, pagrindinis aktorius wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 11 07, 11:13)

Amzing Grace
- labai paprastas filmas apie žmogiškumą. Iš pradžių buvo įdomu, bet kuo toliau tuo nuobodžiau, iš karto buvo aišku, kad gerai baigsis.

Bright Star
- vat šitas patiko gerokai labiau, biografinis, apie poetą John Keats ir jo gyvenimą, kuris buvo labai trumpas. Šį visai rekomenduoju. Be to, pagrindinis aktorius  wub.gif  wub.gif

pirmas pusetinas toks, o antras tai jau toks skystaliukas saldus is DELETE ir August rush serijos smile.gif
Atsakyti
Italų kalba pradedantiesiems (2000)/Italiensk for begyndere/ Italian for Beginners - filmas apie vienišus vieno miestelio gyventojus, besiveržiančius į aistrų kupiną Italiją. Italų kalbos kursai žmonėms tampa išsigelbėjimu ir bandymu pabėgti nuo kasdienybės, bei, žinoma, pretekstu susipažinti su dominančiu žmogumi. Juostoje nerasite nei lašelio glamūro ir pagražinimų – jokių tvarkingų šukuosenų, idealaus makiažo, tobulo drabužių derinio ir saldaus charakterio – viskas tikra, nesuvaidinta ir tarsi perkelta iš kasdieninio gyvenimo verpetų, tad ir filmas kartkartėmis primena tiesioginę transliaciją iš miestelėnų gyvenimo. Manau, mane jis ir papirko tuo natūralumu ir realybės atvaizdavimu. Rekomenduoju.
Atsakyti
Apie "Scanoramą" nieko nekalbat. Sakykit kur eisit, o tai man sunku apsispręst, reikia "nepriklausomų" nuomonių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 11 07, 17:14)
Apie "Scanoramą" nieko nekalbat. Sakykit kur eisit, o tai man sunku apsispręst, reikia "nepriklausomų" nuomonių biggrin.gif

The Artist tai būtinų būtiniausiai - gi mano laukiamiausia meilė. Šiaip dar dideliame ekrane norėčiau pamatyti Drive, akį užmečiau į efstivalio pažibas Piną, Faustą, dar Juoduosius drugelius norėčiau pamatyti.
Kai ką jau esu mačiusi iš seniau, o šiaip norimų pamatyti filmų sąrašas yra ilgas, tik netinkamu metu rodomi, tai neišsivyniosiu niekaip

Ką pati esi nusižiūrėjusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 07 lapkričio 2011 - 15:48
QUOTE(Galadrielė @ 2011 11 07, 16:47)
The Artist tai būtinų būtiniausiai - gi mano laukiamiausia meilė. Šiaip dar dideliame ekrane norėčiau pamatyti Drive, akį užmečiau į efstivalio pažibas Piną, Faustą, dar Juoduosius drugelius norėčiau pamatyti.
Kai ką jau esu mačiusi iš seniau, o šiaip norimų pamatyti filmų sąrašas yra ilgas, tik netinkamu metu rodomi, tai neišsivyniosiu niekaip

Ką pati esi nusižiūrėjusi?

Aš irgi noriu į "Artistą", o dar renkuosi kur eit iš tokių: "Beždžioniautojos", "Dausose", "Šėtono tarnas", "Superclasico", "Trolių medžiotojas", "Ministras", "Išsinuomok draugą", "Polisija", "Tiranozauras", "Kvėpavimas" ir į vieną "Jauną Lietuvą trumpai" eisiu, asmeniniai sentimentai veja biggrin.gif
Atsakyti
The life of David Gale - apie vyrą ,kuris Amerikoje buvo nuteistas mirties bausme, nors pats kovojo kad ją panaikintų. Toks gana netradiciškas siužetas. Labiausiai galas patiko - tikrai nesitikėjau, kad jis pats ir buvo žudikas blink.gif
Atsakyti