Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(katilina @ 2011 11 03, 22:24)
Kiekvieną nepatikusį filmą pavadinti š... visai nėra drąsu.
Dabar šiek tiek suprantu, kodėl taip pasipiktino tos, kurioms labai patiko "Drive" (dėl kurio, tiesa, tau visai pritariu, bet nors jis man nepatiko, suprantu, kuo galėjo patikti kitoms). O dėl "Melancholijos"- nesutinku, kad jis prastas filmas, nors aišku, kad daug kam toks gali nepatikti. Aš jame jokios prasmės neieškojau, bet jis labai patiko savo kuriama nuotaika, nelaimės nuojauta, vaizdais ir muzika, taip pat aktorių vaidyba. Nors pirma dalis galbūt galėjo būti trumpesnė, nes ji nieko labai svarbaus neparodė.

aš nevadinu kiekvieno nepatikusio filmo š, tik akivaizdžius š. Beje ir š gali imti ir patikti.
piktintis dėl kito žmogaus nuomonės yra daugiau nei kvaila.
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 11 04, 14:22)
Man irgi sitas filmas patiko. Susimasciau kokios dideles gali buti zmogaus galimybes, norint pasiekti issavajotaja laisve.

Man dar patiko filmas Taken. Nebepamenu, kaip lietuviai isverte ta filma. Parodantis koks gali buti purvinas ir siaubingas pagrobtu zmoniu gyvenimas.

Paziurejau "TAKEN",ka galiu pasakyti,mano manymu,jo IMDB gerokai pervertintas,normalus veiksmo trileris,bet ne daugiau.Labai jau holivudinis,mintis gal ir gera ,bet ta pacia itampa ir susidomejima galima buvo isgauti ir su maziau suviu...Kai vienas herojus issaudo visa mafija Paryziaus ir lieka gyvas,tai filmui pliuso neprideda ir IMDB turetu buti gal kokie 6.2,ne daugiau.
Atsakyti
Open Season 2 (2008) - animacinis filmas. Labai mielas pagrindinis veikėjas (gerai nepamenu, elniukas ar briedžiukas), siužetas paprastutis. Na, vaikams turėtų patikti, nors, kad sužavėtų mane, pritrūko gan nemažai. smile.gif

Dirty Dancing (1987) - paskutiniu metu daina (I've had) The time of my life mane tiesiog persekiojo, tai sumaniau filmą pažiūrėti, kuriame ši daina galbūt patį pirmą kartą ir suskambėjo. Na, šiaip tai nusivyliau, maniau, kad bus įdomesnis. Bet nesakau, kad blogas: iš tiesų, mielas romantinis filmas. Tik tiek, kad labiau buvo įdomu žiūrėti, kaip pagr. veikėja mokosi šokti (ar tiesiog šoka) nei kad sekti visas siužeto peripetijas, kurios gan nuspėjamos.

Chocolat (2000) - nuostabus wub.gif Užbūrė nuo pat pradžių. Aišku, nuo knygos filmas kiek skiriasi, bet skaičiau jau senokai, tad ne taip ir kabinėjausi. Tik gal galėjo kunigo vaidmenį padaryti svarbesnį, nes dabar jis tebuvo juokingas jaunas kunigėlis... O jau koks Johnny Depp filme gražus wub.gif blush2.gif Tai tas filmas, kurį dar ne kartą žiūrėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 11 04, 15:57)
piktintis dėl kito žmogaus nuomonės yra daugiau nei kvaila.

Turėjau galvoj ne nuomonę, o jos pateikimą.

QUOTE(FUJI @ 2011 11 05, 00:38)
Paziurejau "TAKEN",ka galiu pasakyti,mano manymu,jo IMDB gerokai pervertintas,normalus veiksmo trileris,bet ne daugiau.Labai jau holivudinis,mintis gal ir gera ,bet ta pacia itampa ir susidomejima galima buvo isgauti ir su maziau suviu...Kai vienas herojus issaudo visa mafija Paryziaus ir lieka gyvas,tai filmui pliuso neprideda ir IMDB  turetu buti gal kokie 6.2,ne daugiau.

Sutinku, aš irgi nesupratau, kodėl jis taip gerai vertinamas. Eilinis veiksmo filmas ir tiek. Galbūt kaip tik dėl to veiksmo gausos. g.gif

QUOTE(laTulipe @ 2011 11 05, 20:21)
Chocolat (2000) - nuostabus  wub.gif Užbūrė nuo pat pradžių. Aišku, nuo knygos filmas kiek skiriasi, bet skaičiau jau senokai, tad ne taip ir kabinėjausi. Tik gal galėjo kunigo vaidmenį padaryti svarbesnį, nes dabar jis tebuvo juokingas jaunas kunigėlis...

Kunigas niekur nedingo, filme jis toks pat svarbus, tik čia jis pavirto meru. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 31, 17:55)
Trys metrai virš dangaus (2010)/ Tres metros sobre el cielo/ Three Steps Above Heaven[/url] - romantinė drama apie geros mergaitės ir blogo berniuko meilę. Jungiau nesitikėdama visiškai nieko gero, bet filmas užkabino. Taip, jis saldokas, pamuilintas (ne veltui ispanai kūrė), nepateiks kažkokių staigmenų, tačiau šarmingi pagrindinių vaidmenų atlikėjai ir scenarijus, supynęs komedijos ir dramos žanrus bei nepagailėjęs geros romantikos dozės, padaro šį filmą tinkamu maloniai ir neįpareigojančiai peržiūrai.

Aciu ne tik uz rekomenduojamo filmo pavadinima bet ir uz nuoroda. Jos deka- filmas mane ''uzkabino'' ir jau atsisiunciau perziurai.
Atsakyti
Hanna - patiko visai. Toks neblogas pasirodė, nors šiaip tokio tipo filmų nemėgstu. Cate Blanchett šiame filme pasirodė kiek keista, bet gera aktorė kaip visada.
Atsakyti
Gal ir ne i tema, bet nepabostantis ir mielas, va taip
http://www.youtube.c...h?v=aISiCq7GlYg
Atsakyti
The Motorcycle Diaries - be galo sužavėjo wub.gif paremtas tikrais faktais apie dviejų draugų siekį motociklu įveikti pietų Ameriką, apie jų patirtus nuotykius, vietinių gyvenimą, tikslų siekimą...labaii gražus tas Ernesto hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2011 11 05, 22:55)
Aciu ne tik uz rekomenduojamo filmo pavadinima bet ir uz nuoroda. Jos deka- filmas mane ''uzkabino'' ir jau atsisiunciau perziurai.

Džiugu girdėti, smagios peržiūros 4u.gif Tikiuosi filmas patiks mirksiukas.gif

QUOTE(visgi @ 2011 11 05, 23:15)
Gal ir ne i tema, bet nepabostantis ir mielas, va taip
http://www.youtube.c...h?v=aISiCq7GlYg

Viena mano animacinių meilių wub.gif Kaip man patinka tas filmas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 11 05, 23:20)
Viena mano animacinių meilių wub.gif Kaip man patinka tas filmas bigsmile.gif

Ir mano sis- neblestanti meile friends.gif
Atsakyti
Mažoji Maskva (2008)/ Mala Mokswa/ The Little Moscow - pasiskaičiusi jūsų atsiliepimus, nutariau pasižiūrėti ir aš. Deja, filmas man ne itin patiko, nepadarė didelio įspūdžio ir labai prailgo.
Atsakyti
Sveikos,

gal kam teko matyti rusišką filmą apie mergaitę Alisą? Išskirtinis filmo bruožas, kad veiksmas sudėliotas dalimis, tokiomis kaip "Alisai 16 metų", "Alisai 18 metų ir 3 men" ir panašiai. Labai patiko tas filmas, norėčiau vėl pasižiūrėti, bet nežinau, kaip vadinasi... Tikuosi iš jūsų pagalbos... blush2.gif
Atsakyti