Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(FUJI @ 2011 11 03, 01:36)
Kongen av Bastoy/2010 "King of devils island"-

Jei patiko sis,siulau Tummien perhosten koti.Nors Kongen av bastoy labiau patiko,bet ir tummien pakanakamai gerai susiziurejo
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 11 03, 09:08)
o tai kokia ta mintis?

atsargiai su norais, jie gali išsipildyti.
šiaip kažkuo priminė "mažąjį princą" smile.gif
Atsakyti
Knygnešys (2011) - apmaudu, tačiau nieko gero unsure.gif
Atsakyti
Passengers /2008 - keistokas filmas,kai rodė per tv,nebaigiau žiūrėt,viena buvau,baisoka buvo,tai atsisiunčiau.Pasirodo,kad nebuvo reikalo ten bijot smile.gif bet man patiko,nors įvardintas siaubo,bet čia labiau mistinis.
Atsakyti
Melancholia - damušiau pagaliau iš 10 bandymo biggrin.gif Kas patiko tai tema ir vaizdai, bet kokio velnio vestuves reikėjo pusę filmo rodyt nesuprantu. Realiai jos didelės svarbos finalui neturėjo. Pasimečiau ir laiko perspektyvoj, lyg tas paskutinis rytas buvo sekanti vestuvių diena, o jaunikis dingo kaip į vandenį. Kiekvieną kartą pradėjus žiūrėt susinervindavau, kad nesuprantu pirmų kadrų ir filmą išjungdavau biggrin.gif Ir tiesą sakant jokio tarpusavio ryšio iki dabar taip ir neatkapsčiau. O jau ta aktorė iš Antichrist kokia tokia erzinanti ir nesimpatiška schmoll.gif Ir bendrai filmas vertas peržiūros, tik kad kuo daugiau apie jį mąstai bandydamas suvokt ir atrast kokią prasmę, tuo giliau į mišką nugrybauji.
Kronjuvelerna (The crown jewels) - vienintelis dalykas primasinęs šitą filmą pažiūrėt buvo aktorių listas (mažiausiai 6 lietuviai vaidina). Ir tikrai negali pasakyt kad blogas filmas, yra ir savotiška istorija, ir vaidyba įtikinanti. Filmas apie merginos gyvenimą nuo pirmų dienų: sunkumus šeimoje, pirmą meilę, išdavystę ir praradimus. Yra ir šiek tiek fantastikos, kaip pasakaitė daugiau (bet vaikam nerodykit) biggrin.gif
L'amant (The lover) - Filmas apie jauną nepilnametę merginą, kuri pradeda romaną su vyresniu turtingu vyrą (veiksmas Indokinijoje ~1930). Dėl kultūros ir metų skirtumo poros santykiai yra pasmerkti žlugimui. Graži erotinė drama, rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 11 03, 17:36)
Melancholia - damušiau pagaliau iš 10 bandymo biggrin.gif Kas patiko tai tema ir vaizdai, bet kokio velnio vestuves reikėjo pusę filmo rodyt nesuprantu. Realiai jos didelės svarbos finalui neturėjo. Pasimečiau ir laiko perspektyvoj, lyg tas paskutinis rytas buvo sekanti vestuvių diena, o jaunikis dingo kaip į vandenį. Kiekvieną kartą pradėjus žiūrėt susinervindavau, kad nesuprantu pirmų kadrų ir filmą išjungdavau biggrin.gif Ir tiesą sakant jokio tarpusavio ryšio iki dabar taip ir neatkapsčiau. O jau ta aktorė iš Antichrist kokia tokia erzinanti ir nesimpatiška  schmoll.gif Ir bendrai filmas vertas peržiūros, tik kad kuo daugiau apie jį mąstai bandydamas suvokt ir atrast kokią prasmę, tuo giliau į mišką nugrybauji.
Kronjuvelerna (The crown jewels) - vienintelis dalykas primasinęs šitą filmą pažiūrėt buvo aktorių listas (mažiausiai 6 lietuviai vaidina). Ir tikrai negali pasakyt kad blogas filmas, yra ir savotiška istorija, ir vaidyba įtikinanti. Filmas apie merginos gyvenimą nuo pirmų dienų: sunkumus šeimoje, pirmą meilę, išdavystę ir praradimus. Yra ir šiek tiek fantastikos, kaip pasakaitė daugiau (bet vaikam nerodykit) biggrin.gif
L'amant (The lover) - Filmas apie jauną nepilnametę merginą, kuri pradeda romaną su vyresniu turtingu vyrą (veiksmas Indokinijoje ~1930). Dėl kultūros ir metų skirtumo poros santykiai yra pasmerkti žlugimui. Graži erotinė drama, rekomenduoju.

nedingo, juk paliko kirsten po to kai ji pasimylėjo su tuo vaikinuku vidury aikštės ar pievos.

surizikuosiu užsitraukti rūstybę (nes esu labai drąsus žmogus), bet prasmės ieškoti neverta, filmas labai prastas, sakyčiau priežastys galimos dvi, arba labai pablogėjo autoriaus psichikos būklė arba jis daro bele ką ir tą š... atiduoda žiūrovui, kuris vien iš inercijos rėkia, kad tai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 11 03, 18:18)
surizikuosiu užsitraukti rūstybę (nes esu labai drąsus žmogus), bet prasmės ieškoti neverta, filmas labai prastas, sakyčiau priežastys galimos dvi, arba labai pablogėjo autoriaus psichikos būklė arba jis daro bele ką ir tą š... atiduoda žiūrovui, kuris vien iš inercijos rėkia, kad tai gerai.

Nereikia taip nurašyt visko, nė už ką nepatikėčiau kaip pvz imant tą pradžią, kad režisierius šiaip sau atsitiktines nuotraukas ir vaizdelius iš googlo ką rado tą ir sumetė. Aišku kad prasmė yra, reikia tik pasianalizuot ir paskaityt.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 11 03, 18:18)

Kiekvieną nepatikusį filmą pavadinti š... visai nėra drąsu.
Dabar šiek tiek suprantu, kodėl taip pasipiktino tos, kurioms labai patiko "Drive" (dėl kurio, tiesa, tau visai pritariu, bet nors jis man nepatiko, suprantu, kuo galėjo patikti kitoms). O dėl "Melancholijos"- nesutinku, kad jis prastas filmas, nors aišku, kad daug kam toks gali nepatikti. Aš jame jokios prasmės neieškojau, bet jis labai patiko savo kuriama nuotaika, nelaimės nuojauta, vaizdais ir muzika, taip pat aktorių vaidyba. Nors pirma dalis galbūt galėjo būti trumpesnė, nes ji nieko labai svarbaus neparodė.
Atsakyti
susidomejau filmu "Altered States of Plaine" (2011). noreciau paziuret, tik nesuprantu ar jo dar nera niekur, ar tik as nerandu. gal kas matete?
Atsakyti
KinoKadras jau ir facebooke! Kviečiu jungtis čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2011 11 04, 12:14)
susidomejau filmu "Altered States of Plaine" (2011). noreciau paziuret, tik nesuprantu ar jo dar nera niekur, ar tik as nerandu. gal kas matete?

anksti ieskot,teks palaukt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 02, 23:26)
The way back - tikrais faktais paremtas filmas apie grupelę drąsių žmonių, pabėgusių iš Sibiro konclagerio, iškentusius speigą, alkį, sausrą, perėjusius Himalajus ir pasiekusius išvajotą laisvę. Nerealus filmas su nerealiais vaizdais. 10 balų  thumbup.gif

Man irgi sitas filmas patiko. Susimasciau kokios dideles gali buti zmogaus galimybes, norint pasiekti issavajotaja laisve.

Man dar patiko filmas Taken. Nebepamenu, kaip lietuviai isverte ta filma. Parodantis koks gali buti purvinas ir siaubingas pagrobtu zmoniu gyvenimas.
Atsakyti