Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Vakar pasižiūrėjau Gyvybės medis.

Pirmą kartą mačiau tokią meninio filmo išraišką. Bandžiau vis priskirti šį filmą tam tikram pobūdžiui, bet pirmą kartą supratau, kad matau naują sintezę - ezoterikos ir psichologijos, meditacijos ir apmąstymų, regiamo ir neregiamo, mikro ir makro visatos - įspūdinga idėja ir nepaprastas išpildymas. Bent jau man patiko.
Atsakyti
Žiūrėjau The skin i live in(2011) Oda, kurioje gyvenu- man patiko, toks neholivudinis, stiprus, kaip kažkuri sakė, šizovas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 02 lapkričio 2011 - 08:43
Jei žiūrite filmą visa šeima, tuomet tikrai patrčiau visiems kartu pasižiūrėti http://www.youtube.c...h?v=qHUhygdAZIw
Atsakyti
Rekomenduokit normalaus siužeto draminį/erotišką filmą. Šiandien turbūt žiūrėsiu Cruel Intensions. Kaip jums?
Atsakyti
The way back - tikrais faktais paremtas filmas apie grupelę drąsių žmonių, pabėgusių iš Sibiro konclagerio, iškentusius speigą, alkį, sausrą, perėjusius Himalajus ir pasiekusius išvajotą laisvę. Nerealus filmas su nerealiais vaizdais. 10 balų thumbup.gif
Atsakyti
Гусарская баллада thumbup.gif
Atsakyti
Zombieland (2009) - tikėjausi komedijos, bet nelabai juokinga buvo (nors gali būti, kad tik aš nesupratau juokų, nes skaičiau komentarų, kuriuose rašė: ,,juokiausi viso filmo metu'' laugh.gif ). Jei ne zombiai, kurių visiškai nemėgstu, gal visai ir neblogas būtų.

Män som hatar kvinnor / The Girl With Dragon Tattoo (2009) - kadangi knygos ne itin domina, pamaniau, kad reikia vieną dieną prisiruošti ir pažiūrėti filmą. Pradžia lėtokai ėjosi, bet kai įsivažiavo, tai visai įdomu pasidarė. Man gal tik nelabai pabaiga patiko (per didelis happy endas su ta Harieta), bet šiaip ir siužetas, ir aktoriai visai nieko. Reiks ir kitas dvi dalis pažiūrėti.

Hard Candy (2005) - juokingiausia tai kad jį įsijungiau tik žinodama filmo pavadinimą, tą pagrindinę nuotrauką (kur mergaitė raudonu džemperiu stovi) ir iš senų nuogirdų, kad filme pasakojama apie paauglę, norinčią prigauti pedofilą. Bet kad tai bus būtent tokio tipo filmas, nesitikėjau. Tikriausiai dėl to sunkiai ir įsivažiavau. Bet į pabaigą labai įtraukė. Įtaigus pasirodė, rekomenduoju amatyti, jei kas nematė. O pabaiga tai man iš viso sukrėtė. Nors ją buvo galima numanyti, bet vis tiek... Gaila pasidarė pagr. veikėjo blush2.gif O kalbant apie visą siužetą, tai manau, kad tikrovėj visai neblogai būtų vietoj kalėjimo kameros taikyti tokius metodus. Psichologinis smurtas labiau veiktų nei laisvės apribojimas, manyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Kongen av Bastoy/2010 "King of devils island"-puikus norvegu darbas su geru ivertinimu(IMDB 7,5).Filme parodomas nuteistu paaugliu gyvenimas saloje-kolonijoje XXa pradzioje,ju tarpusavio santykiai,draugyste,kova pries priziuretoju smurta ir patycias,pries ju mela.Kadangi tai neholivudinis kinas,tai veiksmas vyksta santuriai,bet itikinamai,su iki pat galo nenuspejamu siuzetu ir itampa.Kazkuo panasus i "Ondskan".
Atsakyti
interstate 60 seniai buvau bežiūrėjus komediją su gera mintim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 11 02, 23:10)

Hard Candy (2005) - juokingiausia tai kad jį įsijungiau tik žinodama filmo pavadinimą, tą pagrindinę nuotrauką (kur mergaitė raudonu džemperiu stovi) ir iš senų nuogirdų, kad filme pasakojama apie paauglę, norinčią prigauti pedofilą. Bet kad tai bus būtent tokio tipo filmas, nesitikėjau. Tikriausiai dėl to sunkiai ir įsivažiavau. Bet į pabaigą labai įtraukė. Įtaigus pasirodė, rekomenduoju amatyti, jei kas nematė. O pabaiga tai man iš viso sukrėtė. Nors ją buvo galima numanyti, bet vis tiek... Gaila pasidarė pagr. veikėjo blush2.gif O kalbant apie visą siužetą, tai manau, kad tikrovėj visai neblogai būtų vietoj kalėjimo kameros taikyti tokius metodus. Psichologinis smurtas labiau veiktų nei laisvės apribojimas, manyčiau rolleyes.gif

silpnų nervų žiūrovams nerekomenduojama.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 11 02, 17:49)
Rekomenduokit normalaus siužeto draminį/erotišką filmą. Šiandien turbūt žiūrėsiu Cruel Intensions. Kaip jums?

Man tai - nieko gero. Siulau originaluji varianta - Dangerous Liaisons (1988)

dar patike:

Lady Chatterley (2006)
Captives (1994)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 03 lapkričio 2011 - 08:31
QUOTE(solo @ 2011 11 02, 18:49)

pridedu dar prie rekomenduotu:
I am love
Damage (1992)
Papildyta:
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 11 03, 07:20)
silpnų nervų žiūrovams nerekomenduojama.

as siaubiaku negaliu ziuret. bet sitam viskas gerai susiziurejo - nieko gi ten nerodo labai nei drastisko, nei ziauraus
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2011 11 03, 02:40)
interstate 60 seniai buvau bežiūrėjus komediją su gera mintim  thumbup.gif

o tai kokia ta mintis?
Atsakyti