Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 31, 16:29)
Seagalo lygio šlamštas,

blink.gif cia dabar?
Atsakyti
jo, čia ir dabar. o kas tave ten sužavėjo?
Atsakyti
Daug kuom,2 kartus neziureciau jei nesuzavetu :)yra prasmes man dabar vardint?jusu nuomones nepakeisiu,pati liksiu prie savo.Izvelgiu jame viska ko nepamate Rasma,visko su kaupu.Ir Goslingas kietas,tik kietas ne kaip Stathamas ar Seagalas biggrin.gif Ir veiksmas ne kaip Fast and furious,vyksta letai,bet pasiekia tokia jega,kad buvo sunku momentais issedet kedeje is itampos.Pradedant kaip nufilmuota,kaip suvaidinta,kokia atmosfera sukurta,kokia muzika parinkta,viskas man aukstam lygyje ir labai patiko.Vienareiksmiskai mano filmas.Suvokiu,kad kazkam gali nepatikt,bet lygint su Seagalo slamstu gal too much,a unsure.gif ?
Atsakyti
Evelincik drinks_cheers.gif

Deklaruotinų daiktų nėra (2010)/ Rien à déclarer/ Nothing to Declare - pasakojimas apie prancūzų ir belgų muitininkus, stovinčius skirtingose barikadų pusėse, nekenčiančius vieni kitų ir vykančius atvirą Šaltąjį karą. Tai labai kokybiška, paprasta, tačiau gerai apgalvota, puikiai sukurpta ir iš tiesų komiška juosta, prisodrinta puikiu humoru, ne vienoje vietoje priversiančiu juoktis balsu. Šis filmas alsuoja senosioms prancūzų komedijoms būdingu ritmu ir tuo vidiniu žavesiu bei šarmu, kuris paperka nuo pat pirmųjų filmo kadrų. Nerealiai patiko!!!

Trys metrai virš dangaus (2010)/ Tres metros sobre el cielo/ Three Steps Above Heaven - romantinė drama apie geros mergaitės ir blogo berniuko meilę. Jungiau nesitikėdama visiškai nieko gero, bet filmas užkabino. Taip, jis saldokas, pamuilintas (ne veltui ispanai kūrė), nepateiks kažkokių staigmenų, tačiau šarmingi pagrindinių vaidmenų atlikėjai ir scenarijus, supynęs komedijos ir dramos žanrus bei nepagailėjęs geros romantikos dozės, padaro šį filmą tinkamu maloniai ir neįpareigojančiai peržiūrai. Filme pinasi intrigos, tėvų draudimai draugauti su blogais berniukais, greitis, muštynės, ekstremalūs pasivažinėjimai motociklu ir, žinoma, draugystė bei meilė, o ne itin žinomi, tačiau labai simpatingi pagrindinių vaidmenų atlikėjai María Valverde ir Mario Casas juostą daro artimą žiūrovui ir tarsi priverčia patikėti, jog ekrane matomas vaizdas tai iš tiesų vykstanti istorija.

Beje, primenu, kad Forum Cinemas šį 4dienį bus AČIŪ Kino diena bei vis dar galite registruotis kino meistro kovoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 31 spalio 2011 - 16:58
as Drive dar neziurejau - bet tikrai zadu ziuret, tik nezinau kada.
man dabar skaitadieniai, o kai skaitau, tai neziuriu filmu. ir atvirksciai smile.gif
Atsakyti
Tikrai ne too much, filmas labai prastas, kodėl turėčiau meluot, kad ne?
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 10 31, 14:56)
o iš kur atsisiuntėt?  blush2.gif

Aš www.filmai.in pažiūrėjau 4u.gif

QUOTE(Evelincik @ 2011 10 31, 16:33)
Daug kuom, 2 kartus neziureciau jei nesuzavetu  smile.gif

Antro karto neištverčiau, nes ir vieno buvo per daug biggrin.gif
Gaila laiko niekams, juolab filmui iš kurio nieko nelieka nei galvoje, nei širdyje ax.gif Kalbu ir už vyrą, nes jam irgi visiškai nepatiko.

QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 31, 17:15)

Visiškai mano pritarimas drinks_cheers.gif

Žinot ką man priminė šis filmas?Fragmentą iš komedijos su R. Atkinson "Pono Byno atostogos", kuriame rodė berods Kanų festivalį ir jam pristatytą filmą biggrin.gif Scena, kai rodo filmą: visa salė žiovauja, o pats filmo režisierius sužavėtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 31, 17:15)

o jus pastebit operatoriu darba, garso rezisieriu pastangas? ispaust akimirkas, kurios vau jau savo vaizdu buna. prastas filmas neturi nieko net panasaus, kas siam filme buvo. prastas tai tep lep ir filmas.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 31, 19:15)

O kodėl turėtumėt taip aktyviai grūsti savo nuomonę? hihihi.gif
Atsakyti
kaip bebūtų keista mano vyras, kuris tokių filmų gerbėjas, sakė, kad kažką kvailesnio būtų sunku surast, cituoju: du kartus susimušė, du kartus pavakarieniavo, o kodėl taip darė ir ką tuo norėjo pasiekti, nesupratau. Aš pati, deja, nulūžau dar neįpusėjus, nors jau iš pirmų minučių supratau, kad reikalas gan beviltiškas. nuo to laiko labai nebemėgtu goslingo, nors kituose filmuose jis man nieko blogo ir nepadarė.

Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 31, 18:41)
o jus pastebit operatoriu darba, garso rezisieriu pastangas? ispaust akimirkas, kurios vau jau savo vaizdu buna. prastas filmas neturi nieko net panasaus, kas siam filme buvo. prastas tai tep lep ir filmas.

na žiūrint, kas tokio pretenzingo slypi po tais pastebėjimais? be to pastebėjimas kažin ko dar neliudija apie gerą kiną (nors šiuo atveju, kad ir kaip laužyčiau galvą, nelabai suvokiu, ką tame filme sugebėjote pastebėti, kad lygiam kelyje pralaviravo pro 4 mašinas ar du kartus su peiliu rankos venas prapjovė?). Elementarus pavyzdys Melancholija, kaip pretenzingai pateikti absoliutų šlamštą arba kaip aš sakau iš serijos "apgaukim žiūrovą". O yra nepasiekusių viršūnių filmų, kuriuose galima išskirti tarkim garso režisierių darbą, nors pats filmas gal ir nėra vertas metų filmo apdovanojimo, tačiau čia ne tas atvejis. Prastas filmas nebūtinai tep lep ir turim Wrong turn 4 (nors prisipažinsiu žiūrėjosi geriau biggrin.gif).
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 31, 18:53)
kuris tokių filmų gerbėjas,

kokiu tokiu?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 31, 18:43)
O kodėl turėtumėt taip aktyviai grūsti savo nuomonę?  hihihi.gif

nu nieko sau, aš savo nuomonę tik išsakiau, t.y pritariau Rasmai, kuri išsakė savo nuomonę, tada atbėgote jūs ir ėmėte drabstytis putomis, na o aš kaip išskirtinai skorpioniškos natūros žmogus, negaliu susilaikyti nepamojavus kaulu prieš greitų ir įsiutusių šunų gaują.
Papildyta:
QUOTE(Evelincik @ 2011 10 31, 18:55)
kokiu tokiu?

atsiųsiu į a.ž. koordinates, kad galėtumėte išsiaiškinti tarpusavyje.
Atsakyti