Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 30, 13:24)
Per LNK wink.gif Aš asmeniškai nesu mačiusi.

Katilina , o tu mačiusi Mergina su perlo auskaru? Ar vertas dėmesio?  g.gif  Mano draugė studijavo anglų k. filologiją, tai pamenu kaip vos neužsimušdama ieškojo knygos.  biggrin.gif

man patiko ir knyga ir filmas,tikrai verti demesio
Atsakyti
Tiesa, vakar pažiūrėjau Time to kill, pakankamai neblogas, kas mėgsta Amerikos teismo procesus, vaidina vien žvaigždės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 30, 15:38)

paziurejau,kokybe pakenciama.Kaip pramoginis,fantastinis filmas visai patiko,uz ideja 10 balu,yra aisku neatitikimu,minusiuku visokiu,bet labai smarkai nekliude megautis filmu .Tik labai jau nuspejamas ax.gif
Atsakyti
si savaitgali teko net dviejuose filmuose apsilankyti ir galiu pasakyti stai ka:

Trys muskietininkai- lengvo turinio filmas, kuriame nemazai veiksmo, autentiska aplinka, grazus rubai bei aktoriai. Siuzetas kaip ir priklauso herojams- muskietininkams smile.gif gelbsti pasauli, Prancuzija, isimyli, kovoja vardan meiles ir garbes. penktadienio vakarui, kad neapsunkiti saves sis filmas pats tas, o dar pagrindinis aktorius visai neblogas vaikis ax.gif smile.gif

Ikalinti laike- futuristinis filmas, kurio pagrindinis akcentas- Justinas Timberlake'as. Idomiai "padarytas", bet nusprendziau jog filmai apie senove man daug mielesni nei apie ateiti smile.gif
Atsakyti
man In time taip lengvai susižiūrėjo, neerzino.
Atsakyti
All the good things - pradzia labai gerai ziurejosi. nuo pat pradziu kilo kazkokia itampa, jautesi, kad kazkas negero bus. taciau nuo vidurio pradejo atsibost.. charakteriai sukurti gan nestiprus ir net nesinori ju gvildent paciai. toks nedadarytas filmas man.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 31, 14:25)
man In time taip lengvai susižiūrėjo, neerzino.

na taip, lengvo turinio filmas, tik tikrai nuosirdziai nusistebejau, kad Timberlake'as gana gerai vaidina
Atsakyti
agha, vyras atsisakė žiūrėt vien dėl jo, po to gailėjosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 31, 13:41)
All the good things - pradzia labai gerai ziurejosi. nuo pat pradziu kilo kazkokia itampa, jautesi, kad kazkas negero bus. taciau nuo vidurio pradejo atsibost.. charakteriai sukurti gan nestiprus ir net nesinori ju gvildent paciai. toks nedadarytas filmas man.

All good things
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 31, 13:21)
agha, vyras atsisakė žiūrėt vien dėl jo, po to gailėjosi  biggrin.gif
Papildyta:

All good things

oi, rimtai, klaidu priveliau smile.gif
Atsakyti
Su vyru vakar temoje gerų atsiliepimų sulaukusį Drive (2011) - mano turbūt bus vienintelis toks prastas atsiliepimas, bet filmas visiška tragedija..likus 15 min. iki pabaigos palikau vyrą iškankinti filmą iki galo, o pati nuėjau miegoti. Šįryt pabaigą įsijungiau, tai pabaiga afigiena...akis į dangų užvertęs mašiną užsiveda..prasminga kaip tai.. smile.gif Aš asmeniškai pusę filmo prasijuokiau, kad filmas - veiksmo kategorijoje biggrin.gif O imbd rašoma drama-trileris g.gif Nei veiksmo, nei trilerio, nei dramos...Didesnės nykybės ir beprasmybės paskutiniu metu nemačiau ax.gif Teisybė ta, kad pagrindinis aktorius amžinai kvailą šypsenėlę įjungęs bando būti 'kietas' smile.gif O to kietumo..kaip pažiūrėti - aš jo nemačiau g.gif Tiesa, kad į kaukolę lifte koja įlipo, kitam matyt į aortą su karnizu pataikė ir t.t. - bent man įspūdžio nepadarė....Visgi tie reitingai ne man, nesupratau kuo geras šis filmas ax.gif
Atsakyti
Human trafficking - žiauri realybė apie prekybą žmonėmis. Visą laiką įtampoje sėdėjau. Baisu kai pamatai ką turi iškęsti tos naivios paauglės susiviliojusios "modelio" karjera arba net vaikai, kuriuos tiesiogine ta žodžio prasme pavagia ir parduoda....

Soul surfer - filmas paremtas tikrais faktais. Apie merginą, kuriai banglentė buvo neatsiejama gyvenimo dalis, kol ryklys nenuplėšė jai rankos. Tačiau ji rado savyje jėgų atsitiesti ir nepasiduoti. Man visai patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2011 10 31, 15:44)
Su vyru vakar temoje gerų atsiliepimų sulaukusį Drive (2011) -

o iš kur atsisiuntėt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 10 31, 15:44)
Su vyru vakar temoje gerų atsiliepimų sulaukusį Drive (2011) - mano turbūt bus vienintelis toks prastas atsiliepimas, bet filmas visiška tragedija..likus 15 min. iki pabaigos palikau vyrą iškankinti filmą iki galo, o pati nuėjau miegoti. Šįryt pabaigą įsijungiau, tai pabaiga afigiena...akis į dangų užvertęs  mašiną užsiveda..prasminga kaip tai.. smile.gif Aš asmeniškai pusę filmo prasijuokiau, kad filmas - veiksmo kategorijoje biggrin.gif O imbd rašoma drama-trileris g.gif Nei veiksmo, nei trilerio, nei dramos...Didesnės nykybės ir beprasmybės paskutiniu metu nemačiau ax.gif Teisybė ta, kad pagrindinis aktorius amžinai kvailą šypsenėlę įjungęs bando būti 'kietas' smile.gif O to kietumo..kaip pažiūrėti - aš jo nemačiau g.gif Tiesa, kad į kaukolę lifte koja įlipo, kitam matyt į aortą su karnizu pataikė ir t.t. - bent man įspūdžio nepadarė....Visgi tie reitingai ne man, nesupratau kuo geras šis filmas ax.gif

visiškai pritariu, Seagalo lygio šlamštas, ir aš nesuvokiu ką žmonės jame įžvelgia? na bet būna ir blogiau, kitiems patinka Brave Heart, o štai knygoje 1000 filmų, kuriuos turi pamatyti per savo gyvenimą yra įtrauktas Žmonių vaikai lotuliukas.gif

Ducky, yra linkomanijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinas.rozz: 31 spalio 2011 - 15:30