Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 30, 11:04)
Man patinka filmai, kur rodomi psichologinių problemų turintys herojai.

Pagalvojau, kad tau galėtų patikti The good life (2007).

Aš su keliom senienom:

Play Misty for me (1971). Pirmas Clinto Eastwoodo filmas apie populiarų radijo laidų vedėją, kuris susipažįsta su moterim, o ši pasirodo esanti tikra psichopatė, niekaip nenorinti jo paleisti. Visai nieko filmas, ypač kaip debiutas, kažkiek priminė vėliau sukurtą "Fatal attraction". Vietomis privertė pasinervuoti, nes ta psichopatė labai gerai ir įtikinamai suvaidinta.

About last night... (1986)- labai neblogas filmas apie dviejų jaunų žmonių santykius, kai vienos nakties nuotykis perauga į kai ką rimtesnio. Man jis pasirodė labai tikroviškas, dauguma situacijų (bandymas gyventi kartu, noras, bet nemokėjimas būti pora, įsipareigojimų baimė ir pan.) realios ir pažįstamos. Patiko ir abu pagrindiniai aktoriai, ypač Demi Moore, kurią šiaip net nelabai mėgstu.

Sneakers (1992). Apie grupelę profesionalių įsilaužėlių, kurie samdomi patikrinti, ar saugūs yra bankai ir kitos panašios bendrovės. Smagus darbas pavirsta pavojingu nuotykiu, kai viena valdžios agentūra pasamdo juos pavogti dėžutę, kurioje, kaip vėliau paaiškėja, yra prietaisas, nulaužiantis bet kokius kompiuterių kodus. Patiko man filmas, pakankamai protingas, bet ne per daug rimtas, su nemažai humoro ir visu būriu gerų aktorių.
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2011 10 30, 11:46)
rytoj per LNK 23:35 rodys filmą Amaya su Mamontovu. Kas matėt? Ar vertas dėmesio filmas?

man visiska nesamone. kai is s nori ispasut kazka super kruto.

Lars and the real girl - labai patiko. Ir originalus, ir linksmas, ir liudnas smile.gif Visko ko reik is filmo smile.gif

The Magdalene sisters- istorija jautri, filmas is tu, kur norisi nuvaryt ir issaiskint jiems viska ka negerai daro. Taciau kaip filmas man jis nelabai..
Atsakyti
o mane sis sudomino,sian per tv3 rodys,gal kas tures nuomoniu,ar verta ziuret:Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus ?
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 10 30, 12:01)
Pagalvojau, kad tau galėtų patikti The good life (2007).

Šitas jau laukia eilėje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 10 30, 13:11)
o mane sis sudomino,sian per tv3 rodys,gal kas tures nuomoniu,ar verta ziuret:Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus ?

Žiūrėti verta, bet ar patiks- jau kitas klausimas. smile.gif
Aš tai net nežinau, ar man patiko. Kiek neįprastas filmas.
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 10 30, 12:11)

Per LNK wink.gif Aš asmeniškai nesu mačiusi.

Katilina , o tu mačiusi Mergina su perlo auskaru? Ar vertas dėmesio? g.gif Mano draugė studijavo anglų k. filologiją, tai pamenu kaip vos neužsimušdama ieškojo knygos. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 30 spalio 2011 - 12:26

oo, apie fotografija smile.gif sitas sudomino ir mane. nors is trailerio tai kazkiek abejoju, ar geras.. o kuria val rodys? nematau tv3 programoj siandien g.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 30, 12:25)
oo, apie fotografija smile.gif sitas sudomino ir mane. nors is trailerio tai kazkiek abejoju, ar geras.. o kuria val rodys? nematau tv3 programoj siandien  g.gif

Per LNK rodys 22:45 val.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 30, 13:22)
Šitas jau laukia eilėje wink.gif

O, tai kai pažiūrėsi, parašyk. Neprisimenu, kad kas nors temoj apie jį būtų atsiliepęs, bet man jis labai patiko.

"Mergina su perlo auskaru" irgi patiko, lėtas, gražus filmas, aktoriai geri. O dar jei patinka pats dailininkas... Bet žinau žmonių, kuriuos šis filmas tiesiog pakerėjo. Man taip nebuvo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 30 spalio 2011 - 12:35
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 30, 12:09)

Lars and the real girl - labai patiko. Ir originalus, ir linksmas, ir liudnas smile.gif Visko ko reik is filmo smile.gif

drinks_cheers.gif visiškai

šitą aš irgi nužiūrėjus buvau reiks pažiūrėt bent pradžią, gal užkabins smile.gif

o dėl Amaya ačiū merginos už nuomones, manau ir man jis nepatiks, retai kada sudomina tokie pričiuožę filosofiniai filmai cool.gif

mergina su perlo auskaru man visai nieko filmas, žiūrėt tikrai galima, toks pasaką primenantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 10 30, 13:23)
Žiūrėti verta, bet ar patiks- jau kitas klausimas.  smile.gif
Aš tai net nežinau, ar man patiko. Kiek neįprastas filmas.

aisku,toks pagal nuotaika ir na liubitelia smile.gif

QUOTE(katilina @ 2011 10 30, 13:30)
kuriuos šis filmas tiesiog pakerėjo. Man taip nebuvo.  smile.gif

drinks_cheers.gif gal kiek pernelyg neigiamai nuskambejo mano zodziai pries tai apie mergina su perlo auskaru.Bet as buvau suklaidinta treilerio,zadancio nu tooooki jau jausminga filma,o susiziurejo kazkaip labai sausai,be emociju,gerai perteikta ta atmosfera,geri aktoriai,tik ju vaidyba siam filme ,mano nuomone,ne pati geriausia
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 10 30, 11:23)
o piratuose maciau angliskas TS yra (apie In time cia  as)

radau ir online:

http://filmix.net/tr...-time-2011.html
Atsakyti