QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 30, 11:04)
Man patinka filmai, kur rodomi psichologinių problemų turintys herojai.
Pagalvojau, kad tau galėtų patikti The good life (2007).
Aš su keliom senienom:
Play Misty for me (1971). Pirmas Clinto Eastwoodo filmas apie populiarų radijo laidų vedėją, kuris susipažįsta su moterim, o ši pasirodo esanti tikra psichopatė, niekaip nenorinti jo paleisti. Visai nieko filmas, ypač kaip debiutas, kažkiek priminė vėliau sukurtą "Fatal attraction". Vietomis privertė pasinervuoti, nes ta psichopatė labai gerai ir įtikinamai suvaidinta.
About last night... (1986)- labai neblogas filmas apie dviejų jaunų žmonių santykius, kai vienos nakties nuotykis perauga į kai ką rimtesnio. Man jis pasirodė labai tikroviškas, dauguma situacijų (bandymas gyventi kartu, noras, bet nemokėjimas būti pora, įsipareigojimų baimė ir pan.) realios ir pažįstamos. Patiko ir abu pagrindiniai aktoriai, ypač Demi Moore, kurią šiaip net nelabai mėgstu.
Sneakers (1992). Apie grupelę profesionalių įsilaužėlių, kurie samdomi patikrinti, ar saugūs yra bankai ir kitos panašios bendrovės. Smagus darbas pavirsta pavojingu nuotykiu, kai viena valdžios agentūra pasamdo juos pavogti dėžutę, kurioje, kaip vėliau paaiškėja, yra prietaisas, nulaužiantis bet kokius kompiuterių kodus. Patiko man filmas, pakankamai protingas, bet ne per daug rimtas, su nemažai humoro ir visu būriu gerų aktorių.