Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Elzė @ 2011 09 12, 22:50)
oi kokia gerą temą atradau. Tik pažiūrėjau, kad čia labai rimtus žiūrite. Aš norėjau pažiūrėti, gal kokių komedijų rekomendacijų yra? Kiek čia paskutiniu metu bandžiau žiūrėti, tai vis perjungdavau. Arba nebesupratu dabartinio jumoro, arba nieko gero nebeužtinku.  unsure.gif

Death becomes her (1992)
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 09 13, 10:45)
Kito tokio šlamšto kaip Hall Pass dar gerai paieškoti reikia.

ne visi žiūri rimtus filmus tongue.gif
Atsakyti
nerimtas filmas nereiškia, kad yra blogas filmas, būna ir gerų komedijų, bet būtent šita yra visiškai nejuokinga ir neįdomi, todėl ir parašiau šlamštas.
Atsakyti
Troubled water - Jan išeina iš kalėjimo po n metų ten praleistų dėl vaiko pagrobimo. Bando kabintis į gyvenimą, įsidarbina vargoninku bažnyčioj (vargonų muzika padaro filmo garso takelį tikrai įspūdingą). Bažnyčioj jį atpažįsta pagrobto vaiko motina. Kaip joks kitas filmas man šis sukėlė labai dviprasmiškus jausmus - motinos akimis žiūrint Jan yra baisiausias monstras Žemėje, stebint jo paties gyvenimą jis tik paprastis žmogelis bandantis atsitiesti po jaunystėje padarytos klaidos. Ne vienoj vietoj istorija pasisuka kitaip nei tikiesi, viskas labai gražiai supainiota. Superinis filmas, labai rekomenduoju.
Fish tank - filmas apie paauglę Mia, kurios žiaurią kasdienybę (niekaip neišsiblaivančią motiną, nesutarimus su bendraamžiais ir apskritai gyvenimą tokioje aplinkoje) savotiškai pakeičia naujas mamos draugas, paskatinęs jos motiną susitvarkyti ir pačią Mią siekti svajonės - šokti. Viskas taip gražiai happy endu nepasibaigia, nes naujasis draugas kelis faktus apie save buvo nutylėjęs. Labiausiai patiko pagrindinės aktorės vaidyba, o ir pats filmas visai vertas dėmesio.

Beje, tai kaip jums naujasis Dangerous Method IMDb? Pažiūrėkit treilerį, aš dar tokios K. Knightley nemačius biggrin.gif Filmo dekoracijos, aplinka atrodo wow, bet apskritai netikiu kad kas nors gero iš to filmo bus, labai jau jį tarkuoja kritikai (Knightley vaidybą taip pat).
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 09 13, 10:45)
Kito tokio šlamšto kaip Hall Pass dar gerai paieškoti reikia.
drinks_cheers.gif Tikrai kad nieko doro iš to filmo, neverta gaišt laiko.
Atsakyti
Man ir Bad teacher nelabai patiko. Kazkaip labai jau holivudiskas filmas, tik tiek, kad garsi aktore vaidina- daugiau nieko nemaciau tame gero. Na, bet skonis subjektyvus, del jo gincytis negalima. ax.gif
Atsakyti
Man is komediju tai Hangover ir Horrible bosses thumbup.gif
Atsakyti
aciu atsakiusioms. bandysiu paziureti. As tai isvis galvoju, kad reiketu kokiu senu susirasti, net kiek bandziau cia tu naujienu paziureti, nu visiskas slamstukas. Arba as per sena tokiam jumorui jau, arba dar nedaaugau g.gif biggrin.gif

O is tokiu rimtesniu, tai sia savaite per tv labai susidomejus ziurejau Duburys (lietuviskas) filma. Lyg 2009m jis, rodytas kine. Man laabai patiko. Isvis kazkaip nostalgiskai as i tuos laikus ziuriu. Pvz Balkona ziurejau kokius 3 kartus (jei ne daugiau ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 09 13, 14:53)
As tai isvis galvoju, kad reiketu kokiu senu susirasti

Be abejo. Sakau, paveiziek Death becomes her. Dar siulau Dirty Rotten Scoundrels (1988), Big (1988), The War of the Roses (1989), Ferris Bueller's Day Off (1986), Girls Just Want to Have Fun (1985).

Aisku, cia skonio reikalas, ar patiks; gal ir man kai kurie nepatiktu, jei dabartinio amziaus budama paziureciau, bet jau dabar nebegaliu objektyviai vertinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 13 rugsėjo 2011 - 14:09
QUOTE(Fanfanė @ 2011 09 13, 12:35)
Troubled water - Jan išeina iš kalėjimo po n metų ten praleistų dėl vaiko pagrobimo. Bando kabintis į gyvenimą, įsidarbina vargoninku bažnyčioj (vargonų muzika padaro filmo garso takelį tikrai įspūdingą). Bažnyčioj jį atpažįsta pagrobto vaiko motina. Kaip joks kitas filmas man šis sukėlė labai dviprasmiškus jausmus - motinos akimis žiūrint Jan yra baisiausias monstras Žemėje, stebint jo paties gyvenimą jis tik paprastis žmogelis bandantis atsitiesti po jaunystėje padarytos klaidos. Ne vienoj vietoj istorija pasisuka kitaip nei tikiesi, viskas labai gražiai supainiota. Superinis filmas, labai rekomenduoju.
Fish tank - filmas apie paauglę Mia, kurios žiaurią kasdienybę (niekaip neišsiblaivančią motiną, nesutarimus su bendraamžiais ir apskritai gyvenimą tokioje aplinkoje) savotiškai pakeičia naujas mamos draugas, paskatinęs jos motiną susitvarkyti ir pačią Mią siekti svajonės - šokti. Viskas taip gražiai happy endu nepasibaigia, nes naujasis draugas kelis faktus apie save buvo nutylėjęs. Labiausiai patiko pagrindinės aktorės vaidyba, o ir pats filmas visai vertas dėmesio.

Beje, tai kaip jums naujasis Dangerous Method IMDb? Pažiūrėkit treilerį, aš dar tokios K. Knightley nemačius biggrin.gif Filmo dekoracijos, aplinka atrodo wow, bet apskritai netikiu kad kas nors gero iš to filmo bus, labai jau jį tarkuoja kritikai (Knightley vaidybą taip pat).
drinks_cheers.gif Tikrai kad nieko doro iš to filmo, neverta gaišt laiko.

o " Traubled water" cia sis filmas?
http://kinozal.tv/de...s.php?id=833245
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2011 09 13, 15:39)
o " Traubled water" cia sis filmas?
http://kinozal.tv/de...s.php?id=833245

Taip, tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2011 09 12, 21:12)
The Help rusiskai kol kas nera, nes dar labai sviezias filmas. La nana rusu kalba yra
kinozal.tv
rutracker.org
rutor.org
torrent.lt
Taip pat ir Guzaarish yra rusu kalba.

Ačiū, Lexa! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 09 10, 22:43)
Čia juk mano nuomonė, vadinasi galiu ją išsakyti garsiai rolleyes.gif O kad mūsų skoniai kardinaliai skiriasi pastebiu nebe pirmą kartą 4u.gif

O kas sako, kad negali?
Beje, mūsų nuomonės dažnai netgi labai sutampa, ne tik kardinaliai skiriasi. smile.gif

QUOTE(Masako @ 2011 09 11, 10:39)
:Katilina, buciau labai nustebus, jei tau butu patikes tas Insidious biggrin.gif Bet tai neimanoma, zinojau 100 proc. smile.gif

biggrin.gif
QUOTE(Elzė @ 2011 09 12, 22:50)
oi kokia gerą temą atradau. Tik pažiūrėjau, kad čia labai rimtus žiūrite. Aš norėjau pažiūrėti, gal kokių komedijų rekomendacijų yra? Kiek čia paskutiniu metu bandžiau žiūrėti, tai vis perjungdavau. Arba nebesupratu dabartinio jumoro, arba nieko gero nebeužtinku.  unsure.gif

Reikėjo pavardinti, kokie nepatiko, tada būtų lengviau orientuotis. Sunku su tom komedijom, kažkaip paskutiniu metu nedaug gerų mačiusi. Iš ne taip seniai matytų man patiko Ghost town(2009), The sure thing(1985), The wedding date(2005), Miss Pettigrew lives for a day(2008).
Atsakyti