Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Pažiūrėjau ir aš The tree of life. Net nežinau, ką ir galvoti. Nusibodo jis man, tiesą sakant, antroj pusėj jau ėmiau dūsauti, norėdama, kad greičiau baigtųsi. Nepalietė manęs šis filmas. Gal kiek ir supratau, ką norėjo pasakyti režisierius, bet man tos scenos iš šeimos gyvenimo ir gamtos bei kosmoso vaizdai kažkaip visai nesisiejo. Pagalvojau, kad geriau jis būtų sukūręs atskirą dokumentinį filmą su panašiais vaizdais ir juos lydinčiomis žmogaus mintimis apie gyvenimą ir egzistavimą. O dabar, ką tik pabaigus, man labiausiai įstrigęs dalykas- Pitto vaidinamo personažo elgesys su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 27, 15:57

[url=http://www.kinokadras.lt/2/post/2011/10/viena-diena-2011-one-day.html)
Viena diena (2011)/ One Day[/url] - ne itin didelio dėmesio vertas filmas, sukurtas kai kur paskubant, palopant skyles ir klijuojant ne itin vykusius momentus bei bandant paslėpti po jais atsiveriančias prarajas. Labai patiko nuostabiai tarpuavyje derantys pagrindiniai aktoriai Anne Hathaway ir Jim Sturgess bei jų poelgių ir išvaizdos kaita laike, tačiau pats filmas man vis tiek atrodo eilinė vidutinybė.

Mano akimis - mažiau nei vidutiniškas.
Skaičiusiems romaną filmas turėtų pasirodyti apskritas nesusipratimas, o neskaičiusiems... Pakeistos veiksmo vietos, siužetas rodosi padrikas, kartais tiesiog nesupranti, kas ta Ema ir Deksteris, kokio velnio blaškosi ir ko vienas iš kito nori. Myli-nemyli? Nori-nenori?
Romanas man patiko, deja, ekranizacijai rašyčiau penkis balus iš dešimties.

Beje, Anne H. vaidyba patiko smile.gif Ir tiko čia, mano akimis, nors britai uuu, kaip suvartė jos šiaip ne taip išmoktą britišką akcentą biggrin.gif
Atsakyti
Hachi: A Dog's Tale - filmas apie suns meile zmogui. Verkiau, o vyras iskart uzsimane akitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2011 10 28, 09:52)
In Time / Įkalinti laike - neblogas filmas, man patiko. 9/10
Šiokia tokia recenzija čia.

gal žinai, kur galima rasti?
Atsakyti
Norejos kazko senobinio,pasirodo nesu macius Girl with a pearl earing Atvirai pasakius,nelabai apzavejo .Visu pirma,tai Johansson su nesuprantama veido israiska,isvaizda jos puikiai tiko siam vaidmeniui,bet tk tiek.o ir pats C.Firth irgi nekazka siam filme parode,po zmonos padu sedintis nevykelis ,o ne dydis tapytojas

Kiti 2 perziureti vieno rezisieriaus filmai padare kur kas geresni ispudi

Je vais bien, ne t'en fais pas
Lili grizusi po atotstogu,namie neranda savo dvynio brolio,Loiko.Po barnio su tevu,jis pasiemes savo gitara,isejo is namu ir nebegrizo.Tevai gan keistai elgiasi ir nieko nesako Lili,del ko buvo tas barnis taip ir neaisku.Lili,turinciai stipru rysi su broliu,labai neramu,ir ji susiruosia pati jo ieskot.
Va toks ,visai originalumu nepasizymintis,lyg ir detektyvine istorija zadantis,pateiktas aprasymas.Taciau prancuzai moka paprasta siuzeta pateikt graziai,skoningai ir kitaip.Jei prie sirdies labai letos,giliai kapstancios ir analizuojancios seimos santykius dramos,tai tiks ir si.Pakako ir intrigos,pabaigoj buvau nustebinta

Welcome Bilal,17 metu berniukas,imigrantas is Irako,meiles jausmo vedinas,sukore ilga ir sunku kelia iki Kale.Iki susitikimo su savo mylimaja beliko 32 km Lamanso sasiaurio.kaip ji iveikt,jei net dorai plaukt nemoki?
Sunku Kale tokiem kaip Bilal,o ju, tokiu likimo broliu ,ten begales,ner kur nakvot,nusipraust,Kale gyventojai neileidzia net i parduotuves maisto nusipirkt,o policija draudzia savanoriam maitint nelegalus.Atsirado tik vienas zmogus,Simon,plaukimo treneris,kuris nebijo visuomenes ir policijos,ir turedamas savo asmeniniu problemu,randa drasos ir noro padet berniukui.
Nelengvas filmas apie meile,kai vienas tingi pereit gatve del mylimos moters,o kitas pasiruoses plaukt 10 valandu lediniam vandeny ...........

Beje,jei ka domina Zviagincevo filmas Elena,tai rodys per tv greitu laiku
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 29, 12:36)
gal žinai, kur galima rasti?

sito gal dar anskti ieskot internete g.gif
Atsakyti
Taip, In Time, galima tik kine dabar pasižiūrėti :>
Atsakyti
turėjau mažytę viltį, kad jau kas kur bus atkapstęs sad.gif
Atsakyti
I Don't Know How She Does It (2011) - labai nekoks filmas, nuobodus, neįdomus ir visaip kaip nekoks.. doh.gif bet ko galima buvo tikėtis iš filmo su S.J.Parker biggrin.gif . Istorija apie eilinės moters gyvenimą, kuri bando visur suspėt, derint šeimą ir karjerą, turbūt 90proc. niujorkiečių tokiu ritmu gyvena, o pabaiga tai vapše banalybė doh.gif

Sleeping Beauty (2011) - nepatiko šis filmas irgi. Nesupratau ką norėjo režisierius tuo filmu pasakyt, nebent kokių gyvenime iškrypėlių būna blink.gif

Rio (2011) - labai spalvingas, nuotaikingas filmukas apie papūgiukus thumbup.gif Mano dukrai labai patiko smile.gif
Atsakyti
paziurejau One day.Pffffff.....kokio velnio jai reikejo mirt? Hudson neseniai mire,daabar Hathaway.Romantines komedijos,o jos cia mirsta visos is eiles doh.gif
Atsakyti
tuoj pat einu žiūrėt, man dabar verksmingos melodramos pats tas biggrin.gif
Atsakyti
Desert flower - apie mergaitę iš Somalio iškentusią siaubingą apipjaustymo ritualą, pabėgusią į Angliją ir tapusią sėkmingu modeliu. Labai seniai skaičiau knygą, bet filmas irgi privertė išspausti ašarą. Jau nesitikėjau kad rodys kaip vyko tas žiaurus ritualas unsure.gif
Atsakyti