Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Beje, merginos ar esate dalyvavusios "Pasakos" kino kovose, arba nuo vakar prasidėjusiose Kino meistro kovose FC? Kokie įspūdžiai (kaip dalyvių ir kaip žiūrovių)?

Visai norėčiau sudalyvauti g.gif
Atsakyti
Tadas Blinda. Pradžia (2011) - kadangi ėjau į filmą kažko ypatingo nesitikėdama, tai labai ir nenusivyliau. Toks gan eilinis filmas, nors atkreipiant į tai, kad tai yra lietuvių kurtas filmas, tikrai gerą įspūdį paliko kokybė (net nežinau, ar tiksliai išsireiškiau). Buvo tikrai ir linksmų vietų, ir gerai vaidinusių aktorių, bet lygiai tiek pat buvo ir absurdiškų, netgi kvailų scenų. Pvz. toji, kai T. Blinda šaukė: aš galiu kvėpuoti doh.gif Pernelyg dirbtina. Ai, va, kas dar užkliuvo. Kad filme panaudotas dialogas iš Blindos alaus reklamos doh.gif Nors numanau, kad tai galėjo įeiti į rėmėjo reikalavimus: jums pinigai, mums reklama. Na, žiūrėti galima, bet kad būtų labai patikę, nepasakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 10 27, 17:31)
Tadas Blinda. Pradžia (2011) - kadangi ėjau į filmą kažko ypatingo nesitikėdama, tai labai ir nenusivyliau. Toks gan eilinis filmas, nors atkreipiant į tai, kad tai yra lietuvių kurtas filmas, tikrai gerą įspūdį paliko kokybė (net nežinau, ar tiksliai išsireiškiau). Buvo tikrai ir linksmų vietų, ir gerai vaidinusių aktorių, bet lygiai tiek pat buvo ir absurdiškų, netgi kvailų scenų. Pvz. toji, kai T. Blinda šaukė: aš galiu kvėpuoti  doh.gif Pernelyg dirbtina. Ai, va, kas dar užkliuvo. Kad filme panaudotas dialogas iš Blindos alaus reklamos  doh.gif Nors numanau, kad tai galėjo įeiti į rėmėjo reikalavimus: jums pinigai, mums reklama. Na, žiūrėti galima, bet kad būtų labai patikę, nepasakyčiau.

va va, man tie bajeriukai is reklamu ar Pakso gyvenimo tai visai nesusiziurejo..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 27, 16:41)
va va, man tie bajeriukai is reklamu ar Pakso gyvenimo tai visai nesusiziurejo..

o kas čia dabar? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(melana @ 2011 10 27, 20:53)
o kas čia dabar?  blink.gif

nu tas "tapsnojau" komentaras filme.. vee
Atsakyti
QUOTE(FUJI @ 2011 10 26, 10:17)
Sveiki.gal kas nematet trumpo filmuko(multikas) SINTEL.Trunka 14 min.,o IMDB lygtai7,8.Yra youtube uz dyka anglu kalba, o filmai in - rusu.Manau,savo mintim nepaliks abejingu...

SINTEL superinis filmukas http://www.youtube.c...h?v=rO0yXC0oyIA
o cia dar vienas
http://www.youtube.c...h?v=I17_5nrrKik
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 10 26, 10:12)
Paranormal activity 3 pasieke stadija,kai jau nebebaisu,o darosi juokinga  smile.gif

Bent įdomu, galvoju ar verta siustis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 27, 20:04)
nu tas "tapsnojau" komentaras filme.. vee

nu joo, tos nuvalkiotos frazės tai įsivaizduoju kaip ne į temą turėjo žiūrėtis doh.gif

aš per tv kada pažiūrėsiu tą filmą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2011 10 27, 23:23)
nu joo, tos nuvalkiotos frazės tai įsivaizduoju kaip ne į temą turėjo žiūrėtis doh.gif

aš per tv kada pažiūrėsiu tą filmą  cool.gif

eik eik i kino teatra biggrin.gif vaizdai tai verti buti paziureti dideliam ekrane smile.gif as tai nesu labai nusivylus tuo filmu, man kazkiek ir patiko smile.gif
Atsakyti
In Time / Įkalinti laike - neblogas filmas, man patiko. 9/10
Šiokia tokia recenzija čia.
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2011 10 27, 21:24)
Bent įdomu, galvoju ar verta siustis? g.gif

vakar žiūrėjau wink.gif tai kaip... nu įdomu gal visai. Aišku nebestebina niekuo jie ten, bet būna ir blogiau. Žinoma su pirma dalim nesulyginama
Atsakyti
My One and Only (2009) - man labai patiko wub.gif Renée Zellweger, mano akimis, šiame filme labai tiko ax.gif Iš tikrųjų, tai labai dviprasmiškas filmas..lyg ir komedija, bet tuo sąmoju ir bandymu juokauti pasakoma daug teisingų ir rimtų dalykų. Man patiko Renée įkūnijamas 'personažas' - žavi moteris ('pati ta tikriausia') ax.gif

Hors de Prix (2006) - romantinė komedija ir tuo viskas pasakyta. Mano viena iš mylimiausių aktorių - Audrey Tautou, tai pagrinde filme aš žiūrėjau į ją smile.gif Paprastas ir smagus filmas ax.gif
Atsakyti