Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(I'm love @ 2011 10 24, 07:30)
Gal zinote, kur si filma butu galima paziureti internetu ar persisiusti? ax.gif

Net nenumanau smile.gif Šiaip google padėtų smile.gif Aš kine žiūrėjau.

Crazy stupid love - keistas filmas apie karmą. Goslingas visai nieko jame. bet šiaip nieko ypatinga.

Midnight in Paris - siužetas tai ką aš žinau, nurautas; aktoriai geri, bet vaizdai wub.gif wub.gif visai netraukė manęs Paryžius, bet po šito filmo... ech pati taip irgi vaikščiočiau vidury nakties po šį miestą... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 24 spalio 2011 - 19:58
Nu ir susinervinau doh.gif Ką tik pažiūrėjau The Last Night 2010, mėgstu tokias ramias dramas kartais, bet pabaiga mane tiesiog pribaigė!!!!! Ar čia pabaigą patiems susigalvot? Nors, kita vertus, dar filmui einant link pabaigos, pagalvojau, kažin, kiek originalus bus režisierius ir kaip užbaigs visą liniją. Bet šitaip tai negalima... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 10 24, 22:14)
Nu ir susinervinau  doh.gif  Ką tik pažiūrėjau The Last Night 2010, mėgstu tokias ramias dramas kartais, bet pabaiga mane tiesiog pribaigė!!!!!  Ar čia pabaigą patiems susigalvot? Nors, kita vertus, dar filmui einant link pabaigos, pagalvojau, kažin, kiek originalus bus režisierius ir kaip užbaigs visą liniją. Bet šitaip tai negalima...  doh.gif

biggrin.gif jei butu su pabaiga, tai tada butu atsakymas i klausima, ar apsimoka but neistikimai biggrin.gif pasirodo, net filme negali to atsakyt. uz tai man ir patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 10 24, 18:48)
Jauciu visos jau matet,tik ne as  smile.gif
The secret life of words
Puiki,nuostabi,paprasta,bet nebanali,jausminga meiles istorija.Laaaabai patiko

as nemaciau !
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2010 05 24, 09:10)
the secret life of words (2005) - skaudus filmas... ir geras. bet ne del to, geras, kad tema skaudi, tiesiog geras.

QUOTE(LEEja @ 2011 10 25, 09:35)
as nemaciau !

ar tikrai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 10 25, 10:36)
ar tikrai? biggrin.gif

lotuliukas.gif Leeja savam stiliuje
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 10 25, 11:36)
ar tikrai? biggrin.gif

o tai nori pasakyt maciau?
pala einu i IMDB biggrin.gif
Papildyta:

pasirodo maciau biggrin.gif ir ivs galvodavau koks pavadinimas to filmo smile.gif geras tikrai.
jeeezau man su atmintim kaip gerai ziuriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 25 spalio 2011 - 10:05
Man labai patinka trumpi filmukai thumbup.gif
http://www.youtube.c...h?v=mgEVVF1TI0Y
Atsakyti
Masako turiu russian production smile.gif

2 дня su Bondarciuku.2 dienos rusiskam kaime,meiles istorija,kuri gal ir primena pasakaite,bet be muilo,daznai sukelia nuosirdzia sypsena.Visai smagiai suziurejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelincik: 25 spalio 2011 - 15:22
Toast - siunčiausi vien dėl H. Bohnam Carter, tačiau filmas tikrai labai patiko. Ir sugraudino, ir prajuokino. Istorija šilta ir jauki, veikėjai įdomūs, vaidyba gera. Patiko. 9/10
Atsakyti
All good things - patiko, bet nieko ypatinga.. kažkokį filmą labai priminė, tik nežinau dar kurį. Aktorių vaidyba puiki.
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 10 25, 16:21)
Masako turiu russian production   smile.gif

bigsmile.gif
friends.gif
Atsakyti