Net nenumanau Šiaip google padėtų Aš kine žiūrėjau.
Crazy stupid love - keistas filmas apie karmą. Goslingas visai nieko jame. bet šiaip nieko ypatinga.
Midnight in Paris - siužetas tai ką aš žinau, nurautas; aktoriai geri, bet vaizdai visai netraukė manęs Paryžius, bet po šito filmo... ech pati taip irgi vaikščiočiau vidury nakties po šį miestą...
Nu ir susinervinau Ką tik pažiūrėjau The Last Night 2010, mėgstu tokias ramias dramas kartais, bet pabaiga mane tiesiog pribaigė!!!!! Ar čia pabaigą patiems susigalvot? Nors, kita vertus, dar filmui einant link pabaigos, pagalvojau, kažin, kiek originalus bus režisierius ir kaip užbaigs visą liniją. Bet šitaip tai negalima...
Nu ir susinervinau Ką tik pažiūrėjau The Last Night 2010, mėgstu tokias ramias dramas kartais, bet pabaiga mane tiesiog pribaigė!!!!! Ar čia pabaigą patiems susigalvot? Nors, kita vertus, dar filmui einant link pabaigos, pagalvojau, kažin, kiek originalus bus režisierius ir kaip užbaigs visą liniją. Bet šitaip tai negalima...
2 дня su Bondarciuku.2 dienos rusiskam kaime,meiles istorija,kuri gal ir primena pasakaite,bet be muilo,daznai sukelia nuosirdzia sypsena.Visai smagiai suziurejau
Toast - siunčiausi vien dėl H. Bohnam Carter, tačiau filmas tikrai labai patiko. Ir sugraudino, ir prajuokino. Istorija šilta ir jauki, veikėjai įdomūs, vaidyba gera. Patiko. 9/10