Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

crazy stupid love - ziuret galima, bet filmas man ispudzio nepadare, labai greit nusibodo ir kazkur nuo vidurio norejos, kad jis kuo greiciau pasibaigtu. Zodziu nieko naujo ir nieko idomaus, nors aktoriai tikrai gerai savo darba padare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2011 10 23, 19:04)
crazy stupid love - ziuret galima, bet filmas man ispudzio nepadare, labai greit nusibodo ir kazkur nuo vidurio norejos, kad jis kuo greiciau pasibaigtu. Zodziu nieko naujo ir nieko idomaus, nors aktoriai tikrai gerai savo darba padare smile.gif

man tai visai patiko kaip tokio zanro smile.gif buvo geru juokeliu, meiles, ko ir reikejo man kai neturejau ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
Seni vilkai - visai smagiai susiziurejo sita komedija biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oda, kurioje gyvenu / The skin i live in (2011)

Stipru, šizova, netikėta, stiprus siužetas, puikūs aktoriai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 23, 18:20)
man tai visai patiko kaip tokio zanro smile.gif buvo geru juokeliu, meiles, ko ir reikejo man kai neturejau ka veikt biggrin.gif

bet toks siužetas apie poros santykius jau tiek kartų matytas doh.gif doh.gif bet sutinku lyginant su kitais tokio žanro filmas šis neatrodo jau toks blogas smile.gif dabar galvoju, kad man kažkiek galėjo susilpnint įspūdį prastas filmo įgarsinimas unsure.gif

Mary and Max (2009) - labai šaunus filmukas suaugusiem, rašo kad paremtas tikra istorija. Ta istorija iš tikrųjų tokia liūdnoka apie du vienišus ir kartu labai skirtingus žmones rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 10 23, 22:58)
Oda, kurioje gyvenu / The skin i live in (2011)

Stipru, šizova, netikėta, stiprus siužetas, puikūs aktoriai. mirksiukas.gif

Gal zinote, kur si filma butu galima paziureti internetu ar persisiusti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 18, 23:27)
Ką tik peržiūrėjau filmą Drive (2011). Na jei ne Ryan Gosling tai visai nebučiau žiūrėjusi. Filmas mane asmeniškai nuvylė. Per daug kraujo, smurto ir pabaiga visai neaiški. Kiek supratau, tai liūdna  verysad.gif Vietomis tikrai įtraukiantis ir įtampą išlaikantis filmas, bet visumoje man nepatiko. Momentais pagavau save nuobodžiaujančią. Neprastusi aš Ryan'o matyti tokiame amplua.  biggrin.gif Vertinu tik 5 balais. Kas dar patiko, tai muzika ir aišku Ryan Gosling  wub.gif Matyt ne mano skonio filmo siužetas ir tiek.  smile.gif

Pasiskaičiau jau mačiusių šį filmą atsiliepimus, tai matyt aš viena čia tokia nepasitenkinusi  biggrin.gif Tikrai iš filmo tikėjausi daugiau.

pritariu tavo nuomonei. paziurejau ir nusivyliau.

o is kur jus siunciates filmus? as siunciausi is linkomanojos, bet ten ne visi yra..
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2011 10 24, 09:17)
o is kur jus siunciates filmus? as siunciausi is linkomanojos, bet ten ne visi yra..

Aš pagrinde iš torrent'ų, bet ne lietuviškų. O antroje vietoje www.filmai.in (patinka, nes daug filmų yra originalo kalba + LT subtitrai), na ir linkomanija. Man užtenka tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2011 10 24, 10:17)
pritariu tavo nuomonei. paziurejau ir nusivyliau.

jei žiūri rusiškai, tai labai daug yra rutracker.org smile.gif
Atsakyti
Jei atsirastu noras paziuret ka nors ne amerikietisko

Karakter 1997 Belgu-olandu darbas.2 neitiketinai stripriu charakteriu kova,tevo ir sunaus.Filmas prasideda nusikaltimu,sunus itariamas tevo nuzudymu.Per viena nakti arestinej papasakoja apie visa savo gyvenimo iki sios dienos,kokiu budu ir per kokius vargus jam pavyko istrukt is skurdo ir pasiekt gana nemazai .
Nufilmuota tiesiog nuostabiai,tamsios spalvos,siauros gatveles,daznai lyja,viskas pilka ir niuru.Toks filmavimo budas kartu su muzika sukuria ypatinga filmo atmosfera.Labai idomus(gal net keisti) ir skirtingi personazai,kuriuos idomu stebet ir analizuot.
Atsakyti
Jauciu visos jau matet,tik ne as smile.gif
The secret life of words
Puiki,nuostabi,paprasta,bet nebanali,jausminga meiles istorija.Laaaabai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelincik: 24 spalio 2011 - 16:49
The King's Speech (2010)- tikriausiai jau visos jį matėt, o aš tik neseniai pažiūrėjau. Labai patiko thumbup.gif Puikus filmas, labai gera vaidyba (ypač Colin Firth), įdomus siužetas. Vertas visų apdovanojimų.

Mamma Mia! (2008)- visai atsitiktinai pakliuvo antras iš eilės filmas su Colin Firth, bet šiame filme jis niekuo labai nepasižymėjo. tikėjausi geresnio filmo, taigi kiek nusivyliau. Dainos, muzika- viskas gerai, bet pats siužetas blankokas, personažų charakteriai visiškai neišvystyti. Na, toks šiaip sau. rolleyes.gif
Atsakyti