Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Dar vienas pakankamai nenaujas (2002 metu) filmas, nezinia kaip anksciau neuzfiksuotas gero kino radaru - "The secretary". Gvildenama sadomazochistiniu santykiu tema siek tiek primine Hanekes "Pianiste", o bet taciau "Sekretore" pasirode gerokai svelnesnis, optimistiskesnis variantas, ir svarbiausia - si filma galima ivardinti kaip filma apie meile. O prie garso takelio ir Badalamenti prisidejo.
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2011 10 22, 00:28)
Dar vienas pakankamai nenaujas (2002 metu) filmas, nezinia kaip anksciau neuzfiksuotas gero kino radaru - "The secretary".  Gvildenama sadomazochistiniu santykiu tema siek tiek primine Hanekes "Pianiste", o bet taciau "Sekretore" pasirode gerokai svelnesnis, optimistiskesnis variantas, ir svarbiausia - si filma galima ivardinti kaip filma apie meile. O prie garso takelio ir Badalamenti prisidejo.

man rodos, kad sioj temoj jis daug kam matytas. man tai jis vienas is gan labai istrigusiu filmu. o ir siaip turbut cia stipriausias vaidmuo pacios Maggie Gyllenhaal, bent jau as neatsimenu geriau
Atsakyti
Keli verti dėmesio filmai:
Elephant - pats filmas labai vizualiai gražus, nors man ir buvo nuspėjamas, bet visas procesas link kulminacijos labai patiko. Vaizduojamas mokyklos gyvenimas, visi veikėjai "sekami" atskirai. Apskritai apie tokius filmus kaip šis arba Bang Bang You're Dead niekas nesako, kad patiko, bet filmas tikrai geras ir įdomus. Dar reiktų pastebėti veikėjų aprangos spalvas, įdomią išvadą iš to padarėm biggrin.gif
Cypher - visai neblogas trileris (kad ir kaip L. Liu nemėgčiau), susuktas siužetas, įdomumą išlaiko iki pabaigos. Filmas apie žmogaus užverbavimą tapti šnipu vienoje kompanijoje, bet vieną vakarą sutikta gražuolė išduoda, kad ne viskas yra taip kaip jis galvoja.
Saturday Night Fever - pirmos 5 filmo min tiesiog super, labai užkabino biggrin.gif Ir pats filmas smagus, toks disco stiliuj, su daug Bee Gees muzikos, daug šokių ir Johnu Travolta.
Atsakyti
Vakar pažiūrėjau Geišos išpažintį, nors visada buvau įsitikinus kad jokio rytietiško filmo iki pabaigos nepažiūrėsiu, ale patiko. Norėčiau dar ką pažiūrėt, bet pati jokių nežinau, noriu kokios romantinės dramos, tik ne veiksmo filmo smile.gif , gal ką parekomenduotumėt? kad įmanoma būtų rasti su LT titrais bent jau.
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2011 10 17, 21:54)
Žiūrėjau vakar Blue Valentine. Gal kuri prisimenat, kurioj temoj buvo daugiausia kalbėta apie jį? Norėčiau dabar jūsų pamąstymus paskaityt ;]

aha aš irgi norėčiau ax.gif
Atsakyti
Svarbiausia nebijoti (2011)/ A Little Bit of Heaven - ne filmas, o kažkokia nevykusi tragedija. Nebe pirmos jaunystės, šviežiena net nekvepiantis siužetas ir ne itin jausminga meilės linija – štai tokie kertiniai „Svarbiausia nebijoti“ akmenys. Tai nejuokingas, neromantiškas ir net nemielas filmas, kiekviename kadre alsuojantis primityvumu ir bukumu doh.gif
Atsakyti
Nepridera vertinti romantinę komediją (dramą) pagal Tarkovskiui taikomus standartus biggrin.gif romantinė komedija ir turi būti primityvi, banali, paprasta. Jos tokia paskirtis. O ši yra tokia kaip ir visos, lengvai susižiūri, be didelių logikos spragų, nepretenduojanti į rafinuoto ir išlavinto skonio žiūrovą biggrin.gif
Problema manau yra tavyje, pasivarčiau tavo blogą ir matau (nors reikia pripažinti, rašai tikrai neblogai), kad tu komentuoji tik lengvus, populistinius filmus, nors kai kurie jų irgi yra tikrai geri, tačiau akiratį būtina praplėsti (labai atsiprašau, jei šiuos filmus esi komentavus, nes aš jų neradau, kaip ir paieškos langelio). Taigi siūlau kelis kino briliantus:
Stalker, La strada; Il buono, il brutto, il cattivo; Ghost Dog: The Way of the Samurai, Buffalo '66.

Būtų įdomu paskaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 23, 15:27)
Nepridera vertinti romantinę komediją (dramą) pagal Tarkovskiui taikomus standartus  biggrin.gif romantinė komedija ir turi būti primityvi, banali, paprasta. Jos tokia paskirtis. O ši yra tokia kaip ir visos, lengvai susižiūri, be didelių logikos spragų, nepretenduojanti į rafinuoto ir išlavinto skonio žiūrovą biggrin.gif
Problema manau yra tavyje, pasivarčiau tavo blogą ir matau (nors reikia pripažinti, rašai tikrai neblogai), kad tu komentuoji tik lengvus, populistinius filmus, nors kai kurie jų irgi yra tikrai geri, tačiau akiratį būtina praplėsti (labai atsiprašau, jei šiuos filmus esi komentavus, nes aš jų neradau, kaip ir paieškos langelio). Taigi siūlau kelis kino briliantus:
Stalker, La strada; Il buono, il brutto, il cattivo; Ghost Dog: The Way of the Samurai, Buffalo '66.

Būtų įdomu paskaityt  mirksiukas.gif

Tai kad ir romantinių komedijų būna gerų, nebūtina jų visų grūsti į vieną lentyną mirksiukas.gif Tačiau šita buvo vienas baisiausių Holivudo reginių

Aprašau labai įvairius filmus - komercinius, nepriklausomus, kilusius iš JAV, europinius, azijietišką produkciją ir pan, tad tereikėtų giliau pasikapanoti svetainėje. Beje, nemanau, kad iš mano aprašomų filmų galima būtų spręsti apie mano akiratį ar juolab kažkokias problemas, tačiau kinokadre tikrai yra įvairių filmų. Taip, didžiosios dalies kino perlų nesu aprašiusi - kartais tiesiog nenoriu apie juos rašyti, kartais nesirašo, o kartais elementariai, žmogiškai tingiu biggrin.gif Galų gale, anokia čia paslaptis, jog svetainėje nemažai rubrikų, o ją pildau tik aš viena, tad dažnai nespėju, nes, kaip ir visos čia esančios esu dirbantis žmogus, o ir svetainė yra dar jauna, tad viskas priešaky 4u.gif

Dėl paieškos langelio - weebly (toje sistemoje kūriau svetainę) neturi paieškos langelio funkcijos (galima įvesti tik google, bet ne visos svetainės paiešką), o sistema neduoda perprogramuoti savo kodo (todėl ji ir nemokama). Ieškojau išeities, tačiau vienintelė - perkelti svetainę į kitą sistemą, tai užima laiko ir nemažai kainuoja, tad kol kas visa tai su klaustuku.
Atsakyti
Dėl paieškos langelio buvo ne priekaištas, o paaiškinimas, kodėl galėjau nerasti, kažkurių filmų, jei jie buvo komentuoti.

Dėl viso kito nematau reikalo ginčytis, tiesiog lieku prie savo nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 23, 16:31)
Dėl paieškos langelio buvo ne priekaištas, o paaiškinimas, kodėl galėjau nerasti, kažkurių filmų, jei jie buvo komentuoti.

Dėl viso kito nematau reikalo ginčytis, tiesiog lieku prie savo nuomonės.

Dėl paieškos langelio atrašiau taip išsamiai, nes jau daug kas klausė kokie reikalai su juo mirksiukas.gif

O dėl viso kito - argi aš ginčijuosi? biggrin.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau temą, panašius filmus žiūrime. Gal ne visus, bet nutariau ir aš papasakoti, ką žiūrėjau, ir kas patiko.

Flypaper - apie banko plėšimą, maloniai nustebino, nes labai daug visko vyko, labai greitai kalba, ir dar reikia pačiai sukti galvą, kas ir kaip ir prie ko, todėl dedu pliusą.

Melancholia - fantastinė drama, sakyčiau. Pradžią prasukau, bet po to labai jau įdomūs personažai pasirodė, tai kai baigėsi filmas, pažiūrėjau dar kartą pirmus vaizdus. smile.gif Labai patiko man aktorė Kirsten Dunst. Tai paieškojau kitų filmų.

All good things - tikrai įdomus ir vertas dėmesio.

Marie Antoinette - man nepatiko. T.y. pažiūrėjau, kostiumai įdomūs, bet daugiau nieko. Ir nors visi rašo, kad filmas atskleidžia, kodėl ji tapo, kokia tapo, bet, mano galva, filmas nieko neatskleidžia. smile.gif Apie karalienės asmenybę nepasakė man nieko. Reikėtų kokią knygą gal geriau susirasti apie ją.

Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 21, 17:49)
Nesenai peržiūrėjau Jane Eyre (2011), mane nuvylė, kad filmas toks trumpas pasirodė, daug detalių liko neatskleista  verysad.gif Neapmėtykit pomidorais, bet aš nebuvau net knygos skaičiusi. Tai dabar štai namų darbus darau - skaitau knygą. Nedaug dar perskaičiau, bet iškart juntu, kad knyga žyyyymiai geresnė.

Bent jau man knyga tai nereali, perskaityta simtus kartu smile.gif O is matytu ekranizaciju labiausiai patiko si
http://www.imdb.com/title/tt0085037/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 23 spalio 2011 - 17:38