Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 21, 16:45)
O aš jaučiuosi išsisėmusi. Noriu pažiūrėti rimtą, gerą filmą - gal daugiau apie žmonių/poros santykius, gal kažką iš prichologinių dramų/trilerių. Gal galite patarti kažką? Nes dabar naujausius filmus peržiūrėjau, kurie domino, iš senesnių The Painted Veil (2006) žiūriu (knygą nesenai perskaičiau).

Žuvyte, ačiū, labai malonu girdėti tokius dalykus 4u.gif

Rekomenduočiau tau The Reader - iki šiol prisimenu jį kaip itin stiprų filmo karo/meilės/santykių tematika

Dar tiktų Laiškai tėvui Jokūbui (2009)/ Postia pappi Jaakobille/ Letters to Father Jaakob
Tolimi rajonai (2010)/ Quartier lointain

Jeigu tinka ir kiek romantiškesni, pasižiūrėk:
Apgultyje (1998)/ Besieged
Paskutinė naktis (2010) / Last Night

O jeigu komedijos, Vairavimo pamokos (2006)/ Driving Lessons
Atsakyti
Zuvytei:The ledge ne sedevras,bet kazkuom uzkabines,mother of mine vaiku/tevu/globeju santykiai,stiprus filmas,Beautiful boy apie poros santykius po vaiko zuties,puse velnio toks smile.gif ,Blue valentine jei neziurejot dar,Last night,Die fremde

ziurejauMargin call turejo puikius aktorius,nebloga scenariju,taciau nepadare nieko ispudingo.Visas veiksmas vienam lygyje,jokios intrigos,nekelia visiskai jokiu jausmu,bet ir visiskai prastu pavadint ranka nekila
Atsakyti
dar Dot the i ir Lantana tiktu
ai ir dar Damage (1992); Harold and Maude - superinis
taip pat House of sand and fog...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 21 spalio 2011 - 16:49
Dėkui Evelincik ir Galadriele, tikrai gerus filmus pasiūlėte. thumbup.gif Pirmuoju pasirinkau The Ledge, o kitus susirašiau į savo užrašų knygelės skiltį - Nematyti filmai- eilės tvarka wink.gif
p.s. stengiausi daugumą filmų su Ryan Goslig peržiūrėti. Tiesa neteko dar matyti The Believer (2001)...ir dar daug neteko. Taigi kas esate matę daugiau filmų su R.G. būtų įdomu sužinoti, kurie verti gadintis akis biggrin.gif Čia taip man būna, kad negaliu atsiplėšti nuo prikaustančios R.G. vaidybos ir charizmos, besiveržiančios per ekraną blush2.gif
Esu jau mačiusi:
Last Night
Blue valentine
The Notebook
Half Nelson
Fracture
Stay
All Good Things - dar nežiūrėjau, bet turiu pasrsisiuntusi
Crazy, Stupid Love
thumbup.gif

Dėkui, LEEja, jau toliau pildau savo užrašų knygelę wink.gif

Nesenai peržiūrėjau Jane Eyre (2011), mane nuvylė, kad filmas toks trumpas pasirodė, daug detalių liko neatskleista verysad.gif Neapmėtykit pomidorais, bet aš nebuvau net knygos skaičiusi. Tai dabar štai namų darbus darau - skaitau knygą. Nedaug dar perskaičiau, bet iškart juntu, kad knyga žyyyymiai geresnė.

Dėl Vėtrų kalno/ Wuthering Heights, tai parsisiunčiau senąją versiją, 1939 m., - o siaube kokia senovė. schmoll.gif Nežinau, bandysiu žiūrėti, bet....kažin ar ištversiu. schmoll.gif Mano matyta 2009 versija man labai patiko (beje yra su LT subtitrais filmai.in wink.gif ). Gal tikrai sunku tokius stiprius romanus ekranizuoti, bet 2009 versija mane įtikino, vaidyba aktorių gera, mano akimis...na kas nematėte tai būtų įdomu, jei pasižiūrėję parašytumėte atsiliepimus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 21 spalio 2011 - 16:57
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 21, 18:49)
Dėkui Evelincik ir Galadriele, tikrai gerus filmus pasiūlėte.  thumbup.gif Pirmuoju pasirinkau The Ledge, o kitus susirašiau į savo užrašų knygelės skiltį - Nematyti filmai- eilės tvarka wink.gif 
p.s. stengiausi daugumą filmų su Ryan Goslig peržiūrėti. Tiesa neteko dar matyti The Believer (2001)...ir dar daug neteko. Taigi kas esate matę daugiau filmų su R.G. būtų įdomu sužinoti, kurie verti gadintis akis  biggrin.gif Čia taip man būna, kad negaliu atsiplėšti nuo prikaustančios R.G. vaidybos ir charizmos, besiveržiančios per ekraną  blush2.gif

verta tuomet ir Lars and the real girl pamatyti - toks psichologinis - jam labai tinka keistuolius vaidinti smile.gif
ir Fracture - kriminaline drama, visai nieko, nors jo (Goslingo) ten nera itin daug smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 21, 18:49)
Tiesa neteko dar matyti The Believer (2001)...ir dar daug neteko.

Taisyk šią klaidą, Fanatikas (2001)/ The Believer tikrai vertas dėmesio thumbup.gif

Aš šiandien žiūrėsiu Crazy Stupid Love - man sakė, kad ten Goslingas labai vertas dėmesio, patikrinsiu ar tiesa biggrin.gif

Žiūriu pas mus ji oj kaip bangos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 21, 16:57)
Taisyk šią klaidą, Fanatikas (2001)/ The Believer tikrai vertas dėmesio thumbup.gif

Aš šiandien žiūrėsiu Crazy Stupid Love - man sakė, kad ten Goslingas labai vertas dėmesio, patikrinsiu ar tiesa biggrin.gif

Žiūriu pas mus ji oj kaip bangos hihihi.gif

Dėkui thumbup.gif Crazy Stupid Love Goslingas atsiskleidžia beveik visu grožiu - čia aš ne apie vaidybą biggrin.gif wub.gif Lauksiu įspūdžių. Imuosi siųstis Fanatiką wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 21 spalio 2011 - 17:01
pažiūrėjau neseniai tą crazy,stupid, love bet dėl moore ir carello, goslingo nemėgstu, nors šiaip susižiūrėjo šitame. pats filmas tikrai labai smagus smile.gif

--------------------------
BALSUOJAM FOTOKONKURSE ! user posted image
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 21, 12:40)
Taigi, mano nuomonė apie Drive

Na aprašei tikrai gražiai, pasiskaičiusi iškart pulčiau tokio filmo ieškotis. Ir Žuvytę į savo pusę patraukei. smile.gif Bet aš lieku prie savo senosios nuomonės, kad filmas vidutiniškas, nors suprantu, ką ir kur kiti jame gali įžvelgti. O Goslingas, kuris man labai patinka, čia visai nieko naujo, kalbant apie talentą, neparodė (ir dantų krapštukas daug labiau tiko Stalonei "Kobroje" nei jam).

QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 21, 15:45)
O aš jaučiuosi išsisėmusi. Noriu pažiūrėti rimtą, gerą filmą - gal daugiau apie žmonių/poros santykius, gal kažką iš prichologinių dramų/trilerių. Gal galite patarti kažką?

Siūlau ir aš kelis:
A love song for Bobby Long (2004)
Reservation road (2007)
Neverwas (2005)
Breaking and entering (2006)
Inhale (2010)
Empire falls (2005)

O Goslingas, be jau kitų išvardintų, man patiko filme "The united states of Leland".

Little Fockers- beveik nėra ką apie šį filmą sakyti. Palyginti su dviem pirmaisiais, visai neįdomus. Kartais su tais tęsiniais taip jau būna- nežino žmonės, kada verta sustoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 21 spalio 2011 - 18:17
QUOTE(katilina @ 2011 10 21, 18:15)
Na aprašei tikrai gražiai, pasiskaičiusi iškart pulčiau tokio filmo ieškotis. Ir Žuvytę į savo pusę patraukei.  smile.gif Bet aš lieku prie savo senosios nuomonės, kad filmas vidutiniškas, nors suprantu, ką ir kur kiti jame gali įžvelgti. O Goslingas, kuris man labai patinka, čia visai nieko naujo, kalbant apie talentą, neparodė (ir dantų krapštukas daug labiau tiko Stalonei "Kobroje" nei jam). 
Siūlau ir aš kelis:
A love song for Bobby Long (2004)
Reservation road (2007)
Neverwas (2005)
Breaking and entering (2006)
Inhale (2010)
Empire falls (2005)

O Goslingas, be jau kitų išvardintų, man patiko filme "The united states of Leland".

"The united states of Leland" kaip tik parsisiunčiau. Dėkui, Katilina, už rekomenduotus filmus. Dėl Gosling'o, tai man jis filme Drive tikrai nepatiko schmoll.gif Nemanau, kad yra sunku suvaidinti žmogų akmeniniu veidu. Balą pakėlė muzika, tam tikros scenos ir matyt puiki Galadrielės filmo charakteristika...gal tikrai per greitai nuvertinau. g.gif
Breaking and entering (2006) esu mačiusi gal kokius 4 kartus. Buvo man anksčiau Jude Law manija, t.y. žiūrėjau visus įdomius filmus, kuriuose jis vaidino, nes man jo vaidyba labai patinka, o ypač filmuose Closer (2004), Alfie (2004) linksmai susižiūrėjo ir žinoma Sleuth (2007). thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 21 spalio 2011 - 19:28
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 21, 20:27)
Dėl Gosling'o, tai man jis filme Drive tikrai nepatiko  schmoll.gif Nemanau, kad yra sunku suvaidinti žmogų akmeniniu veidu. Balą pakėlė muzika, tam tikros scenos ir matyt puiki Galadrielės filmo charakteristika...gal tikrai per greitai nuvertinau.  g.gif
Breaking and entering (2006) esu mačiusi gal kokius 4 kartus. Buvo man anksčiau Jude Law manija, t.y. žiūrėjau visus įdomius filmus, kuriuose jis vaidino.

Man panašiai buvo, kai skaičiau apie "Drive" atsiliepimus Imdb. Kai kurie taip įtikinamai gerai tą filmą išgyrė, kad aš skaitydama beveik patikėjau, kad ir man jis labai patiko. Bet paskui atsipeikėjau ir prisiminiau, ką pati galvojau, jį žiūrėdama. smile.gif Dėl Goslingo sutinku- mano manymu, daug sudėtingiau jam buvo įtikinamai suvaidinti kituose savo filmuose ("The believer", "Lars and the real girl", "Half Nelson" ir kt.).
Ir aš panašiai darau, kai man labai patinka koks aktorius (ė) ar režisierius- stengiuosi pažiūrėti kiek galima daugiau jų filmų, net jei kai kurie nelabai įdomūs. smile.gif
Atsakyti
Super 8 (2011) - na toks filmas-pasaka. manau, skirtas siek tiek didesniems vaikams. Apie nuotykius, visokius isvadavimus ir pan. Bent jau primena mano vaikystes nuotykiu knygas biggrin.gif Suaugusiems tai kazi ar skirtas isvis sitas filmas.. Nors ir sukaltas gerai, vaidina vaikai fainai, mazoji Elle Fanning cia jau visai didele, bet man paciai filmas buvo tik sugaistas laikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 21 spalio 2011 - 21:49