Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(LEEja @ 2011 10 19, 10:50)
o matei Palaidokit mane uz plintuso? (vertimas megejiskas biggrin.gif ) smile.gif

Taip. Ir Volchok is tos temos maciau. 4u.gif

Nu bet sitie filmai tai mazochistams unsure.gif (nors geri)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 19 spalio 2011 - 09:54
Naujo nieko nemaciau,labai laukiu vieno filmo,bet zalciai neideda niekur .o ne is naujo tai Возвращение gal sudomintu.Man baisiai patiko,uzburiantis tiesiog filmas
Atsakyti
Kelios naujienos:

Kinokadre atidariau naują rubriką, Lietuvos kinas, o ją atidaryti patikėjau žiūrimiausiam, pelningiausiam ir šiuo metu labiausiai apkalbamam lietuviškam filmui - Tadui Blindai. Pradžia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 19, 15:43)
Kelios naujienos:

Kinokadre atidariau naują rubriką, Lietuvos kinas, o ją atidaryti patikėjau žiūrimiausiam, pelningiausiam ir šiuo metu labiausiai apkalbamam lietuviškam filmui - Tadui Blindai. Pradžia 4u.gif

thumbup.gif Labai issamus ivairiapusiskas atsiliepimas. (zodi "prezidente" pataisyt reiktu 4u.gif ) Filmo pati dar nemaciau, bet jau visokiu nuomoniu girdejau biggrin.gif
Atsakyti
Po labai maloniai suziureto "Midnight in Paris", ir po jo sekusio filme pasivaidenusiu negirdetu veikeju vardu guglinimo (ech, tos spragos spragos), kilo mintys, jog labai noretusi isvysti filma apie Londona. Filma, kuriame Londonas butu pagrindinis veikejas, o ne asmeniniu simpatiju nekeliantis Paryzius, ar niekad neaplankytas ir del to svetimu atrodantis Niujorkas. Ir radau! Tiesa, pavelavusi dvylika metu, bet visai netiketai, neplanuotai, beieskodama kitu, ne P. Greenaway'aus filmu, prie kuriu butu prisilietes M. Nymanas.Tai "Wonderland". (M. Winterbottom, 1999). Galbut tai nera sukreciantis, isimenamas, ar vienas is tu filmu, kuriuos prisimeni labai ilgai ir visiems rekomenduoji, kaip, pavyzdziui, to paties M. Nymano "imuzikuotas" "Piano", bet neabejotinai vertas tos valandos su trupuciu laiko. Siuzetas trumpai ir banaliai: apie meile, vienatve, dziaugsma ir liudesi Kitokiame Londone.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 10 19, 16:59)
thumbup.gif Labai issamus ivairiapusiskas atsiliepimas. (zodi "prezidente" pataisyt reiktu 4u.gif ) Filmo pati dar nemaciau, bet jau visokiu nuomoniu girdejau biggrin.gif

Dėkui, nebūčiau pamačiusi, kad tiek raidžių praleidau žodyje prezidentė biggrin.gif

Aprašymą stengiausi padaryti visapusišku, nes dėliojau ir tuos pirminius jausmus, kai sėdint kino salėje jautiesi kažkaip pakylėtai ir tą antrinį jausmą, kai išėjęs iš jos viską logiškai apgalvoji 4u.gif
Atsakyti
Ondskan / Evil (2003) - švedų filmas apie vaikiną, kuris išvyksta mokytis į internatą ir tikisi, kad ten pagaliau galės gyventi ramiai. Deja, viltys greitai sudūžta. Prieš keletą metų skaičiau knygą, pagal kurią pastatytas šis filmas. Ji sukėlė daug jausmų ir labai patiko. Dėl to negalėjau nepastebėti kai kurių trūkumų ir nusivyliau dėl to, kad nebuvo kai kurių scenų, bet vis dėl to ekranizacija yra tikrai gan gera, filmas įdomus, gal kiek žiaurus, bet verčiantis susimąstyti, ar tik iš tikrųjų kai kuriuose internatuose nevyksta tokie dalykai. Sukrečia kai kurių žmonių elgesys, tas bejėgiškumas ir nuotaika, kad viskas eis tik blogyn ir nieko negalima pakeisti, padaro filmą niūrų. Rekomenduoju.

Kelios naujienos:

Įdomiai perskaičiau thumbup.gif , pati į šį filmą eisiu kitą savaitę. Tiesa, dar išsklaidei abejones dėl vieno aktoriaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 19 spalio 2011 - 17:00
QUOTE(laTulipe @ 2011 10 19, 18:59)
Įdomiai perskaičiau thumbup.gif , pati į šį filmą eisiu kitą savaitę. Tiesa, dar išsklaidei abejones dėl vieno aktoriaus  biggrin.gif

Ondskan savo laiku man tikrai labai patiko, prisidedu prie rekomendacijų.

laTulipe, dėl kokio aktoriaus išsklaidžiau abejones? Sudominai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 19 spalio 2011 - 18:39
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 18, 22:27)
Ką tik peržiūrėjau filmą Drive (2011). Na jei ne Ryan Gosling tai visai nebučiau žiūrėjusi. Filmas mane asmeniškai nuvylė.
Pasiskaičiau jau mačiusių šį filmą atsiliepimus, tai matyt aš viena čia tokia nepasitenkinusi  biggrin.gif Tikrai iš filmo tikėjausi daugiau.

Aš beveik tau pritariu. Ką tik pažiūrėjau, bet nesužavėjo jis manęs. Nors prastu nepavadinčiau, bet nebuvo kažkas tookio, kaip kad buvo galima tikėtis, prisiskaičius čia pagyrų jam. Nesu tikra, ar man patiko melancholiškas filmo lėtumas, nors, aišku, to ir buvo siekta. Pabaiga ar, tiksliau, jos nebuvimas, irgi nuomonės nepagerino. Gal ir geriau vertinčiau, jei būčiau žiūrėjusi nieko nežinodama apie jo "tobulumą".

QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 18, 22:57)
Iš nesenai matytų labai įstrigo Wuthering Heights (2009). Reiks vėl išsitraukti knygą. Žinau, kad buvo daugiau šios knygos ekranizacijų. Būtų įdomu sužinoti, kuri labiausiai patiko...aktoriais, vaidyba, siužeto perteikimu ir t.t.

Aš tik 1992 metų versiją esu mačiusi, bet ne per labiausiai ji man patiko (ypač lyginant su knyga). Iš tokių, kur pažiūri ir pamiršti.

QUOTE(solo @ 2011 10 19, 09:16)
Vakar buvom "Draugiškas seksas" - na, 15lt jis nebūtų buvės vertas, bet kaip jomajo - gerai smile.gif Gražūs veidai, patiko dialogai, tik va jei būčiau mama, su vaiku šito filmo neičiau žiūrėt (o daug buvo 8-12m), nors jis nėra kažkoks atviras ar erotiškas, bet vietom pošlokas ir nesijausčiau jaukiai, jei vaikas girdėtų "stipriau, o dabar ten ar ten" biggrin.gif

blink.gif Ne, nu bet tėvų protas vestis vaikus į tokį filmą. Man net mintis tokia nekiltų.
QUOTE(waidoshele @ 2011 10 19, 10:07)
rekmenduoju inception (2010) kam patinka sunkus filmai. IMDb reitingas 8.9  thumbup.gif ziurejau vakare, po to ilgai buvo sunku uzmigt nuo supanciu minciu  smile.gif

Kažin ar yra dar mūsų temoj šio filmo nemačiusių (bent jau iš tų, kas norėjo jį pamatyti). smile.gif

Middle of nowhere (2008). 17- metis vaikinas, nepritampantis prie savo turtingos šeimos ir šiek tiek vyresnė mergina, dėl motinos kaltės negavusi studento paskolos, susipažįsta viename darbe vasarai ir, kadangi abiem reikia pinigų, imasi pardavinėti žolę. Gyvenimiškas, paprastas, bet įdomus filmas apie dviejų paauglių draugystę ir bandymą spręsti savo problemas. Labai puikūs abu pagrindiniai aktoriai (Anton Yelchin ir Eva Amurri, kuri man pirmąkart turbūt taip patiko). Ir nors filmas nieko naujo neparodė, bet vis tiek buvo kažkas šviežio, nes bent jau man labai patinka, kai rodomi protingi, sugebantys mąstyti paaugliai, o ne standartiniai kvailiai ar lepūnėliai, kokių pilna amerikiečių (ir ne tik) filmuose.
Atsakyti
Kelios naujienos:

Išties puikus aprašymas thumbup.gif

QUOTE(katilina @ 2011 10 19, 19:43)
Middle of nowhere (2008). 17- metis vaikinas, nepritampantis prie savo turtingos šeimos ir šiek tiek vyresnė mergina, dėl motinos kaltės negavusi studento paskolos, susipažįsta viename darbe vasarai ir, kadangi abiem reikia pinigų, imasi pardavinėti žolę. Gyvenimiškas, paprastas, bet įdomus filmas apie dviejų paauglių draugystę ir bandymą spręsti savo problemas. Labai puikūs abu pagrindiniai aktoriai (Anton Yelchin ir Eva Amurri, kuri man pirmąkart turbūt taip patiko). Ir nors filmas nieko naujo neparodė, bet vis tiek buvo kažkas šviežio, nes bent jau man labai patinka, kai rodomi protingi, sugebantys mąstyti paaugliai, o ne standartiniai kvailiai ar lepūnėliai, kokių pilna amerikiečių (ir ne tik) filmuose.

Labai sudomino, būtinai žiūrėsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
as nemacius Inceptiono dar blush2.gif Bandziau karta ziuret,bet uzmigau

Man tai visiska Drive'omanija,jau 2 kartus ziurejau ,telefone,kompe ir masinoj Kavinsky tik ir groja,truksta striukes ir dantu krapstuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2011 10 19, 21:01)
Išties puikus aprašymas  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Evelincik @ 2011 10 19, 21:04)
truksta striukes ir dantu krapstuko  smile.gif

hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti