Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Dinariuke @ 2011 10 15, 20:38)
Tadas Blinda Pradzia. 9/10 Žiūrėjau kino teatre, iš pradžių truputi kažko truko, bet antra dalis filmo viską atpirko.  wub.gif  cool.gif
O jau Mantas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Nesu kažkokia baisinga patriotė, bet vistiek myliu Lietuvą, sava šalis, suprantu, kad labai maža ir yra kaip yra, dėl to Lietuva nekalta ir mes nekalti... ir noriu palaikyti bei pažinti mūsų aktorius, tad ėjau į filmą. Šiaip tikrai jį labai rekomenduoju protingiems, subrendusiems žmonėms, nes mačiau, kad iš 5 žvaigždučių forumcinemas yra gavęs tik vos virš 3 ax.gif Manau, kad mažvaikiai, kurie prisižiūrėjo holivudo taip nureitingavo smile.gif Man tai šiaip viskas tobula, juk suprantu lietuvių galimybes, patirtį ir t.t. ir sakyčiau, kad 10/10 balų, bet ta kalba.... Tiesiog yra įterptų 'ane' ir pan. Man kažkodėl atrodo, kad tai naujų laikų, mūsų laikų žodis ir trumpinys smile.gif Kalbą gal reikėjo labiau pasenovinti, gal net pažemaitinti šiek tiek. Na ir gal kai kurie aktoriai čiut daugiau galėjo įsijausti, kai jau mirtis jiems žiūri į akis. Labai džiaugiuosi dėl senų aktorių, kad dar gavo progos pasirodyti wub.gif Fainai, kad Antanas pagaliau buvo blogietis biggrin.gif Gaila tik Tomkaus, vargšo jau niekas nekvietė jokiai rolei, dėl jo sveikatos matyt...
Atsakyti
"Sunokusios pamergės" (Bridesmaids-2011) - nesu išranki romantinėms komedijoms, bet ši buvo buka. Net negalvojau, kad tokias dar kuria... o dar labiau negalvojau, kad tai to paties "Pagirių Vegase" režisieriaus darbas doh.gif

Man vakar labiau susižiūrėjo "Klik arba Gyvenimas pagreitintai". Nors jau ne kartą matytas. Komedijos ten nerasta, drama su geru moralu.

Ką manot apie "Draugiškas seksas"? Jomajo diena, tik bilietų likę tik į šitą... bet ar verta?
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2011 10 16, 18:35)
man labiausiai patikę ( ypač paryškinti):

La vita è bella (1997)
Zwartboek / black book (2006)
Zelary (2003)
The Pianist (2002)

Hotel Rwanda (2004)
Head in the Clouds (2004)
he Courageous Heart of Irena Sendler (2009)
No Man's Land (2001)
Der Untergang (2004)
Sunshine (1999)
In Love and War (1996)

esu maciusi The Pianist, Zwartboek- tikrai labai patiko thumbup.gif gyvenimiski, paremti tikrais ivykiais, skaudus... Gal zinote dar filmu apie kara/meile,zydus ir pan..?
O vat La vite e bella niekaip nepavyksta man paziureti, bent jau jo pradzia man primena kazkoki lyg vaidinima teatre su ale "juokingu" pagrindiniu aktoriumi g.gif .. gal reikia visa sita filma paziureti, nes as jo nesupratau paziurejus gal pusvalandi(daugiau kantrybes neuzteko)..
Atsakyti
Švediška kriminalinė komedija Slim Sussie. Paprastai komedijos nuvilia, bet ši buvo atgaiva. Vyresnysis brolis grįžo į gimtąjį miestelį ieškoti savo prieš savaitę dingusios sesers. Ten susitinka su savo ir sesers draugais, aiškinasi faktus apie jos paskutinius gyvenimo metus ir po truputį artėja link tiesos. Veikėjų daug, visų charakteriai spalvingi, dialogai irgi nepriekaištingi, o intriga išlaikyta iki galo. Na, neturiu ko prikišt. Kam patinka tarantino, tam ir šitas patiks.
treileris
Beje, pagrindinis veikėjas Jonas Rimeika, gaila, kad nepavyko atrast ar turi kokių lietuviškų šaknų biggrin.gif
Atsakyti
Prie kariniu dar galeciau prideti siuos.
As irgi pajuodinau savo megiamiausius ax.gif

Charlotte Gray (2001)
Savior (1998)
The Children Of Huang Shi (2008)
Edges of the Lord (2001)
Saints and Soldiers (2003)
Colditz (2005)
The Last Bullet (1995)
Flyboys (2006)
Tears of the Sun (2003)
In the Time of the Butterflies (2001) - cia gal daugiau apie pasipriesinimo diktaturai kova
The Kingdom (2007) - cia gal ne tiek apie kara, bet apie teroristinius ispuolius Irake
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexa: 17 spalio 2011 - 11:41
QUOTE(solo @ 2011 10 17, 10:03)
Ką manot apie "Draugiškas seksas"? Jomajo diena, tik bilietų likę tik į šitą... bet ar verta?

Gerai manom- kiek prisimenu, daugumai čia rašančių patiko. Nuspėjamas, bet smagus filmas su gerais aktoriais.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif As pas jus su prasymu .
Gal rekomenduotumet koki gera filma dvelkenti senoves vaizdais, romantika, idomia istorija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 10 17, 14:02)
Sveikos  4u.gif  4u.gif  4u.gif As pas jus su prasymu .
Gal rekomenduotumet koki gera filma dvelkenti senoves vaizdais, romantika, idomia istorija  mirksiukas.gif

Gal patiks "Letters to Juliet"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2011 10 16, 18:11)
tiktų penkiametei? bigsmile.gif nes maniškei vis filmų norisi, o vaikiškų ar tokių tinkamų vaikams nebelabai randu blush2.gif

Nelabai įsivaizduoju, kokius filmus penkiamečiai žiūri pastaruoju metu blush2.gif biggrin.gif Na, šiaip pabandyti pažiūrėti galėtų, netinkamų scenų nėra, kažko itin gilaus irgi. Juk visuomet, jei nepatiks, bus galima išjungti mirksiukas.gif

QUOTE(katilina @ 2011 10 16, 20:26)
O Enchanted (2007) esi mačiusi? Pasaka, perkelta į šiandieninius laikus su daug šokių ir dainų. Labai smagus ir gražus filmas.

Nemačiau, bet pasižymėjau. Ačiū už rekomendaciją. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 10 17, 16:02)
Sveikos  4u.gif  4u.gif  4u.gif As pas jus su prasymu .
Gal rekomenduotumet koki gera filma dvelkenti senoves vaizdais, romantika, idomia istorija  mirksiukas.gif

The Duchess (2008)
Dangerous liaisons (1988) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 17, 08:29)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 10 09, 16:20)
Kongen av Bastøy Dar vienas skandinavu filmas paremtas tikrais ivykiais.Si karta Norvegija,nedidele sala.Gal teko girdet apie Bastoy 5 zvaigzduciu kalejima,kur praktiskai nera sargybiniu,kalinaii gyvena kotedzuose,gali jodinet ir zaist tenisa?Taip yra dabar,taciau  anksciau buvo visiskai kitaip.Tai buvo viena is griezciausiu koloniju vaikam ir paaugliam.Salygos buvo tikrai ne prabangios,miegas prie nulines temperaturos,sunkus darbai laukuose ir miske,ziaurus priziuretojai.berniukai buvo musami,zeminami,kai kuriem tekdavo patirt ir seksualine prievarta.Filmas toks kaip ir pazintinis,taciau su itraukianciu siuzetu,2 pagrindiniu heroju istorija,ju isgyvenimus saloje,apie draugyste ir isdavyste,neteisybes ir ju pasekmes.Visai patiko filmas,nera toks ziaurus kaip gali pasirodyt is aprasymo,aisku niurus ir norvegiskai saltas

Įšokau į įdomią temą. Šis filmas labai suintrigavo. Bet - merginos- o kuria kalba jūs tuos filmus žiūrit? Ar čia jau reiktų norvegiškai/angliškai? Tai ne man vadinas.. Man reikia LT/Russ ax.gif
Atsakyti