Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Tarnaitė (2011)/ The Help - gana moteriškas filmas apie moterų gyvenimus ir rasizmą. Čia praktiškai nėra vyrų, o pasirodę ekrane jie tegauna epizodinius arba antraplanius vaidmenis. "Tarnaitėje" išvysite gražius kostiumus, stilingus kadilakus ir kandžius veikėjų dialogus, tačiau paties filmo siužetinė linija gana trūkinėjanti, o pirmoji filmo pusė itin lėta ir "nekabinanti". Nepaisant to, filmą žiūrėti galima, tačiau tik esant tam tikrai nutaikai ir ištroškus panašaus pobūdžio filmų.
Asmeniškai man "Tarnaitė" nepadarė didelio įspūdžio, tad nelikau sužavėta.

Taip pat keletas naujienų:
Spalio YOMAYO diena!, visus į kiną kviečianti jau šį antradienį, spalio 18 dieną
Taip pat nuo pirmadienio prasideda septintasis vaikų ir jaunimo kino festivalis, kuriame ir jūs, ir jūsų atžalos galėsi išvysti nemažai puikių filmų
Ir džiugi naujiena NE vilnietėms - į Kauną, Klaipėdą, Šiaulius ir Panevėžį iškeliuja Vilniaus kino šortai - tarptautinis trumpametražių filmų festivalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 16 spalio 2011 - 13:44
QUOTE(Rasma @ 2011 10 15, 22:26)

Ne verysad.gif

Ziurejau vakar ir as Crazy.Stupid.Love Kazkaip nesugalvoju ka cia tokio teigiamo parasyt,lyg ir nieko filmas,ir pasijuokt kartais galima,bet neuzkabino,sausai perziurejau.Emma Stone zvengia kaip arklys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2011 10 15, 20:38)
2)A Sinderella Story, once upon a song 9/10  wub.gif
Lengvas filmas, su pasakos motyvais bet suteikia daug emocijų  wub.gif

pati vakar pažiūrėjau panašų į tavo minimą- Another Cinderella Story. Mergaitiškas, labiau 12-ametėms skirtas, bet tokio tipo filmai kartais visai sueina. Irgi perkurta Pelenės istorija šiuolaikiškai. O ir man patinka tokie, kur šoka ar dainuoja, o šiame buvo nemažai šokių wub.gif Ir dar, kas patiko, tai, kad vaidino Jane Lynch. smile.gif

Dar keli neseniai matyti:
Bad Teacher - Cameron Diaz mėgstu, bet šiame filme jos vaidmuo buvo gan neįdomus. Apie Timberlake iš viso nėra ką sakyti, nes labai jau nykus personažas. Kelios vietos gal ir prajuokino, bet šiaip jau nevertas dėmesio.
Scream 4 - jei antra ir trečia dalys ganėtinai patiko, tai ši- visiškai ne. Nesudomino nė trupučio. Ir nesuprantu, kodėl tos ,,jaunos žvaigždutės'', išgarsėjusios įv. serialuose taip lenda į tokius filmus. Ar čia dauguma pradeda karjerą nuo siaubo filmų? rolleyes.gif
Saw 3D - sumaniau, kad reikia ne tik Scream, bet ir Saw pabaigą sužinoti. Kalbant apie kankinimų būdus, pernelyg nenustebino, nes daugmaž tokie pat buvo ir ankstesnėse dalyse. Visai patiko pabaiga, gan neblogai ten viskas išsisprendė.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 10 16, 17:31)
pati vakar pažiūrėjau panašų į tavo minimą- Another Cinderella Story. Mergaitiškas, labiau 12-ametėms skirtas, bet tokio tipo filmai kartais visai sueina. Irgi perkurta Pelenės istorija šiuolaikiškai. O ir man patinka tokie, kur šoka ar dainuoja, o šiame buvo nemažai šokių wub.gif Ir dar, kas patiko, tai, kad vaidino Jane Lynch.  smile.gif

tiktų penkiametei? bigsmile.gif nes maniškei vis filmų norisi, o vaikiškų ar tokių tinkamų vaikams nebelabai randu blush2.gif

Pažiūrėjom filmą Babelis- visai nieko toks, kokiu šešetuku įvertinčiau 4u.gif

Ką rekkomenduotumėt karo tematika? darausi list`ą ir rašausi (reikia vienam projektukui) ...gal parekomenduotumėt, pažiūrėsiu, kiek esu mačiusi, nes dar reiktų pažiūrėti papildomai 4u.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 16 spalio 2011 - 17:12
Black Hawk Down (2001), Thin Red Line (1998), The Last Samurai (2003), Saving Private Ryan (1998). Geriausi mano matyti kariniai filmai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2011 10 16, 17:11)
Ką rekkomenduotumėt karo tematika? darausi list`ą ir rašausi (reikia vienam projektukui) ...gal parekomenduotumėt, pažiūrėsiu, kiek esu mačiusi, nes dar reiktų pažiūrėti papildomai 4u.gif dėkui 4u.gif

man labiausiai patikę ( ypač paryškinti):

La vita è bella (1997)
Zwartboek / black book (2006)
Zelary (2003)
The Pianist (2002)

Hotel Rwanda (2004)
Head in the Clouds (2004)
he Courageous Heart of Irena Sendler (2009)
No Man's Land (2001)
Der Untergang (2004)
Sunshine (1999)
In Love and War (1996)
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2011 10 16, 18:11)
Pažiūrėjom filmą Babelis- visai nieko toks, kokiu šešetuku įvertinčiau 4u.gif

vaje, kaip liudnai smile.gif man tai jis visas 10
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 10 16, 17:31)
pati vakar pažiūrėjau panašų į tavo minimą- Another Cinderella Story. Mergaitiškas, labiau 12-ametėms skirtas, bet tokio tipo filmai kartais visai sueina. Irgi perkurta Pelenės istorija šiuolaikiškai. O ir man patinka tokie, kur šoka ar dainuoja, o šiame buvo nemažai šokių wub.gif Ir dar, kas patiko, tai, kad vaidino Jane Lynch.  smile.gif

O Enchanted (2007) esi mačiusi? Pasaka, perkelta į šiandieninius laikus su daug šokių ir dainų. Labai smagus ir gražus filmas.
QUOTE(Stikliukė @ 2011 10 16, 18:11)

Man dar tokie patiko:
The platoon (1986)
We were soldiers (2002)
Glory (1989)
Apocalypse now (1979)
The patriot (2000)
The great raid (2005)

North by northwest (1959)- Hičkoko filmas apie vyrą, neteisingai apkaltintą įvairiais nusikaltimais ir atsidūrusį pavojingame šnipų pasaulyje. Seniai žinojau, kad jis įtrauktas į visokius geriausių visų laikų filmų sąrašus ir pan., bet man jis, lyginant su šiandieniniais trileriais, pasirodė labai lengvas ir nerimtas. Bet žiūrėti (ir klausytis) buvo smagu- viskas labai išdailinta ir tvarkinga, net nusikaltėliai mandagiai šneka.

Mrs Dalloway (1993)- to paties pavadinimo V.Woolf romano ekranizacija. Apie nebejauną moterį, besiruošiančią savo rengiamam vakarėliui ir tuo pačiu prisimenančią savo jaunystę bei apie jauną vyrą, kurį kankina karo traumos ir mintys apie savižudybę ir žmoną, bandančią jam padėti. Toks šviesiai liūdnas filmas apie gyvenimą ir tai, kiek daug to gyvenimo telpa į vieną vienintelę dieną. Patiko tiek, kad vėl užsinorėjau perskaityti knygą, nors ji manęs per daug nesužavėjo.
Atsakyti
Kreipiuosi, gal padesit prisimint filmo pavadinima. Na niekaip neprisimenu, ziurejau gal pries 3-5 m,net neprisimenu tiksliai doh.gif Jei neklystu, vaidino Sandra Bullock. Filmo siuzetas: ji susapnuoja vyro zuti, bet prabudusi randa ji besimaudanti duse. Bet toliau ivykiai vyksta taip kaip ji sapnavo ir vyras zusta autoavarijoje ...

Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2011 10 17, 05:40)
Kreipiuosi, gal padesit prisimint filmo pavadinima. Na niekaip neprisimenu, ziurejau gal pries 3-5 m,net neprisimenu tiksliai  doh.gif Jei neklystu, vaidino Sandra Bullock. Filmo siuzetas: ji susapnuoja vyro zuti, bet prabudusi randa ji besimaudanti duse. Bet toliau ivykiai vyksta taip kaip ji sapnavo ir vyras zusta autoavarijoje ...

Premonition, 2007
Atsakyti
Sveikos merginos, rashau su klausimeliu, gal netycia pamenat kas per filmas. Niekaip negaliu prisimint.
Labai geras, ishlieta daug asharu. Jei neklystu prancuzishkas. Apie vyra ir moteri, moteris suserga veziu, vyras blashkos ar pas sergancia moteri ar pas meiluze. Jokiu pagrazinimu, rodo kai jinai apsisiusioja i lova, kaip jinai eidama (muziejumi berods) apsivemia.
Atsakyti
karinis geras labai Empire of the sun
Atsakyti