Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 14, 14:58)
Turbūt atsiras tik kelios, nemačiusios filmo Klystkeliai (2004)/ Sideways,

as nemacius, reiks paziuret

FB laimejau i kt Pasaka kvietimus rolleyes.gif turbut dukra i Smurfus vesiu
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2011 10 06, 14:50)
neseniai pasižiūrėjau L.fon Triero "Melancholija", na, tai vis dar kažkaip galvoju apie tą filmą, ar niekas nematėt? jei matėt, kokie įspūdžiai?  4u.gif
p

As vakar ziurejau sita filma. Man patiko. Kazkaip uzkabino tas gilus liudesys, kuriuo persmelktas filmas. Ypac ta Justine pasirode tokia artima savo jausmais. Lars von Trier zinojau tik del Dogville, kuris man irgi gilus ir ispudingas.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 10 14, 14:42)
as nemacius, reiks paziuret

Nematei "Sideways"? O ne tu esi rašiusi, kad tau filmas nepatiko (ar nelabai patiko), išskyrus tai, kas susiję su vynu? (ar čia mano atmintis šlubuoja) g.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 10 14, 19:19)
Nematei "Sideways"? O ne tu esi rašiusi, kad tau filmas nepatiko (ar nelabai patiko), išskyrus tai, kas susiję su vynu? (ar čia mano atmintis šlubuoja)  g.gif

die..!!! nuejau i IMDB paziuret. akurat. net pavadinimo neprisimenu biggrin.gif reiskias tikrai nepatiko smile.gif katilina, giriu tavo atminti laugh.gif
Atsakyti
Jei netycia kas kur nors uzmatysit si Zviagincevo filma Елена ,buciau laaaabai dekinga

user posted image
Atsakyti
Kazkas sioje temoje jau rase komentara apie naujaji filma "Trys muskietininkai" su Mila Jovovic. As ka tik is kino.

Ir ka. Ogi patiko. Lengvas, nuotaikingas, linksmas. Fainos kovu scenos, vizualiai labai grazus. Taip, sutinku, tai ne klasikine sios knygos interpretacija ir pastatymas. Bet naujoviskas, man patiko. 4u.gif

Ir tikrai negalvoju, kad savo laika praleidau veltui.
Atsakyti
The Switch (2010) - paprastas, bet nepasakyciau, kad prastad filmas. toks lengvas, kai nesinori mastyt. bet ne kvailas. yra meiles, juoko, graziu jausmu, kvailumo, nuosirdumo smile.gif ypac patiko mazo berniuko personazas. po tokiu filmu uzsinori vaiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2011 10 09, 14:43)
pažiūrėkit Kuždesių sala ,

pats nuostabiausias filmas. paziurejus dar ilgai negalejau pamirst. ir vis ieskau ko nors panasaus smile.gif

dar neseniai ziurejau source code. labai patiko. tikrai nebuvo nuobuodu thumbup.gif
Atsakyti
Tadas Blinda Pradzia. 9/10 Žiūrėjau kino teatre, iš pradžių truputi kažko truko, bet antra dalis filmo viską atpirko. wub.gif cool.gif
O jau Mantas wub.gif wub.gif wub.gif
Siandien dar žiūrėjau du filmus:
1) Crazy Stupid Love 8/10, patiko, kaip išsprendė istorija thumbup.gif cool.gif
2)A Sinderella Story, once upon a song 9/10 wub.gif
Lengvas filmas, su pasakos motyvais bet suteikia daug emocijų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinariuke: 15 spalio 2011 - 19:39
QUOTE(Evelincik @ 2011 10 14, 23:03)
Jei netycia kas kur nors uzmatysit si Zviagincevo filma Елена ,buciau laaaabai dekinga

Neleistų iš čia parsisiųst?:

http://www.kinoreliz...4800-elena.html
Atsakyti
Mardi Gras: Spring Break (2011) - tipiška kvaila holivudinė komedija ir jau pradžia nežada nieko gero doh.gif , o dar visi tie standartiniai amerikonų juokeliai, kažkaip jie neapseina be vėmalų šūdų papų...carmen electra ir kitų mažvaikiškų bajerių biggrin.gif

The Painted Veil (2006) - na šis filmas žyyymiai geresnis už pirmąjį...Graži istorija, jausmingas pateikimas, bet tai nėra TAS filmas wow, kuris paliktų didžiulį įspūdį...Čia jau mano bėda, nes melodramos ar kažkas panašaus į juos nėra mano mėgstamiausias žanras blush2.gif
šis filmas tiek kartų buvo minimas šioj temoj, kad negalėjau nepažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Crazy,Stupid, Love - nu tokia pusė velnio komedija, buvo juokingų momentų, patiko galas biggrin.gif
Something borrowed - linksma, gyvenimiška romantinė komedija, vakarui kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 16 spalio 2011 - 09:35