Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(Evelincik @ 2011 10 10, 18:36)
Nezinau kodel butent Jaskolkai,bet ir man visai gerai sian suejo  smile.gif

man No reservation su Zeta Jones labiau patiko už šį.
Jaskolkai taikė turbūt dėlto, kad ji klausdavo dažnai filmų šia tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 10 10, 00:07)

Tam,kam patinka "Serbiškas filmas",siūlyčiau psichinę sveikatą pasitikrinti ir paprašyti save izoliuoti iki pilno išgijimo.Soriukas,kad taip tiesiai šviesiai,bet yra taip kaip yra.

Sutinku su kiekvienu zodziu.Slykstus filmas,na geraja prasme schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2011 10 10, 21:54)
Jaskolkai taikė turbūt dėlto, kad ji klausdavo dažnai filmų šia tema biggrin.gif

lotuliukas.gif No reservetion jos megstamiausias filmas, man atrodo laugh.gif
Nu, o sitas gi turi kazkoki panasuma? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2011 10 10, 21:54)

O man visi matyti filmai su Zeta-Jones patiko labiau už "The rebound". smile.gif

The great Buck Howard (2008)- apie vaikiną, metusį nekenčiamas teisės studijas ir įsidarbinusį tokio kaip ir mago, išgyvenančio ne pačius geriausius laikus, asistentu. Vietomis juokingas filmas, vietomis gana rimtas, o vietom panašus į satyrą. Patiko, nors per daug ir nesužavėjo. Ypač fainas Johnas Malkovichius sau visai netipiškame vaidmenyje, o Colinas Hanksas, kuo vyresnis, tuo labiau panašus į savo tėvą (ne tik išvaizda, bet ir mimika, balso intonacijom, kartais atrodydavo, kad girdžiu kitą Hanksą).

Junebug (2005). Daug gero apie šį filmą girdėjau ir seniai norėjau pažiūrėti, tai galbūt ir tikėjausi per daug, nes negalėčiau pasakyti, kad labai jau man patiko. Įdomu buvo žiūrėti, aktoriai geri (ypač dvi pagrindinės- Amy Adams ir Embeth Davidtz), bet panašaus siužeto filmų yra labai nemažai (susituokusi pora iš didmiesčio atvyksta į nedidelį miestelį aplankyti vyro tėvų. Daug pasaulio mačiusi, išsilavinusi žmona, aišku, visai kitokia nei vietiniai, tad ne visos situacijos malonios). Toks gana gyvenimiškas, be jokių pagražinimų filmas.

Green lantern (2011)- nei patiko, nei labai nepatiko. Labai vaikiškas jis man pasirodė. O rimtos kalbos tik juoką kėlė.
Atsakyti
The Prince of Tides (1991)- dėkui kas rekomendavo. Man tiksliausias jam apibūdinimas būtų šiltas filmas. Nes nėra, kad šokiruotų, nėra kampuota.. Sakyčiau, gražiai sudėliotas filmas ir pati istorija.
Atsakyti
Gal kas matėt naują filmą su Banderasu "Oda,kurioje gyvenu"?Labai jau išreklamuotas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 10 09, 17:20)

Kur gavote atsisiųsti? rolleyes.gif thepiratebay.com tėra su skandinaviškais titrais. Ar yra kur nors su angliškais titrais ar įgarsinimu?
Atsakyti
Sveikos,norėčiau paklausti ar matėt filmą "The Pact" 4u.gif ? Kokie atsiliepimai būtų? Vis paskaitau čia,atrandu gerų filmų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 12, 17:37)
Kur gavote atsisiųsti?  rolleyes.gif thepiratebay.com tėra su skandinaviškais titrais. Ar yra kur nors su angliškais titrais ar įgarsinimu?

Iš čia siunčiausi
http://rutracker.org/forum/index.php
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 12, 17:37)
Kur gavote atsisiųsti?  rolleyes.gif thepiratebay.com tėra su skandinaviškais titrais. Ar yra kur nors su angliškais titrais ar įgarsinimu?

Pamenu ,kad tikrai ziurejau rusu kalba,man rods su subtitrais(is rutrakerio)

anglu subtirai

anglu subtitrai
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 10 12, 18:22)
Sveikos,norėčiau paklausti ar matėt filmą "The Pact" 4u.gif ? Kokie atsiliepimai būtų? Vis paskaitau čia,atrandu gerų filmų bigsmile.gif

Jei čia tas, pastatytas pagal Picoult romaną, tai aš mačiau ir man patiko. Toks truputį liūdnas, bet mielas filmas. Knygos nesu skaičiusi, bet kiek domėjausi, skiriasi tuo, kad filme savižudybės motyvai lieka gana migloti, o knygoj viskas konkrečiai paaiškinta.

Dan in real life (2007)- paprastas, šiltas filmas apie tai, kad užtenka ir trijų dienų atsirasti meilei (priešingai nei pagrindinis herojus teigia filmo pradžioj).
Atsakyti
Turbūt atsiras tik kelios, nemačiusios filmo Klystkeliai (2004)/ Sideways, tad visoms nemačiusioms siūlau greitai ištaisyti šią klaidą.
Po šio filmo peržiūros gausite gero humoro dozę, daug informacijos apie vyną, kurią ne tik įdomu išgirsti, tačiau ir įdomu stebėti su kokia meile pagrindiniai veikėjai diskutuoja apie šį gėrimą. "Klystkeliai" - paprastas, tačiau ne prastas filmas, pasakojantis apie žmonių gyvenimus, jų likimus ir, žinomą, vyną. Juosta optimistiška, spalvinga, labai juokinga ir kartais perauganti į tragikomediją.
Tai puikus filmas apie dviejų vyrų kelionę savęs pažinimo link, prie kurio idealiai tiks gero vyno taurė.
Rekomenduoju!

Ir dar keli įdomūs faktai, susiję su filmu
Atsakyti