QUOTE(melana @ 2011 10 10, 21:54)
man
No reservation su Zeta Jones labiau patiko už šį.
O man visi matyti filmai su Zeta-Jones patiko labiau už "The rebound".
The great Buck Howard (2008)- apie vaikiną, metusį nekenčiamas teisės studijas ir įsidarbinusį tokio kaip ir mago, išgyvenančio ne pačius geriausius laikus, asistentu. Vietomis juokingas filmas, vietomis gana rimtas, o vietom panašus į satyrą. Patiko, nors per daug ir nesužavėjo. Ypač fainas Johnas Malkovichius sau visai netipiškame vaidmenyje, o Colinas Hanksas, kuo vyresnis, tuo labiau panašus į savo tėvą (ne tik išvaizda, bet ir mimika, balso intonacijom, kartais atrodydavo, kad girdžiu kitą Hanksą).
Junebug (2005). Daug gero apie šį filmą girdėjau ir seniai norėjau pažiūrėti, tai galbūt ir tikėjausi per daug, nes negalėčiau pasakyti, kad labai jau man patiko. Įdomu buvo žiūrėti, aktoriai geri (ypač dvi pagrindinės- Amy Adams ir Embeth Davidtz), bet panašaus siužeto filmų yra labai nemažai (susituokusi pora iš didmiesčio atvyksta į nedidelį miestelį aplankyti vyro tėvų. Daug pasaulio mačiusi, išsilavinusi žmona, aišku, visai kitokia nei vietiniai, tad ne visos situacijos malonios). Toks gana gyvenimiškas, be jokių pagražinimų filmas.
Green lantern (2011)- nei patiko, nei labai nepatiko. Labai vaikiškas jis man pasirodė. O rimtos kalbos tik juoką kėlė.