Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Melancholia. Kas nors galit man paaiškinti šitą filmą? Visą laiką žiūrėdama galvojau WTF? gal dar neužaugau jam?
Atsakyti
O dabar peržiūrėjau filmą "Miegančioji gražuolė" ( 2011). Istorija apie merginą, kuri dirb elitine prostitute - išgeria migdomųjų prieš sexą ir nieko ryte nepamena. Bet kartą nusprendžia nufilmuoti viską, kas vyksta užmigus. Filmo galas kažkoks neišbaigtas, arba aš kažko nesupratau. Kai jau turi įvykti kažkas, staiga ima ir baigias. Kas nors pažiūrėkit ir man paaiškinkit:)
Atsakyti
Jane Eyre (2011)- patiko, buvo gera prisiminti šią gražią meilės istoriją wub.gif Aišku, kadangi knygą esu skaičiusi, supratau, kad ekranizaciją galėjo padaryti žymiai geresnę. Trūko Džeinės ir Ročesterio pokalbių, ir toji paslaptis visai nepaslaptinga ir neišvystyta pasirodė. smile.gif senesnių ekranizacijų nemačiau, tad palyginti negaliu. Gal kada prisiruošiu ir kurią senesnę versiją pažiūrėti.

Keith (2008) - na ir papuoliau ant tokio filmo būtent tada, kai nuotaika reikalavo visiškai priešingo. Ieškojau paprastos, gražios meilės istorijos, sukurptos pagal planą: susitinka, įsimyli, kažkokia kliūtis išskiria ir galiausiai jie vėl kartu, o akis užkliuvo už Keith. Niūri nuotaika bent jau man jautėsi nuo pat pradžių (gal dėl to, kad ir pati taip jaučiausi dar prieš žiūrėdama filmą?), tačiau, negaliu nepaneigti, kad graži meilės istorija. Ji- tikslo siekianti, pavyzdinga mokinė, jis- keistuolis, turintis pakvaišėlio etiketę bei neprisileidžiantis kitų prie savęs... Tikrai ne visi panašūs filmai man įtinka, bet šis matyt buvo laiku ir vietoje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 08 spalio 2011 - 17:39
Kaip noreciau paziureti kazkoki tai filma, kad butu su originalia idomia mintim, kad ziurint filma siurpuliukai per oda eitu, kad negaletum atsitraukti nuo ekrano, o gale filmo liktum sokiruota, nustebusi, paveikta filmo nuotaiku ar pan...... gal zinot tokiu filmu?? zinau, labai jau nekonkretu, bet.... atsibodo nuspejami, neidomus filmai, o paskutiniu metu ant panasiu "uzsiraunu''.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 10 08, 19:01)
Kaip noreciau paziureti kazkoki tai filma, kad butu su originalia idomia mintim, kad ziurint filma siurpuliukai per oda eitu, kad negaletum atsitraukti nuo ekrano, o gale filmo liktum sokiruota, nustebusi, paveikta filmo nuotaiku ar pan......  gal zinot tokiu filmu?? zinau, labai jau nekonkretu, bet....  atsibodo nuspejami, neidomus filmai, o paskutiniu metu ant panasiu "uzsiraunu''.... biggrin.gif

Fight Club gal kartais nematei? g.gif daugiau dabar nelabai pamenu...
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 10 08, 18:17)
Fight Club gal kartais nematei?  g.gif daugiau dabar nelabai pamenu...

maciau ne per seniausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 10 07, 22:18)
Kad puikus filmas, tai pritariu, man žiauriai patiko, tik labiau Nolte vaidyba įsiminė. Bet man jis visai ne romantiškas ir šiltas pasirodė (bent jau taip atsimenu, nes mačiau seniai), labiau skaudus ir liūdnas, nors ir pakankamai optimistiškas.

Man tas optimizmas ir Noltes bendravimas su Streisand ir buvo romantiškiausios akimirkos ir, nepaisant to, kad viskas baigėsi galbūt ne taip kaip norėtume, džiugu, kad žmonės išgyveno tą jausmą, kartu patyrė laimę ir pamatė kitokio gyvenimo skonį. Tas ir buvo romantiška, šilta, jausminga. Nors taip, filmas ganėtinai liūdnas, tačiau netgi tas liūdnumas man turėjo tokį romantinį prieskonį, todė ir rašiau, kad tai - romantiškas filmas su prieskoniais
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 10 08, 18:11)
paaiškinkit:)

atejo mergaitei riba.Anksciau buvo nesvarbu,kas,kur,su kuo,kaip,bet mires klientas pastate taska.Gal pakeis savo gyvenimo buda ...........

Den nya människan paremta tikrais faktais,Svedijos istorijos dalis,kuria tikrai nepasididziuosi.
Jaunos merginos buvo siunciamos i tokias uzdaras klinikas(jei galima jas taip pavadint). "tremties" priezastys galejo but ivairios:tu esi is labai vargingos ir daugiavaikes seimos,esi psichiskai nesveikas,turejai nesantuokiniu rysiu,o kartais ir del paprasciausiu epilepsijos priepuoliu.Iseit is tos klinikos buvo tik 2 budai:patekt i psichuske ar leist save sterilizuot.Va toki visuomenes isvalymo buda sugalvojo ir iteisino valdzia.
Tikejausi kiek stipresnio filmo is K.Haro,siam kazko neapciuopiamo truko
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 10 08, 16:15)
Melancholia. Kas nors galit man paaiškinti šitą filmą? Visą laiką žiūrėdama galvojau WTF? gal dar neužaugau jam?

O ko tu ten nesupratai? Lyg ir pakankamai aiškus, be kažkokių užslėptų prasmių filmas. Parodo, kaip dvi skirtingos seserys reaguoja į žinią apie pasaulio pabaigą. Viena, serganti sunkia depresija ir nematanti beveik nieko gero žmonėse ir apskritai gyvenime, visiškai ramiai, o kita, normalioji, taip, kaip reaguotų dauguma žmonių (ir aš turbūt). Nors, aišku, būtų ir tokių kaip jos vyras, kurie nusižudytų nieko nelaukdami.
Atsakyti
A Better Life (2011)
http://cinemaxx_ru/n...-life-2011.html
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 10 09, 00:20)

ir?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 10 08, 20:01)
Kaip noreciau paziureti kazkoki tai filma, kad butu su originalia idomia mintim, kad ziurint filma siurpuliukai per oda eitu, kad negaletum atsitraukti nuo ekrano, o gale filmo liktum sokiruota, nustebusi, paveikta filmo nuotaiku ar pan......   gal zinot tokiu filmu?? zinau, labai jau nekonkretu, bet....  atsibodo nuspejami, neidomus filmai, o paskutiniu metu ant panasiu "uzsiraunu''.... biggrin.gif

vienas toks keistas mano matytas yra My Summer of Love (2004)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 09 spalio 2011 - 07:54