QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 07, 19:49)
Potvynių princas (1991)/ The Prince of Tides - jausminga ir dramatiška istorija apie dviejų žmonių meilę, išgelbėjusią jų gyvenimus. Nuostabi muzika, žavinga Barbra Streisand ir nagrinėjama vaikystėje patirtų skriaudų tematika filmą daro šiltu ir maloniu akiai. Puikus filmas romatiškam vakarui su prieskoniais.
Kad puikus filmas, tai pritariu, man
žiauriai patiko, tik labiau Nolte vaidyba įsiminė. Bet man jis visai ne romantiškas ir šiltas pasirodė (bent jau taip atsimenu, nes mačiau seniai), labiau skaudus ir liūdnas, nors ir pakankamai optimistiškas.
Life as we know it (2010). Vis atidėliojau, įsivaizduodama, kad bus labai banalus filmas, užtat buvau maloniai nustebinta, kad jis man patiko. Toks mielas ir pakankamai tikroviškas, mano manymu, užtektinai ir humoro, ir dramos (nors, aišku, nėra labai rimtas). Didelį įspūdį padarė Joshas Duhamelis, kažkaip anksčiau niekur jis man ypatingai neužsifiksavo, o čia pasirodė kaip labai neblogas (ir labai simpatiškas) aktorius.
Over her dead body (2007)- dar vienas filmas vaiduoklių tema. Kai vyras po metų nuo sužadėtinės mirties pagaliau ima susitikinėti su kita mergina, jo buvusi sužadėtinė ima rodytis tai merginai ir visaip bando ją nuo jo atbaidyti. Mačiau net labai įdomių panašaus siužeto filmų (paskutinis patikęs buvo "Ghost town"), bet šis beveik nevertas dėmesio.