Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

neseniai pasižiūrėjau L.fon Triero "Melancholija", na, tai vis dar kažkaip galvoju apie tą filmą, ar niekas nematėt? jei matėt, kokie įspūdžiai? 4u.gif
p.s. gal yra kokių filmų, pastatytų pagal H.Murakami knygas? kažkaip neteko susidurti, nors knygas visas skaičiau.. ir dar kažką viena ausimi girdėjau, kad berods statomas filmas pagal "Šantaramą", su J.Deppu, ar girdėjot ką nors apie tai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 06 spalio 2011 - 13:51
Beautiful boy Sutuoktiniu pora arti skyrybu,senai nebemiega kartu,vyras ieskosi sau atskiro buto.Ju vienintelis sunus studijuoja pirmus metus universitete.Viena diena tevus pribloskia zinia,per tv pranesa,kad ju sunaus univere vienas studentas susaude daug studentu ir destytoju.Sunui niekaip neprisiskambina,nerimauja ,ir stai i duris pasigirsta skambutis.Uz duru policijos pareigunai.Viskas aisku verysad.gif Taciau yra kai kas daugiau......tas zudikas ir buvo ju sunus .....
Filme demesys koncentruotas ne i pacia tragedija,bet kaip po tokios tragedijos atsigauna patys tevai.Prie asmenines tragedijos prisideda dar ir visuomenes pagieza.Ar gi kam idomu kad jie ir patys prarado sunu.Kodel jis tai padare,ar tai tevu kalte?
Tokia gan nelengva pradedanciojo rezisieriaus drama,neperspausta(ko tikejaus ,kad bus)

QUOTE(Lillita @ 2011 10 06, 14:50)
p.s. gal yra kokių filmų, pastatytų pagal H.Murakami knygas?

Noruwei no mori
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelincik: 06 spalio 2011 - 14:03
QUOTE(Lillita @ 2011 10 06, 15:50)
p.s. gal yra kokių filmų, pastatytų pagal H.Murakami knygas? kažkaip neteko susidurti, nors knygas visas skaičiau.. ir dar kažką viena ausimi girdėjau, kad berods statomas filmas pagal "Šantaramą", su J.Deppu, ar girdėjot ką nors apie tai? smile.gif

Norvegų giria (2010)/ Noruwei no mori/ Norwegian Wood
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2011 10 06, 11:58)
tikrai labai kokybiškas filmas, tikrai ne veltui ir reitingas jo didelis, sako knyga irgi gera, gal skaitei Masako?

zinok, neskaiciau, bet labai noreciau. Kazkaip niekaip nepakliuva man ta knyga i rankas doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Fille @ 2011 10 05, 23:20)
Na linkomanijoj nesimate, bet cia tikrai yra: rutracker smile.gif

Jau siunčiuosi... labai dėkavoju notworthy.gif
Atsakyti
žiūrėjau vakar Contagion, užmigau. dar yra toks pat prastas argentiniečių man rodos.
Atsakyti
Potvynių princas (1991)/ The Prince of Tides - jausminga ir dramatiška istorija apie dviejų žmonių meilę, išgelbėjusią jų gyvenimus. Nuostabi muzika, žavinga Barbra Streisand ir nagrinėjama vaikystėje patirtų skriaudų tematika filmą daro šiltu ir maloniu akiai. Puikus filmas romatiškam vakarui su prieskoniais.
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2011 10 06, 10:58)
tikrai labai kokybiškas filmas, tikrai ne veltui ir reitingas jo didelis, sako knyga irgi gera, gal skaitei Masako?
o parašiau "kas prijaučiat tokiai temai" dėl to, kad dažnai čia būna tokie klausimai rekomenduoti kažką su narkotikais biggrin.gif

aš skaičiau :)gera knyga, sunkokai tik skaitos biški, nes toks rašymo stilius. Labai daug veikėjo ir pan, sunku susigaudyt. Bet esmė ta kad ir filmas ri knyga savaip labai geri.
Atsakyti
The Rules of Attraction (2002) - matyt niekuomet į jį nebūčiau atkreipusi dėmesio, jei ne aktorius Ian Somerhalder, vaidinantis šiame filme. Bet jau po pusvalandžio supratau, kad nieko įdomaus iki galo taip ir neparodys, bet ištempiau iki galo. Nepatiko, nuobodus, betikslis (mano nuomone). Nors imdb vertinimas visai neblogas sakyčiau biggrin.gif

Ils (2006) - pliusas tas, kad filmas gan trumpas, o minusas- kad net ir 77 min prailgo, nes viskas ištempta pasirodė. Labai jautėsi, kad ne amerikiečių darbas, nors visgi kliuvo tai, kad veikėjai kalbėjo pernelyg mažai ir maždaug pusę filmo nieko įdomaus nevyko smile.gif Nebuvo labai baisus, nors kiek įtemptas, kulminacija (kai išaiškėjo visų tų siaubukų darytojai) nebloga, dar gal kažkiek įdomiau viskas, nes ,,paremta tikrais faktais'' (pabaigoje paaiškinta, kaip visa ta istorija sužinota), nors žinoma, neaišku, kiek ten viskas tikra cool.gif Siužetu priminė The Strangers (2008) smile.gif Visai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 07 spalio 2011 - 19:17
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 07, 19:49)
Potvynių princas (1991)/ The Prince of Tides - jausminga ir dramatiška istorija apie dviejų žmonių meilę, išgelbėjusią jų gyvenimus. Nuostabi muzika, žavinga Barbra Streisand ir nagrinėjama vaikystėje patirtų skriaudų tematika filmą daro šiltu ir maloniu akiai. Puikus filmas romatiškam vakarui su prieskoniais.

Kad puikus filmas, tai pritariu, man žiauriai patiko, tik labiau Nolte vaidyba įsiminė. Bet man jis visai ne romantiškas ir šiltas pasirodė (bent jau taip atsimenu, nes mačiau seniai), labiau skaudus ir liūdnas, nors ir pakankamai optimistiškas.

Life as we know it (2010). Vis atidėliojau, įsivaizduodama, kad bus labai banalus filmas, užtat buvau maloniai nustebinta, kad jis man patiko. Toks mielas ir pakankamai tikroviškas, mano manymu, užtektinai ir humoro, ir dramos (nors, aišku, nėra labai rimtas). Didelį įspūdį padarė Joshas Duhamelis, kažkaip anksčiau niekur jis man ypatingai neužsifiksavo, o čia pasirodė kaip labai neblogas (ir labai simpatiškas) aktorius.

Over her dead body (2007)- dar vienas filmas vaiduoklių tema. Kai vyras po metų nuo sužadėtinės mirties pagaliau ima susitikinėti su kita mergina, jo buvusi sužadėtinė ima rodytis tai merginai ir visaip bando ją nuo jo atbaidyti. Mačiau net labai įdomių panašaus siužeto filmų (paskutinis patikęs buvo "Ghost town"), bet šis beveik nevertas dėmesio.
Atsakyti

QUOTE(katilina @ 2011 10 07, 21:18)
Kad puikus filmas, tai pritariu, man žiauriai patiko, tik labiau Nolte vaidyba įsiminė. Bet man jis visai ne romantiškas ir šiltas pasirodė (bent jau taip atsimenu, nes mačiau seniai), labiau skaudus ir liūdnas, nors ir pakankamai optimistiškas.

drinks_cheers.gif

Vienas labiausiai pribloskusiu filmu..
Atsakyti
Paziurejau Hesher galvodama, kad jis gan senas ir Natalie Portman ten jauna.. tik paskui pamaciau, kad 2010, tai man siek tiek sokas buvo biggrin.gif Nes nu rimtai, ziurejau kaip sena biggrin.gif Aisku, logika nesuveike, kaip tas berniukas is Trecio luito uz saules jau toks paauges biggrin.gif

Na bet nepaisant mano kvailumo, filmas nieko. Bet tikrai nelyginamas su Requiem for a dream. Apie seima, kuri isgyvena netekti, bet viena diena i namus atsikrausto vaikinas, kurio gyvenimas netelpa i jokias taisykles. Man asmeniskai jis siek tiek prailgo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 08 spalio 2011 - 12:57