Sveikos kino mėgėjos, gal žinote iš kur parsisiųsti filmą "Duburys". Perskaičiau knygą tai taip patiko, tiek užsidegiau tuo filmu, bet tuose saituose iš kurių siunčiamės visus kitus filmus jo nėra

QUOTE(persiko kauliukas @ 2011 10 04, 09:52)
Sveikos kino mėgėjos, gal žinote iš kur parsisiųsti filmą "Duburys". Perskaičiau knygą tai taip patiko, tiek užsidegiau tuo filmu, bet tuose saituose iš kurių siunčiamės visus kitus filmus jo nėra 

Zmule mačiau yra
QUOTE(Stikliukas @ 2011 10 02, 20:02)
gaila, nes man atrodo, kad skirtingų menų sintezė gali duoti labai daug peno dvasiai, sielai 

as dvasinga, nesijaudinkit

QUOTE(persiko kauliukas @ 2011 10 04, 08:52)

Turiu, bet fleše...

aš siunčiaus iš linkomanijos

QUOTE(melana @ 2011 09 29, 23:55)
A Little Bit of Heaven (2011) - filmo tema rimta apie moterį sergančią vėžiu, jos santykius su artimaisiais, jos būseną, jausmus. Pats filmas labiau įspraustas į romantinės komedijos žanrą, buvo kvailokų juokelių ir šiaip tokių perspaustų ir banalių vietų ( kaip ir priklauso holivudiniam filmui
). Po kokių 30 min. jau pasidaro aišku kuom viskas pasibaigs maždaug.
Manau, šį filmą įvardinčiau kaip visai nieko
Tokios skaudžios temos visada priverčia susimąstyt, o ir Kate Hudson visai patiko..

Manau, šį filmą įvardinčiau kaip visai nieko

Na man šitas filmas buvo būtent tai, kas lieka pamąstymui..nes kas diena gali atsitikti tau ar tavo draugui... aš žiauriai prisiverkiau..

I am love - italu turtuoliu seimos drama, su Tilda Swinton. Labai idomiai nufilmuota, nemazai demesio skiriama detalems, maistui. Gan erotizuotas. Man pasirode Lady Chaterli ir Damage (1992) filmu misinys. Bet patiko.

Na linkomanijoj nesimate, bet cia tikrai yra: rutracker

Trainspotting (1996) - labai geras filmas
Narkomanai, kapanojimaisi iš to liūno... Skaudi tema, bet įdomus pagrindinio veikėjo pasakojimas toks su gera doze juodo humoro. Dar daug šarmo duoda tas psichinis draugelis, kuriam narkotikas - muštynės.
Manau dauguma čia mačiusios šį filmą, o kas nematėt ir prijaučiat "narkomanų filmams" , tai rekomenduoju

Manau dauguma čia mačiusios šį filmą, o kas nematėt ir prijaučiat "narkomanų filmams" , tai rekomenduoju

QUOTE(melana @ 2011 10 06, 00:15)
oi, as tai tikrai neprijauciu tai tematikai, bet sis filmas pats savaime superinis

QUOTE(Masako @ 2011 10 06, 07:34)
oi, as tai tikrai neprijauciu tai tematikai, bet sis filmas pats savaime superinis 

tikrai labai kokybiškas filmas, tikrai ne veltui ir reitingas jo didelis, sako knyga irgi gera, gal skaitei Masako?
o parašiau "kas prijaučiat tokiai temai" dėl to, kad dažnai čia būna tokie klausimai rekomenduoti kažką su narkotikais

QUOTE(Fille @ 2011 10 05, 23:20)