Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(ele+ @ 2011 10 01, 22:21)
Ka tik perziurejau. Labai senai norejau pamatyti sita filma, ir kazkaip kai vakar kazkas parekomendavo sitoje temoje, emiau ir atsisiunciau. Is filmo patiko grazios sukneles ir aplinka, ir dar pati pabaiga. O toliau buvo "nieko" kaip as sakau: t.y. nei blogai labai, nei gerai. Buvo momentas, kai buvo nuobodu ir sakiau vyrui, kad noriu kad kuo greiciau pasibaigtu. Ar verta paziureti - taip. Ar kazkas ypatingo - ne. g.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 02, 17:30)
as tai niekaip nesuprantu to svaigimo del The painted veil..

numatomas siuzetas. iskarto aisku, kad kazkuris is ju mirs . zaidziama ziurovo jausmais rodant visokius ligotus. poniutes tema "kaime" jau tokia sena ir nuvalkiota (geriau filmukas Ispuikusi princese..). nesakau, kad jis visai blogas.. bet kad vau, tai tikrai ne.

Kartais senos ir nuvalkiotos temos vistiek buna idomios. Tai pakankamai realistiskas filmas, atspindintis ta laikotarpi. O ir knyga turetu buti labai idomi (ieskaus kur gauti paskaityti dabar ).

O ar ne visi filmai zaidzia ziurovo jausmais ir taip patraukia ziureti? Tuom filmai ir patinka, jei sukelia kazkokius jausmus. Jei paziurejai, ir jei nei silta, nei salta, tai tada nera jokios prasmes tokius filmu ziureti.

Galiausiai, skonis yra savitas dalykas. Ir bent jau "The Painted Veil" mane uzkabino ir sujaudino.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 02, 19:41)
numatomas siuzetas. iskarto aisku, kad kazkuris is ju mirs . zaidziama ziurovo jausmais rodant visokius ligotus. poniutes tema "kaime" jau tokia sena ir nuvalkiota (geriau filmukas Ispuikusi princese..). nesakau, kad jis visai blogas.. bet kad vau, tai tikrai ne.

Kaip įdomu 4u.gif jūs atkreipėte dėmesį į tai, į ką aš tikrai nekreipiau....
aš visai nekreipiau dėmesio į siužetą. Siužetas man buvo svarbus knygoje. Beje, jeigu neskaitėte, verta paskaityti, nes knygoje rasite nemažai dalykų, kurių filme ir nebuvo (vidiniai monologai, Kitės grįžimas namo). Filmo stiprioji pusė- vaizdinė vizualizacija. Vaizdai ir muzika atvėrė man visas jusles, kokias tik turiu: mačiau, girdėjau, jutau, uosčiau tą filmą rolleyes.gif Filmas labai muzikalus ir tapybiškas- manau, jis tuo ir papildė knygą, kurioje to trūko...
Čia kaip ir su knyga- vienas perskaito eilutes, o kitas sugeba įžvelgti, kas po jomis 4u.gif

p.s o man tie vaizdai, kur rodė sergančius cholera visai ,,nesužaidė" rolleyes.gif gal, kad esu medikė, dar ne tokių dalykų mačiau ax.gif

p.s1 kas liečia knygą- nusivils tas, kuris ieško KAŽKO TOKIO...viso to nėra...jau rašiau, kad istorija paprasta, tarsi apie nieką, tačiau tas KAŽKAS TOKIO ateina, kai pradedi apgalvoti tai, ką perskaitei....manau, tai yra geros knygos požymis blush2.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 02, 20:07)
na, as knygu su filmais nemaisau. nes man tai skirtingos meno rusys, is kuriu nesitikiu vienas kito papildymo

gaila, nes man atrodo, kad skirtingų menų sintezė gali duoti labai daug peno dvasiai, sielai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 02 spalio 2011 - 19:09
QUOTE(Stikliukas @ 2011 10 02, 20:02)
Kaip įdomu 4u.gif
O aš visai nekreipiau dėmesio į siužetą. Siužetas man buvo svarbus knygoje. Beje, jeigu neskaitėte, verta paskaityti, nes knygoje rasite nemažai dalykų, kurių filme ir nebuvo (vidiniai monologai, Kitės grįžimas namo). Filmo stiprioji pusė- vaizdinė vizualizacija. Vaizdai ir muzika atvėrė man visas jusles, kokias tik turiu: mačiau, girdėjau, jutau, uosčiau tą filmą  rolleyes.gif Filmas labai muzikalus ir tapybiškas- manau, jis tuo ir papildė knygą, kurioje to trūko...
Čia kaip ir su knyga- vienas perskaito eilutes, o kitas sugeba įžvelgti, kas po jomis 4u.gif

na, as knygu su filmais nemaisau. nes man tai skirtingos meno rusys, is kuriu nesitikiu vienas kito papildymo
Atsakyti
Across the Universe (2007) - lengvas, gražus filmas su puikiom dainom sekmadienio vakarui labai tiko. Turbūt dainos ir buvo stiprioji šio filmo pusė ( bent jau man), nes siužetas toks paparastas smile.gif Dar labai patiko netiesmukiškas filmo pateikimas, toks spalvingas, bohemiškas... Gražu! Po šio filmo užsimaniau The beatles dainų parsisiųst biggrin.gif
Atsakyti
Love in the Time of Cholera

Graži,nebanali meilės istorija.

Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 10 03, 00:46)

kaip gerai,kad dar kažkam patiko filmas bigsmile.gif

"I've loved you so long"- tikrai puikus filmas,keletą kartų net ašarą išspaudžiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 10 03, 01:46)

taip, bet iki knygos toli jam. keliais sviesmeciais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2011 10 03, 08:47)

"I've loved you so long"- tikrai puikus filmas,keletą kartų net ašarą išspaudžiau rolleyes.gif

na va kaip. as pries pusmeti ji kai ziurejau ir cia parasiau, kad patiko ir geras, tai sulaukiau tik vieno komentaro - kad nieko labai gero ir sunku ziuret i pag. herojes suraukta veida.. smile.gif
Atsakyti

o man visai ne ne ne schmoll.gif Marquezo stiliaus perteikti nepavyko, labai banalus ir nuobodus filmas.

Mano paskutinieji is jusu rekomendaciju:

Little sparrows - idomus psichologinis filmas, stilium truputi panasus i kitus australiskus - Lantana, Little fish.

The girl from the cafe - ne itin, pirma puse isvis buvo istesta, nuobodoka, antra jau idomesne, bet pabaiga nesamone. Daznai filmuose, serialuose rodo, kad zmones issiskiria be jokios priezasties, nors atrodo ir myli vienas kita. Tai kam tada skirtis? Dirbtinai sukurta drama ir tiek. Galejo sau laimingai draugauti toliau - ar taip, ar taip herojui karjera jau suknista.

Atsakyti

Man irgi knyga labiau patiko. Bet buvo įdomu ir video variantą pasižiūrėti...
Atsakyti
Vakar per LNK matyta "premjera" smile.gif

Runaway Jury Teismine drama-trileris,su gerais aktoriais,itraukianciu siuzetu,visai ne nuobodi,pakanka ir intrigos,ir itampos,ir veiksmo.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 01, 18:26)
Contagion (2011) - man, kaip katastrofu ir gyvenimo po katastrofos, filmu myletojai, sis filmas visiskas nusivylimas.

Kaip aš laukiu šito filmo. smile.gif

QUOTE(Evelincik @ 2011 10 03, 19:10)
Runaway Jury  Teismine drama-trileris,su gerais aktoriais,itraukianciu siuzetu,visai ne nuobodi,pakanka ir intrigos,ir itampos,ir veiksmo.

Man tai jis toks vidutiniškas pasirodė, pažiūrėjau ir greit pamiršau. O knyga tai labai patiko, nors jau po filmo skaičiau, bet niekaip negalėjau atsitraukti, kol nepabaigiau.

Friends with benefits (2011)- kaip smagiai jis man susižiūrėjo, ypač pirma pusė. Labai tiko nuotaikai pakelti.

It's complicated (2009)- irgi visai nieko komedija. Pakankamai juokinga, nebanali, ir pabaiga tikroviška. Patiko, kad apie vyresnio amžiaus žmones ir jų meilės reikalus. Baldwinas, kad ir sustorėjęs, bet vis tiek nepraradęs žavesio (labai prajuokino jo "home sweet home" blush2.gif ).

Three days of the Condor (1975)- šiek tiek politinis, šiek tiek šnipų trileris apie vyrą, kurio bendradarbiai išžudomi, o jis tik atsitiktinai lieka gyvas ir yra priverstas slapstytis bei išsiaiškinti, kas už viso to slypi. Kaip seniems laikams, gana neblogas filmas, o Robertas Redfordas ir Faye Dunaway- ne tik gerai vaidina, bet ir yra "jauni ir gražūs", t.y. malonu į juos žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 10 03, 20:53)
Kaip aš laukiu šito filmo.  smile.gif 

lauksiu tavo atsiliepimu wink.gif
Atsakyti