Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

O aš šiandien porą lengvesnių filmų pažiūrėjau:

Twelve (2010)- prieš keletą metų skaičiau knygą, tai buvo įdomu ir filmą, pagal ją sukurtą, pamatyti smile.gif Nustebino, tikėjausi, kad bus žymiai prastesnis. Gan neįprasta, kad buvo pasakotojas, kuris labai dažnai viską komentuodavo, pasakodavo. Ne tik tai, bet ir kai kurie dialogai priminė dokumentinį filmą (net nežinau kodėl toks jausmas buvo laugh.gif ). Nors nesakau, kad tai gadino filmą. Anaiptol, kaip tik gerino įspūdį. Narkotikai, ,,auksinis'' jaunimas, vakarėliai, o viso to centre- narkotikų prekeivis - tai rasite šiame filme. Man patiko.

Easy A (2010)- tikrai nebloga komedija, nemažai juokingų vietų, ganėtinai daug žinomų veidų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 01 spalio 2011 - 20:18
QUOTE(Evelincik @ 2011 10 01, 18:53)

Nemačiau, dėkui, tik jei toks pat žiaurus, atidėsiu vėlesniam laikui. Dar po ano neatsigaunu dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2011 10 01, 20:59)
Taip norėtųsi pasižiūrėti kokį gerą filmą šį vakarą: prabangų, apie uždraustą meilę ir kupiną aistros. Ar apie santykius. Gal kas ką rekomenduotų?

First sin.
Atsakyti
QUOTE(ele+ @ 2011 10 01, 22:21)
First sin.

Gal jūs turėjote omenyje Original sin? Jei taip, tai šį mačiau. O First sin nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2011 10 01, 22:46)
Gal jūs turėjote omenyje Original sin? Jei taip, tai šį mačiau. O First sin nerandu.

Atsiprasau, sita ir turejau galvoj blush2.gif Neseniai per TV maciau smile.gif
Atsakyti
"Drive" 10/10. genialumas gludi paprastume.

Atsakyti
Lucía y el sexo (2001) - labai daug erotikos.. blush2.gif na o pats filmas tikrai nesužavėjo, nepatinka man tokio tipo filmai, kur viskas persipynę realybė su fantazijom, prisiminimais ir pan. Kol atsirenki kas prie ko, o dar toks ištemptas doh.gif
Atsakyti
Apgultyje (1998)/ Besieged. Žiūrovui pateikdamas „Apgultyje“, Bernardo Bertolucci dar kartą įrodo esantis kino meistru. Iš pažiūros paprastą ir niekuo neišsiskiriančią istoriją jis sugeba paversti elegantiškai žavingu kino filmu, kurio kiekvienas kadras alsuoja muzika, seksualumu, nematoma paslaptimi ir tyliu alsavimu, juntamu net per monitorių. Filmo ore tvyro meilė. Dar nesuvokta, tačiau jau apsigyvenusi name pačiame Romos centre ir pripildanti kiekvieną namo plyšį. „Apgultyje“ – romantiškas, jausmingas, intymus ir gana asmeniškas filmas, sukuriantis įspūdį, jog žiūrovas – tai trečias nematomas asmuo, per rakto skylutę stebintis pagrindinių herojų, Šandurai ir Džeksono santykius.
Labai gražus, muzikalus ir jausmingas filmas apie muziką, meilę ir patį gyvenimą
Atsakyti
Pažiūrėjau The painted veil (2006) wub.gif nuostabus, nuostabus, nuostabus 4u.gif
Kadangi filmą žiūrėjau perskaičiusi knygą, čia palikau atsiliepimą apie abu 4u.gif
Rekomenduoju ir paskaityti, ir pažiūrėti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 02 spalio 2011 - 14:19
as tai niekaip nesuprantu to svaigimo del The painted veil..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 02, 17:30)
as tai niekaip nesuprantu to svaigimo del The painted veil..

tai argumentuokit, kodėl jums jis nepatiko? toks vienos eilutės pasakymas nieko vertas, jeigu nemotyvuojamas 4u.gif
nes man tai labai patiko, bet kaip rašiau: man labai patiko pats derinys- knyga ir filmas. Nežinau, ar įspūdis būtų toks pat geras, jei būčiau tik skaičiusi ar tik mačiusi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 02 spalio 2011 - 17:50
QUOTE(Stikliukas @ 2011 10 02, 18:50)
tai argumentuokit, kodėl jums jis nepatiko? toks vienos eilutės pasakymas nieko vertas, jeigu nemotyvuojamas 4u.gif
nes man tai labai patiko, bet kaip rašiau: man labai patiko pats derinys- knyga ir filmas. Nežinau, ar įspūdis būtų toks pat geras, jei būčiau tik skaičiusi ar tik mačiusi rolleyes.gif

numatomas siuzetas. iskarto aisku, kad kazkuris is ju mirs . zaidziama ziurovo jausmais rodant visokius ligotus. poniutes tema "kaime" jau tokia sena ir nuvalkiota (geriau filmukas Ispuikusi princese..). nesakau, kad jis visai blogas.. bet kad vau, tai tikrai ne.
Atsakyti