Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 28, 20:19)
kai paskaiciau, kad Dear John jums patiko, tai tada gal man patiks Midnight in Paris biggrin.gif nes nu Dear John tai man total koshmar biggrin.gif

drinks_cheers.gif jau toks skystalas tas dear john

Evelincik, fanfane kur jūs radot drive filmą?
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 09 28, 21:26)

Man sian identiska situacija buvo su The tree of life .Kentejau pusvalandi religiniu pamokslu(bet tokiu padriku,nesuprasi apie ka jie paisto),pagalvojau galiu gi pakentet ir dar pusvalandi,mazu koks dydis perversmas atsitiks,tada prasidejo grynas national geographic,grazu,nieko nepasakysi,bet cia pasirode dinozaurai lotuliukas.gif nezinau,gal dar kada paziuresiu iki galo,siandienai uzteko
QUOTE(melana @ 2011 09 28, 21:54)
drinks_cheers.gif jau toks skystalas tas dear john

mes ziurejom su rusu vertimu is torrentu berods,bet igarsina tas toks monotoniskas i depresija varantis zmogelis doh.gif o Fanfane dejo nuoroda online,anglu kalba,man lamerei kazko nepasikrove blush2.gif

ziurejau dar toki norvegu(atrodo blush2.gif ) filma Limbo Rezisuotas moters,jos debiutas,bet fiasko tikrai nepavadinciau.Atsiaurios Norvegijos gamtos tikrai nepamatysit,veiksmas vyksta Trinidade,palmes,saule,zydras vandenynas....70ieji.....Sonia su vaikais atvyksta po 6 menesiu issiskyrimo su vyru i Trinidada.Ji cia sukasi naftos biznyje.Soniai viskas neiprasta,nepratus prie tarnu,kuriu cia turiu keleta,vaiku religines mokyklos taisykles kartais siurpina,vaikai nelegvai adaptuojasi naujoj aplinkoj.Ir dar suzino,kad vyras jai buvo neistikimas.Atrodo lyg ir pasirengus viska atleist,taciau viduje viskas verda ir viena diena pratruksta......
Siuzetas aisku originalumu nepasizymi.Jauciasi ,kad rezisuotas moters,toks neskubantis,jausmingas,palieciantis paprastus gyvenimiskus dalykus.Visai nieko,patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelincik: 28 rugsėjo 2011 - 21:23
QUOTE(katilina @ 2011 09 28, 21:52)
Jei nepabaigei pirmos dalies (apie vestuves), tai tikrai siūlyčiau žiūrėti toliau, antra dalis, galima sakyti, visai kitokia, esminė. Nors, aišku, negaliu garantuoti, kad patiks. Bet man tai ji labai didelį įspūdį padarė, nors ir ne patį maloniausią.
Būtinai pažiūrėsiu! Nujaučiu kas ten tokio nemalonaus, per daug jie treileriuose parodo biggrin.gif
QUOTE(melana @ 2011 09 28, 21:54)
Čia daug linkų anglų kalba yra. Buvau įmetus Putlocker nuorodą, bet jei Evelincik sako jai nekrauna g.gif Man kaip tik praktiškai vienintelis saitas kuriam žiūriu, nes tik jį greit krauna biggrin.gif
QUOTE(Evelincik @ 2011 09 28, 22:07)
The tree of life
siandienai uzteko
Kaip supratau, tai šitas filmas visai nulinčiuotas. Kam iš vis tokį kurt, jei vienintelė kūrybos grupė tesupranta jo prasmę? Dar sakykim bus kokie penki žmonės, kurie turi laiko tokį filmą žiūrėt, žiūrėt ir žiūrėt, kad pagaut prasmę, bet ką žmonėms į kiną nuėjusiems daryt? Apgavystė vidury baltos dienos biggrin.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 09 28, 22:07)
ziurejau dar toki norvegu(atrodo  blush2.gif ) filma Limbo 

Sudominot, trailer'is patiko, reikės atsisiųsti 4u.gif

Limitless - tiesą pasakius, iš daugelio liaupsių šiam filmui, tikėjausi truputį geresnio siužeto blush2.gif veiksmo pakankamai, tačiau kai kur buvo tokių skylių/spragų, kurios iki galo neišpildytos ar nedalipdytos kūrėjų, kažko trūko, gal išbaigtumo, net nežinau, trūko kokio tai kabliuko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safe: 29 rugsėjo 2011 - 16:04
QUOTE(katilina @ 2011 09 28, 19:26)
Bet kokie skirtingi skoniai. Man, pvz., "Midnight in Paris" šimtą kartų romantiškesnis už "Dear John", galėčiau jį dar ne kartą peržiūrėti, o "Dear John" šiaip ne taip vos vieną kartą iškentėjau.

visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
A Little Bit of Heaven (2011) - filmo tema rimta apie moterį sergančią vėžiu, jos santykius su artimaisiais, jos būseną, jausmus. Pats filmas labiau įspraustas į romantinės komedijos žanrą, buvo kvailokų juokelių ir šiaip tokių perspaustų ir banalių vietų ( kaip ir priklauso holivudiniam filmui laugh.gif ). Po kokių 30 min. jau pasidaro aišku kuom viskas pasibaigs maždaug.
Manau, šį filmą įvardinčiau kaip visai nieko smile.gif Tokios skaudžios temos visada priverčia susimąstyt, o ir Kate Hudson visai patiko..
Atsakyti
" The Ledge (2011)"
Šis filmas vienas iš tų, kur daug dvikalbystės, man sukėlė ašaras...seniai verkiau. Siužetas įdomus, gal kam pasirodys ir nuspėjamas, bet kulminacija ir mintis - nepalieka abėjingumo.

"Banginių vadeliotoja" - nepaprastas Dvasios ir Sielos pokalbis. Filmas, pelnęs daug apdovanojimu. Buvau prikaustyta šiuo pasakojimu:)
Papildyta:
QUOTE(Safe @ 2011 09 29, 17:02)
Sudominot, trailer'is patiko, reikės atsisiųsti  4u.gif

Limitless - tiesą pasakius, iš daugelio liaupsių šiam filmui, tikėjausi truputį geresnio siužeto  blush2.gif veiksmo pakankamai, tačiau kai kur buvo tokių skylių/spragų, kurios iki galo neišpildytos ar nedalipdytos kūrėjų, kažko trūko, gal išbaigtumo, net nežinau, trūko kokio tai kabliuko  rolleyes.gif

Dėl "Limitless" - man nepasirodė, kad kažko trūksta - puikiai atspindėjo mūsų visuomenės norą bet kokią kainą tapti tobulais sėkmės kūdikiais:)..
Atsakyti
Away from Her - apie Alzheimeri. Man tai vidutiniskas, bet 39 apdovanojimai.
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2011 09 29, 23:55)
A Little Bit of Heaven (2011) - filmo tema rimta apie moterį sergančią vėžiu, jos santykius su artimaisiais, jos būseną, jausmus. Pats filmas labiau įspraustas į romantinės komedijos žanrą, buvo kvailokų juokelių ir šiaip tokių perspaustų ir banalių vietų ( kaip ir priklauso holivudiniam filmui  laugh.gif ). Po kokių 30 min. jau pasidaro aišku kuom viskas pasibaigs maždaug.
Manau, šį filmą įvardinčiau kaip visai nieko  smile.gif Tokios skaudžios temos visada priverčia susimąstyt, o ir Kate Hudson visai patiko..

drinks_cheers.gif kažkaip visai neblogai ir man žiūrėjosi.O ir Gael Bernal man atinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamma: 30 rugsėjo 2011 - 14:29
You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010) - Woody Allen pasakaite apie tai, kad be iliuziju musu pasaulis isvis nuobodus butu. kazka man tas filmas labai primine.. ne tema, bet jausma kazkoki.. nu bet neatgaminu biggrin.gif lengvas filmas, neuzastrinant ir nieko neteigiant. su standartinem situacijom, bet lyg per toki senovini syda. su pasakotoju, kas man visad patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2011 09 29, 17:02)
Limitless - tiesą pasakius, iš daugelio liaupsių šiam filmui, tikėjausi truputį geresnio siužeto  blush2.gif veiksmo pakankamai, tačiau kai kur buvo tokių skylių/spragų, kurios iki galo neišpildytos ar nedalipdytos kūrėjų, kažko trūko, gal išbaigtumo, net nežinau, trūko kokio tai kabliuko  rolleyes.gif

Mano nuomonė visiškai tokia pati. smile.gif

Hair (1979)- filmas, pastatytas pagal garsųjį Brodvėjaus miuziklą. Apie į kariuomenę (t.y. Vietnamo karą) pašauktą vaikiną, kuris atvyksta į Niujorką praleisti kelių paskutinių dienų, čia susidraugauja su grupele nerūpestingų hipių ir net spėja įsimylėti. Siužetas gal ir nėra kažkoks ypatingas (išskyrus labai netikėtą pabaigą), tačiau dainos ir šokiai patiko. Šiaip daug kuo man priminė "Across the universe"- tas pats laikotarpis, panašios temos, hipiškas gyvenimas (tik "Across..." pasirodė stipresnis ir turbūt rimtesnis).
Atsakyti
O kokie atsiliepimai butu apie WATER FOR ELEPHANTS?? turiu atsisiuntusi, nezinau ar ziureti, nenoriu kad butu eiline holyvudine banalybe...

Sedim su draugu, ir norim paziureti gera filma si vakara, gal ka pasiulytumete? Tinka bet kokie zanrai, tik ne siaubo ir ne komedija, kazko rimtesnio noretusi, kad ir pvz apie meile kazka biggrin.gif
Atsakyti